Autor Wątek: Test - Push  (Przeczytany 3173 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
Odp: Test - Push
« Odpowiedź #15 dnia: Października 26, 2013, 20:59:01 »
Test
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #16 dnia: Listopada 03, 2013, 21:08:16 »
Dawaj Sarenka testuj! ;]
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #17 dnia: Listopada 03, 2013, 22:45:20 »
raz dwa trzy... raz dwa trzy... próba klawiatury, jak mnie widać? OK, mam samopodgląd i widać.

Żeby nie było "gupio", to wiecie czemu Austriacy i Niemcy biorą dwie viagry na raz?
Bo po pierwszej podnosi im się tylko ręka do HH.

OK, koniec testu.

Offline KosiMazaki

• Administrator
« Odpowiedź #18 dnia: Listopada 07, 2013, 16:36:34 »
Test

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #19 dnia: Listopada 07, 2013, 17:14:25 »
Co wy tak namiętnie testujecie? Też mogę?

_michal

• Gość
« Odpowiedź #20 dnia: Listopada 07, 2013, 17:22:02 »
Śmiało, częstuj się.

« Odpowiedź #21 dnia: Listopada 11, 2013, 13:55:59 »
Witam.
Czy działa komuś "Push" na iPhone 4S (iOS 7.0.3, Tapatalk v2.3.2)? Próbowałem na wszystkie sposoby i u mnie jakoś nie może zadziałać... W telefonie wszystko mam ustawione OK.
Drugie pytanie, czy da się jakoś ustawić forum żeby Tapatalk powiadamiał o nowych postach w danym temacie (ewentualnie nowym temacie w danym dziale), a forum nie wysyłało maila z powiadomieniem?
Pozdrawiam.
Born to fly. Forced to work.

Offline syringe

• *
  • Centipede
« Odpowiedź #22 dnia: Listopada 11, 2013, 15:58:28 »
No właśnie zauważyłem, że i mi przestał wyświetlać Push. Coś Mazaku się znów pokaszaniło.

« Odpowiedź #23 dnia: Listopada 11, 2013, 16:13:30 »
Oo a mi teraz zadziałał :) Może Push działa tylko w tematach w których bierze się udział??
Maila też mam, da się jakoś tego maila wyłączyć i zostawić sam Tapatalk?

Offline syringe

• *
  • Centipede
« Odpowiedź #24 dnia: Listopada 11, 2013, 16:37:22 »
U mnie dalej nie ma. Tzn w Tapatalku pojawia się w powiadomieniach, ale nie wyskakuje na głównym ekranie.

Offline KosiMazaki

• Administrator
« Odpowiedź #25 dnia: Listopada 11, 2013, 20:09:34 »
Nic nie robiłem. Poza tym nic nie poradzę, że ten cały Tapatalk to jeden wielki babol. Na chwilę obecną wyciął jednego moda od tak. W samym kodzie trzeba sobie ręcznie edytować wpisy, bo panowie programiści zostawiają literówki. Ze strony forum wszystko działa jak działało. API key też potwierdzony i mam status zwrotny ze strony, że plugin działa ok. W logach także zero błędów. Po prawdzie w ustawieniach wtyczki Tapatalk specjalnie nie ma co ustawiać (włącz/wyłącz + widoki forów).

Co do samych powiadomień mechanizm jest dość prosty. W temacie którym się udzielasz Tapatalk włącza powiadomienia (subskrypcje). Na telefonie/tablecie pojawia się komunikat, a na kompie wpada mail. Odseparować się raczej tego nie da. Domyślnie na forum są wyłączone powiadomienia. Każdy może sobie je dowolnie ustawiać w swoim profilu.

Informacje o profilu >>> Modyfikuj profil >>> Powiadomienia.

@Syringe
Czasami jest tak, że napiszesz coś na Tapatalku, post pojedzie, a na kompie go nie widać. Żeby było śmieszniej jak robisz podgląd wiadomości to ona jest. Nie pytaj mnie czemu tak się dzieje. Ten soft tak ma. Widocznie po rozdrobnieniu się na kilka systemów i wprowadzeniu nowych opcji coś się rozjechało.

« Odpowiedź #26 dnia: Listopada 11, 2013, 20:25:36 »
Teraz Push mi działa, pewnie dlatego że tak jak powiedziałeś Kosi, trzeba się udzielać w temacie żeby działało.
Tak czy siak dzięki za info.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #27 dnia: Listopada 22, 2013, 19:49:00 »
Test Test  Test  Test Test złośliwości Test złośliwości Test Test twórców Test twórców TestTestTestTestTestTestTestTestTestTestTestTestTestTestTestTestTestTestTestTestTest TestTestTestTest TestTestTestTestTestTestTest TestTestTestTest TestTestTestTestTest
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM