Autor Wątek: Wojskowe samoloty w grze komputerowej  (Przeczytany 968 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Wojskowe samoloty w grze komputerowej
« dnia: Marca 13, 2014, 10:00:43 »
Cześć wszystkim! Chciałem się przywitać, bo to mój pierwszy post na forum. Interesuję się militariami, tematyka II wojny światowej i lotnictwem, ale też grami komputerowymi. Przeglądałem ostatnio internet i znalazłem taką informację

War Thunder, czyli taka gra internetowa, w której lata się samolotami wojskowymi z czasów II wojny światowej. Podobno bardzo realistycznie odwzorowana, lata się prawie tak jak normalnymi samolotami. Słyszeliście coś o tym? Graliście? Zastanawiam się, czy spróbować. Zwłaszcza, że War Thunder będzie od piątku w Spodku w Katowicach, więc chyba się wybiorę tam i popatrzę.

Pomyślałem, że może kogoś ta informacja zainteresuje i też skorzysta.

Myślę, że nikt na forum nie miałby nic przeciwko informacji, nawet reklamowej, ale podanej w sposób uczciwy. Ta próbuje manipulacji, ale w tani sposób. Przez takie działanie jest to nawet bardziej antyreklama wydarzenia, ponieważ nikt nie lubi być oszukiwany.
Istnieje też oczywiście możliwość, że autor nie jest podszywającym się pod początkującego pracownikiem jednej z firm organizujących lub biorących udział w wydarzeniu. Jednak w takiej sytuacji wykazał się dużą ignorancją formułując taką wypowiedź w takim miejscu.

Niezależnie od wersji, każda jest kompromitująca i należy się +20 oraz miejsce w wucecie. A odnośnik do informacji o wydarzeniu wyciąłem. Każdy zainteresowany może sobie wygooglować imprezę związaną z War Thunder, odbywającą się w katowickim Spodku w ten weekend.
Grover
« Ostatnia zmiana: Marca 13, 2014, 10:53:53 wysłana przez Grover »

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
Odp: Wojskowe samoloty w grze komputerowej
« Odpowiedź #1 dnia: Marca 13, 2014, 10:14:13 »
No nie, jak ja to lubię, 12 lat tu jestem i nadal mnie rozsmieszają tacy ludzie :)
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

« Odpowiedź #2 dnia: Marca 13, 2014, 10:47:39 »
Troll? :evil:

Offline macieksoft

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: Marca 20, 2014, 21:35:36 »
Podobno bardzo realistycznie odwzorowana
Podobno każdy domowy kibel jest najbardziej realistycznym odwzorowaniem fotela katapultowanego.
Jednak ja siadając na sedesie się nie chwalę wszystkim, że wytrzymałem 9G przez 1 minutę i nawet nie zemdlałem.