Ok więc jak będziesz miał DMKeys to daj znać.

Co do Programów które wózkowy kontroler ma obsługiwać, to najśmieszniejsze jest to że ja mam wizę programów które jeszcze nie istniejącą

a przynajmniej jeszcze na nie nie natrafiłem. Np jakieś ładne pomieszczenie może ogród w którym latają motyle a osoba będąca w tym świecie łapie je jeżdżąc za niemi

. Wszystkie programy, gry z gatunku "mało ambitnych". Ale to ze względu na schorzenie brata może zwiedzanie jakichś miejsc, szlak górski, spacer w przyjemnym miejscu.... A z programów które istnieją. To jeśli widziałeś filmy z Oculusem, jest tam chyba Willa w Toscanini
http://www.youtube.com/watch?v=WF91U4EHsZA . Ale kompletnie nie wiem jakie jest tam sterowanie. Jest jeszcze inna kwestia. Nikt z nas nie posiada Oculusa, nie wiemy ile będziemy w stanie w tym wytrzymać, jak się czuć... W recenzjach, zdarzały się przypadki ludzi zdrowych, które nie były w stanie w tym wytrzymać. A tym bardziej w przypadku mojego brata, nie wiem jaka będzie jego reakcja, czy przykuje to jego uwagę, zainteresuje... No ale chcę spróbować

. Jeśli nie mojemu bratu, to myślę że ten kontroler przyda się innym osobą niepełnosprawnym

. Ktoś szlak musi przetrzeć

.