Autor Wątek: DCS: Mirage 2000C  (Przeczytany 43756 razy)

Offline some1

• Global Moderator
Odp: DCS: Mirage 2000C
« Odpowiedź #60 dnia: Września 15, 2015, 20:08:57 »
Tak, pewnie preorder wersji beta :P
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #61 dnia: Września 16, 2015, 22:16:54 »
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #62 dnia: Września 18, 2015, 13:33:09 »
Chcecie to macie. Właśnie przyjechał newsletter:

DCS Mirage 2000C by RAZBAM Press Release

DCS: Mirage 2000C
The M2000C is a multi-role, French-designed, 4th generation fighter. It was designed in the 1970s as a lightweight fighter and in excess of 600 M2000C aircraft have been built. The M2000C is a single-engine fighter will a low-set delta wing with no horizontal tail. It has excellent manoeuvrability given its relaxed stability and fly-by-wire flight control system. The M2000C also includes a multi-mode RDI radar that is capable tracking and engaging targets at beyond visual ranges. In addition to engaging other aircraft with cannon and missiles, the M2000C can also engage ground targets with cannon, rockets and bombs. The M2000C is a perfect fit for the battlefields of DCS World!
We now bring an exacting simulation the M2000C to DCS World. The M2000C is highly optimized to work within DCS World and takes advantage of the Digital Combat environment that only Eagle Dynamics can offer.

M2000C for DCS World by RAZBAM will sell for $59.99, but will be available at a 20% discount during the pre-purchase period. Pre-purchase the M2000C from:

The DCS World e-shop at http://www.digitalcombatsimulator.com/en/shop/modules/
The RAZBAM e-shop at http://www.razbamsims.com/products.html

By December 2015, the Open Beta download for the M2000C will be available to those that pre-purchased.
For more information and support, please visit: http://forums.eagle.ru/forumdisplay.php?f=322

Key Features that the DCS: Mirage 2000C by RAZBAM will include:

•   Advanced flight model providing realistic performance and flight characteristics
•   Highly detailed 3D model and animations
•   Highly detailed and accurate 6 DOF cockpit with mouse-interactive controls
•   Realistic modelling of the aircraft systems including electrical, fuel, hydraulics, lighting, engine and navigation
•   High resolution 3D model and cockpit textures, including specular and bump mapping
•   Inflight programmable INS
•   Synthetic runway display on HUD
•   Realistic HUD and weapons systems including:
•   Air-to-Air and Air-to-Ground cannon
•   Magic II and Super 530D Air-to-Air missiles
•   Matra rocket pods
•   CCIP and CCRP bomb delivery
•   Realistic afterburner and over-wing vapour effects
•   Numerous skins
•   Instant action, single, and training missions as well as a campaign
•   Training that includes interactive and video lessons.

Samolot fajny ale cena mnie przerasta, więc na razie pass. Od pewnego czasu widzę tendencję zwyżkową w ustalanych cenach i to mnie bardzo smuci :P. Fakt, że to nie maszyna robiona przez ED ale cena mogła by być bardziej przyjazna użytkownikowi :P
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #63 dnia: Września 18, 2015, 13:43:57 »
6 dyszek i to bez rabatów to już DCS A10 kosztował 5 lat temu. Zatem raczej standard.

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #64 dnia: Września 18, 2015, 13:51:27 »
Tylko, że A10 to wtedy jeszcze jakaś nowość była, zasilająca skromny park maszyn do DCSa. Przed A10 był tylko Ka-50, który nie każdemu pasował jako śmigłowiec i jako Ka-50. Obecnie jest już kilka maszyn do wyboru, więc cena nieco z czapy. Ja poczekam na betę i kupię wykorzystując zakichane bony towarowe do Edexu :-).

Tako rzecze,
Zaratustra

« Odpowiedź #65 dnia: Września 18, 2015, 13:58:45 »
60-65$ to mógłbym zapłacić za moduł i nową mapę w jednym, czyli zestaw, który planuje wydawać Leatherneck. W komunikacie brakuje również informacji o tym z jaką mapą będą kompatybilne przygotowane przez Razbam misje i kampania. Nikt jednak nie zmusza mnie do kupowania w pełnej cenie, więc luz.

John Cool

• Gość
« Odpowiedź #66 dnia: Września 18, 2015, 14:10:30 »
"Widzisz Miraż, nie idź w wiraż!" :021:
(Увидишь Мираж, не ложись в вираж!)

Trzeba będzie przemyśleć sobie prezent na gwiazdkę. Do walki powietrznej online będzie jak znalazł!  :)

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #67 dnia: Września 18, 2015, 14:17:16 »
No to już sobie chłopaki polatali.   :026:

Ps;
Kupi się żonie tańszy prezent i załatwione, a ciche dni pozwolą skupić się na nowym nabytku.  :021:
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #68 dnia: Września 18, 2015, 14:25:16 »
Jakby nie patrzeć to Mirage też jest czymś nowym, nie ma w DCS samolotu tej klasy. Ale też nie namiawiam do zakupu w ciemno, sam się przejechałem na preorderze Aviodev. Tylko zwracam uwagę, że nie ma co liczyć na niższe ceny, skoro za proste samoloty bez skomplikowanych systemów życzą sobie w sklepie DCS po 50$.

Tym co planuje robić Leatherneck też bym się nie podpierał, plany to im się akurat często zmieniają. Zobaczymy jak już trafi coś do sklepu.

« Odpowiedź #69 dnia: Września 18, 2015, 14:29:26 »
Teaser:

https://youtu.be/5S45mySPUwE

Nie wiem na jakim poziomie będzie FM i awionika... ale graficznie wszystko prezentuje się kapitalnie.

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #70 dnia: Września 18, 2015, 14:57:29 »
...
Nie wiem na jakim poziomie będzie FM i awionika... ale graficznie wszystko prezentuje się kapitalnie.

Jak to na filmach Science Fiction od ED (2.0)  :evil:. Równie dobrze, to może być jakiś render.

« Odpowiedź #71 dnia: Września 18, 2015, 17:02:44 »
[...] zakichane bony towarowe do Edexu [...]

Nie jest przypadkiem tak, że EDolary mogą służyć tylko do zakupu wypustów Igyl Dajnamiks? Się jeszcze okaże, że nie da rady Miraża nimi zbonusować. Dawno już coś kupowałem w ich sklepie, i sam czekam, aż Albatrosowi skończy się przedsprzedaż, żeby zużyć trochę tego śmiecia, zanim straci ważność.

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #72 dnia: Września 18, 2015, 17:34:38 »
Nie jest przypadkiem tak, że EDolary mogą służyć tylko do zakupu wypustów Igyl Dajnamiks? Się jeszcze okaże, że nie da rady Miraża nimi zbonusować.

Właśnie. Kupował ktoś coś nie od ED w sklepie ED ze zniżką za bony Edexowe, np. MiGa-21, Hawka, Case etc.?

« Odpowiedź #73 dnia: Września 18, 2015, 19:20:56 »
Właśnie testowo próbowałem zakupić Bf-109 (zaoferowano mi wykorzystanie $15 ze zgromadzonych bonusowych środków) i MiG-21 (zaoferowano wykorzystanie $0 ze zgromadzonych bonusowych środków...). Także jak kto ma za co niech bierze już, jak kto ma jeszcze więcej za co, niech bierze jak będą pierwsze recenzje użytkowników, a jak kto nie ma za co, niech czeka na wyprz, co niechybnie nastąpi całkiem niedługo po premierze ;)

« Odpowiedź #74 dnia: Września 19, 2015, 12:10:11 »
Ja rozważę pre order, kiedy wyjdzie 1.5 i dowiem się jak bardzo mój PC już nie daje rady. Tak samo wstrzymałem się z L-39.