Hej
Nie wiedziałem gdzie napisać, o tym problemie, nie chciałem też zakładać nowego tematu, dlatego opiszę go tutaj.
Zainstalowałem Il 2 Sturmovik ver 4.12.1 na to HSFX 7.0. Wszystko to na Windows 7.
Gra włącza się bez problemu, śmiga na najwyższych ustawieniach, przy jakichś średnio 60 FPS-ach.
Wszystko to jednak gdy latam samotnie, tzn gdy w danej rzeczywistości w grze nie ma innych samolotów oprócz mojego.
Przykładowo ładuję sobie szybką misję, obojętnie jaki samolot, i mogę latać do woli, natomiast gdy załaduję np jeden samolot sojuszniczy, lub jakiegoś przeciwnika, gra po około trzech sekundach się wycina.
To samo dzieje się na serwerach, klikam "Fly" odpalam silnik ruszam i gra się wycina.
Mimo ,że latam w Iłka już bardzo długo, pierwszy raz spotkałem się z tego typu problemem, dodam , że już przeinstalowałem grę w tej samej konfiguracji ale nic się nie zmieniło.
Jeżeli ktoś zna rozwiązanie to będę bardzo wdzięczny za odpowiedź. Jeśli pytanie jest nieodpowiednie w tym miejscu to proszę administrację o przeniesienie pytania do bardziej właściwego tematu.
Pozdrawiam