Autor Wątek: Jak w 5 minut zaspamowałem forum i awansowałem do grupy trolli.  (Przeczytany 1147 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline augustyn_007

• Trolle
  • *
Witam!
Potrzebuję grafik wektorowych kokpitu F-16 BLOCK 52+ do pracy inżynierskiej w celu zaanimowania niektórych przycisków we Flash, by zaprezentować postępowanie przy wyborze uzbrojenia lub w przypadku sytuacji awaryjnej.
Czy ktoś może ma dostęp do takich rzeczy?
Będę wdzięczny za wszelkie info i pomoc :-).
« Ostatnia zmiana: Marca 07, 2014, 20:28:19 wysłana przez KosiMazaki »

Offline augustyn_007

• Trolle
  • *
Scenariusz misji OCA
« Odpowiedź #1 dnia: Marca 07, 2014, 20:12:38 »
Potrzebuję wszelkiego rodzaju informacji na temat misji OCA - Offensive Counter Air :-).
Info potrzebne do pracy inżynierskiej :-).
« Ostatnia zmiana: Marca 07, 2014, 20:14:45 wysłana przez KosiMazaki »

Offline augustyn_007

• Trolle
  • *
OCA - Offensive Counter Air
« Odpowiedź #2 dnia: Marca 07, 2014, 20:17:12 »
Witam!
Jestem pisze prace inżynierską na temat Scenariusza misji OCA. Cała prezentacja ma być zorbiona we flash ale by zyskała swe wlasciwe walory estetyczne potrzebuje filmików (skrótów) z Falcona z polskimi F-16 realizującymi tego typu misje. Niestety moja przygoda z Falconem zaczęła się dosć niedawno więc poki co moje umiejętności na niewiele mi pozwalają. Wiem że w Falconie można planować tego typu misje a ja własnie czegoś takiego potrzebuje tzn potrzebuje filmików z etapów prowadzenia czegoś takiego. Chodzi o to bym mógł je później wykorzystać w prezentacji pzeplatając z treścią.
Bede bardzo wdzięczny za odpowiedź
Pozdrawiam

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Odp: Jak w 5 minut zaspamowałem forum i otrzymałem 50% ostrzeżenia.
« Odpowiedź #3 dnia: Marca 07, 2014, 20:19:39 »
Do korzystania z forum jak i pisania prac inżynierskich trzeba dorosnąć.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline augustyn_007

• Trolle
  • *
OCA - Offensive Counter Air
« Odpowiedź #4 dnia: Marca 07, 2014, 20:19:40 »
Witam!
Jestem pisze prace inżynierską na temat Scenariusza misji OCA. Cała prezentacja ma być zorbiona we flash ale by zyskała swe wlasciwe walory estetyczne potrzebuje filmików (skrótów) z Falcona z polskimi F-16 realizującymi tego typu misje. Niestety moja przygoda z Falconem zaczęła się dosć niedawno więc poki co moje umiejętności na niewiele mi pozwalają. Wiem że w Falconie można planować tego typu misje a ja własnie czegoś takiego potrzebuje tzn potrzebuje filmików z etapów prowadzenia czegoś takiego. Chodzi o to bym mógł je później wykorzystać w prezentacji pzeplatając z treścią.
Bede bardzo wdzięczny za odpowiedź
Pozdrawiam

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Odp: Jak w 5 minut zaspamowałem forum i otrzymałem 50% ostrzeżenia.
« Odpowiedź #5 dnia: Marca 07, 2014, 20:24:35 »
Widać nie dotarło. Do wiedzenia.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"