Autor Wątek: Bonus za zakupy modułów po pełnej cenie.  (Przeczytany 3015 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Bonus za zakupy modułów po pełnej cenie.
« dnia: Lutego 20, 2014, 12:39:33 »
Kto kupował moduły ED poprzez ich stronę może je 'zarejestrować' i otrzymać w ten sposób bonus na następne moduły - ja dzięki temu 'wzbogaciłem się' o 34 $ więc warto. Wszystko poprzez zakładkę 'personal section' i dalej 'my account' na stronie www.digitalcombatsimulator.com .
Ryzen 7 5800x3d, Gainward 4080 Phoenix, 32 Gb RAM, Samsung 980 Pro 1Tb, 4 x SSD, Hotas Warthog, TrackIR 4, HP Reverb

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Odp: Bonus za zakupy modułów po pełnej cenie.
« Odpowiedź #2 dnia: Lutego 20, 2014, 16:38:55 »
Ok, ale jak widać w zbiorczym wątku łatwo o przegapienie. Jeśli można, to warto zostawić osobno wątek.
Ryzen 7 5800x3d, Gainward 4080 Phoenix, 32 Gb RAM, Samsung 980 Pro 1Tb, 4 x SSD, Hotas Warthog, TrackIR 4, HP Reverb

« Odpowiedź #3 dnia: Lipca 14, 2014, 20:38:48 »
Zamieszania z bonusami ciąg dalszy - Wags podał nowe zasady korzystania z bonusów. Sprawdziłem swoje konto, niestety nadal mam tam 0$.

www.forums.eagle.ru/showpost.php?p=2117306&postcount=2

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #4 dnia: Lipca 14, 2014, 20:54:07 »
Zamieszania z bonusami ciąg dalszy - Wags podał nowe zasady korzystania z bonusów. Sprawdziłem swoje konto, niestety nadal mam tam 0$.

www.forums.eagle.ru/showpost.php?p=2117306&postcount=2

Ja też '0'.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Poko

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: Lipca 14, 2014, 22:13:08 »
Et moi '0'! :(

« Odpowiedź #6 dnia: Lipca 14, 2014, 22:19:53 »
Mam wrażenie, że system jest w trakcie "ogarniania". Po resecie było 0, dzisiaj się zalogowałem jakąś godzinę temu, jest 10$, a po sprawdzeniu przed chwilą, oprócz tych dziesięciu jest jeszcze obszerna tabela z wykazem zamówień. Żadne z nich nie jest moje, a do tego część jest wyrażona w rublach :D Myślę, że trzeba czekać.

Online JacD

• *
  • 7WEDS
« Odpowiedź #7 dnia: Lipca 14, 2014, 23:33:39 »
U mnie system bonusów działa, jest 15 dulków na następny addon. Choć uważam, że to delikatne mydlenie oczu-wnioski po przeczytaniu "terms".
Gravity is a cruel mistress!
7WEDS

« Odpowiedź #8 dnia: Lipca 15, 2014, 06:28:20 »
Ok, moje 34$ wróciły na bonusowe konto. To miłe, mam nadzieję, że tym razem zdążę zrobić z nich użytek.

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #9 dnia: Lipca 15, 2014, 07:15:30 »
Hmm... $18, z czego mogę wykorzystać maks $15 przy zakupie modułu. Modułu którego potem nie mogę aktywować na Steamie. Po co ja jeszcze w ogóle zaglądam na stronę DCS ?

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #10 dnia: Lipca 15, 2014, 09:54:09 »
Mnie działa, uzbierało się dwadzieścia zielonych. Będzie na Szablę. ;)
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #11 dnia: Lipca 15, 2014, 10:20:50 »
$49.99 x 30% = $15

Ergo "Pre-Purchase" F-86 będzie nas kosztował $34.99. I tylko dla instalatora od ED, bez możliwości aktywacji na Steam.

Ja dziękuję, poczekam na przecenę na Steam, chyba, że się tam nie pojawi, to wtedy lepiej dla mojego portfela.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #12 dnia: Lipca 15, 2014, 11:35:18 »
Sun już starczy. Jest jak jest. Nie ma co kruszyć kopii. Dla pocieszenia Ci powiem, że nie mam żadnego bonusu, a na Steamie nie mam połowy dodatków zarejestrowanych. Może to i lepiej, bo mi nie zabiorą jak dostanę bana na konto parówy ;).
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #13 dnia: Lipca 15, 2014, 12:20:04 »
A jakie są w ogóle zalety posiadanie klucza do modułów również na Steam? Poza tym, że mamy to na swoim koncie? Przecież te klucze też są widoczne na stronie DCS po zalogowaniu, albo można je ręcznie dodać do swojego konta jak kupiło się np. boxa, albo na Steam. Innych zalet tutaj nie ma, a i tak raczej każdy robi sobie pliczek z backupem tych danych? Osobiście mi Steam w DCS jest do niczego niepotrzebny i czy te klucze tam wysyłali, a potem przestali, to mi to z lekka zwisało :).
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #14 dnia: Lipca 15, 2014, 13:46:57 »
Dla mnie podstawowa zaleta to Updater, który działa w tle i go nie widzę, tylko zawsze mam aktualną grę, w wersji normalnej, czy beta, zależy jak sobie ustawię i bez zbędnych ceregieli. Nierzadko z instalacją od ED miałem problem, że rozłożyłem się ze sprzętem żeby polatać, a tu update trzeba zrobić, a jak już zrobił swoje to ochota na latanie odchodziła.

Kolejna sprawa to szybkość serwerów, nie wiem jak szybkie są serwery Steam, bo zawsze wąskim gardłem jest transfer mojego łącza - zawsze idzie po maksimum. Natomiast dobrze wiemy jakie ograniczenia mają serwery ED, 777 Studios i Lockheed Martina, bo ci z uporem maniaka trzymają wszystko na swoich, dobrze, że BMS jest wrzucany na torrenta w pierwszej kolejności.