Ankieta

Który symulator wolisz?

FSX
5 (100%)
FS2004
0 (0%)

Głosów w sumie: 5

Głosowanie skończone: Lipca 29, 2013, 11:03:11

Autor Wątek: Polski panel pod Mi-2 Nemeth Designs  (Przeczytany 1595 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Polski panel pod Mi-2 Nemeth Designs
« dnia: Lipca 25, 2013, 17:45:16 »
Witam, mam pewien problem. Ściągnąłem malowania wojskowe i policyjne do Mi-2 od Nemeth Designs. W pliku readme jest napisane, że należy ściągnąć Polski panel. Autorem jest użytkownik Razorblade1967. Co prawda jest link (rapidshare) ale wygasł. I teraz pytanie - czy mogę gdzieś jeszcze znaleźć ten panel? Z góry dziękuję ;)

Odp: Polski panel pod Mi-2 Nemeth Designs
« Odpowiedź #1 dnia: Lipca 26, 2013, 08:54:17 »
Autorem jest użytkownik Razorblade1967. Co prawda jest link (rapidshare) ale wygasł. I teraz pytanie - czy mogę gdzieś jeszcze znaleźć ten panel? Z góry dziękuję ;)
Jakichkolwiek prac przy tym dodatku zaniechałem z chwilą gdy ukazała się informacja, że ten śmigłowiec nie zostanie przystosowany (nie wyjdzie żaden patch uaktualniający) do działania z nowszą wersją symulatora czyli FSX, a to było kilka lat temu. Spróbuję przejrzeć stare płyty na których zapisywałem dane przy likwidacji starych komputerów, może gdzieś to odnajdę i podeślę - ale to może potrwać.

« Odpowiedź #2 dnia: Lipca 26, 2013, 11:01:25 »
Spróbuję przejrzeć stare płyty na których zapisywałem dane przy likwidacji starych komputerów, może gdzieś to odnajdę i podeślę - ale to może potrwać.
Bardzo dziękuję.

« Odpowiedź #3 dnia: Lipca 26, 2013, 23:38:52 »
Znalazłem stary folder z tym panelem do Mi-2 - http://rapidshare.com/files/426151913/MI-2PL%20v2.zip

Przy czym wrzuciłem komplet - taki jaki był wtedy, przez 6 laty. Obecnie uwagi na temat jego funkcjonowania i wierności realowi mnie już nie interesują, nie będę go poprawiał, nawet nie mam możliwości bo FS9 nie mam już od paru lat.

A przy okazji:

Który symulator wolisz? FSX/FS2004 ...

Nie sądzisz, że pytanie jest trochę bez sensu. Przecież to nie są dwa różne symulatory jak np. MFS i X-Plane tylko kolejne wydanie tej samej gry czyli starsza i nowsza. Nie wiem na czym polega to "wolenie", ale w takim przypadku zwykle polega po prostu na możliwościach sprzętowych gracza, a więc nie wiem czy mamy tutaj do czynienia z jakimś "woleniem".

« Odpowiedź #4 dnia: Lipca 27, 2013, 19:51:02 »
Znalazłem stary folder z tym panelem do Mi-2 - http://rapidshare.com/files/426151913/MI-2PL%20v2.zip

Obecnie uwagi na temat jego funkcjonowania i wierności realowi mnie już nie interesują, nie będę go poprawiał
Gigantyczne dzięki!  :D