Autor Wątek: Odp: Samoloty dla FSX  (Przeczytany 1479 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Samoloty dla FSX
« dnia: Grudnia 20, 2013, 08:23:11 »
Zna ktoś jakieś mało żerne samoloty pasażerskie? pobrałem pare (dla testu) np airbusa i tragedia 10fps.

Odp: Odp: Samoloty dla FSX
« Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 20, 2013, 08:56:31 »
A skąd pobierasz samoloty?

Offline JacD

• *
  • 7WEDS
« Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 20, 2013, 09:37:12 »
Hehehe, składajcie Panowie zamówienia na protezy kolan do św. Mikołaja, o ile to jest "to" o czym myślę.  :033:
Gravity is a cruel mistress!
7WEDS

« Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 20, 2013, 09:45:52 »
Na just flight znalazłem pare interesujących samolotów, a przecież nie kupie w ciemno coś co będzie mi ,,śmigać" w 10 fps ;-)

np to http://www.justflight.com/product/md-87-jetliner

« Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 20, 2013, 11:35:32 »
Hehehe, składajcie Panowie zamówienia na protezy kolan do św. Mikołaja, o ile to jest "to" o czym myślę.  :033:

Teraz to dopiero gościu przeczytałem, i jak dobrze zrozumiałem to kup sobie protezę mózgu bo coś ci się w główce poprzewracało świętoszku. Wesołych  :evil:

« Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 20, 2013, 14:14:06 »
To tak jak z  zagorzałymi katolikami , ktorych świętość kończy się wraz z opuszczeniem budynku kościoła.

_michal

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 20, 2013, 14:27:32 »
Ściągajcie piraty, na zdrowie. Potem sami będziecie sobie gry robić. :P

« Odpowiedź #7 dnia: Grudnia 20, 2013, 14:54:15 »
Ja mam bogatą historię na simmarket. A moje pytanie było dlatego skierowane do kolegi bo wątpię, że np, tą Wilgę kupił w sklepie. Ale jak się mylę to mea culpa.

« Odpowiedź #8 dnia: Grudnia 20, 2013, 15:02:52 »
Cieszę się że stać was na wirtualne samoloty którymi nie polatacie w realu, mnie niestety nie stać a czynsz za mieszkanie trzeba zapłacić i jedzonko kupić. Nie chce dyskutować na temat piractwa ale 4 boeingi za 50 dolców to wydatek 200 dolców = 610,50 PLN zgodnie z dzisiejszym przelicznikiem. Za tyle mogę kupić bilet i polatać boeingiem jako pasażer a nie latać w grze pozdrawiam i miłej zabawy, a komentarz geniusza którego zacytowałem mnie sowicie rozbawił. Tak czy siak to temat o samolotach a nie dyskusja o piractwie a owe boeingi skasowałem z powodu masu szczegółów i małej ilości fps

Mógłbym olać te komentarze ale byłem łaskaw napisać co o tym myślę, nie ma za co  :P

a żeby nie było FSX mam oryginalne, wersja złota edycja pudełkowa. Jako że chcę by gra się rozwijała choć i tak mają wszystko w dupie i niewiadomo czy będzie chociaż nowy fsx. Albo jakiś patch optymalizujący

Żeby nie offtopować bo tego nie lubie

MiniMax darmowy samolot/samolocik :) Niestety nie można zamknąć kabiny i są błędy z klikalnym VC jak brak trymowania steru wysokości czy to alternator w miejscu kluczyka (trzeba sie starać by przekręcić kluczyk)

« Odpowiedź #9 dnia: Grudnia 20, 2013, 16:03:20 »
Na szczęście jest możliwość wolnego wyboru. Nie stać Cię, nie kupuj. Proste.
Taaaa...
MSI MAG B650 TOMAHAWK, Ryzen 7 7800X3D, DDR5 2x32GB, Arctic Liquid Freezer II 2x120, RTX4080S, W11

Offline JacD

• *
  • 7WEDS
« Odpowiedź #10 dnia: Grudnia 20, 2013, 16:14:43 »
Teraz to dopiero gościu przeczytałem, i jak dobrze zrozumiałem to kup sobie protezę mózgu bo coś ci się w główce poprzewracało świętoszku. Wesołych  :evil:

Nie zrozumiałeś moich intencji gościu, bo mi to lata czy ściągasz pirata czy kupujesz. Dałem Ci w delikatny, koleżeński sposób, hehehe, do zrozumienia żebyś nie ciągnął tematu bo takich jak Ty było kilku i niestety już ich nie ma, a Ty mnie tu za jakiegoś cenzora uważasz, upsss, pomyliłeś się. Miała być przysługa, dostałem po garbie, no cóż życie.
BTW, z głową w porządku co 2 lata badania mam na WIML-u narazie nic nie wykryli.
Wesołych!
Gravity is a cruel mistress!
7WEDS

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #11 dnia: Grudnia 20, 2013, 16:15:28 »
Kolego GhostBC669 - nie stać Cię, na Benka za 50$ bo masz do wyżywienia gromadkę? OK, można to zrozumieć i nie zawsze każdego stać na wszystko (tym bardziej, że żyjemy w PL i czasem zarabiamy marne Złocisze...), ale to nie tłumaczy niestety "złodziejstwa", a ściągnie lewizny to dokładnie to samo. Czy jeśli kogoś nie stać na samochód, a chciałby go mieć to znaczy, że ma go ukraść sąsiadowi? Takich zachowań tutaj nie tolerujemy. Wspieramy twórców i autorów (jak się da) i na tym Forum nie ma miejsca na dyskusje na temat piratów, chyba, że mówimy o szybowcu Pirat. Za takie rzeczy karzemy nawet banem... Amen.

webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline Mekki

• Global Moderator
  • Tępy Ch**:)
    • 13 WELT
Odp: Samoloty dla FSX
« Odpowiedź #12 dnia: Grudnia 20, 2013, 16:22:27 »
Tak żeby nie śmiecić w oryginalnym wątku. >:D
A w jaki sposób Ty jesteś upośledzony?

Kanał youtube 13WELT