A właśnie co z tymi hamulcami ŁaGG miał lewe i prawe? No i co z tym kołowaniem, skręt w lewo to jakiś koszmar. Jak sobie z tym radzicie?
Musisz zbindować sobie hamowanie, tyle że nie na konkretne koło, tylko ogólnie, wcisnąć ten klawisz i trzymać (na drążku jest wajcha która się rusza, musisz ją wyczuć bo zaczyna hamować z opóźnieniem) - usłyszysz charakterystyczny dźwięk wtedy trzymają oba heble. Trzymając cały czas wciśnięty ten klawisz hamowania sterem kierunku włączasz ten kierunek w którą stronę chcesz trzymać zablokowane koło usłyszysz znowu ten dźwięk a drugie koło nie będzie hamować. Teraz wystarczy tylko dać trochę gazu i mając odpowiednio wysoki skok śmigła samolot powinien ci skręcać w obie strony. Przy starcie ważne żebyś dodawał stopniowo gazu i kontrolował lewym pedałem kierunek, jeśli dodasz gwałtownie gazu musisz mocno kontrować. Powinno to być płynne w sensie dajesz coraz więcej gazu i coraz bardziej kontrujesz, jak ci się podniesie tyłek to możesz zmniejszać kontrowanie. Pomaga też dociskanie kółka ogonowego do ziemi przez ciągniecie drążka na siebie. BTW taki sympatyczny detal: jak wypuścisz podwozie w locie koła się kręcą i można je zahamować

Czasem trochę dziwnie ładują się też tekstury na samolocie przy przełączaniu widoków. Przez chwilę mydło, potem defaultowy skin, a potem. np. właściwy zimowy.
Też tak mam, ale nie wychylałem się, bo myślałem że to przez 1GB RAM na grafie ale widocznie w tej chwili tak jest u wszystkich

.