Autor Wątek: Chcąc polatać Mustangiem wyskakuje okienko z prośbą o podanie klucza z A-10C.  (Przeczytany 1485 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Witam Wszystkich.

Mam dziwny przypadek z logowaniem (uruchamianiem) modułów np. Mustanga czy UH-1H w środowisku DCS World?. Za każdym razem, kiedy chcę polatać Mustangiem wyskakuje mi okienko z napisem informującym, że jestem w  Warthogu64bit i wypełnione okienko klucza z A10-C ?
Kiedy kliknę trzy razy  [Wyjście] i poczekam chwilę, mam informację, że jestem w  Mi-8 !!! A tu już bez klucz ? Muszę kliknąć jeszcze dwa razy na to samo [Wyjście]!
I od tej pory latam  P-51D Mustangiem?!
Mam zainstalowanego DCS W. 1.2.7.23803xxx, sys. Win 7 64bit. Nie latam w sieci.
Po wejściu w program nic złego się nie dzieje ale wnerwia ta sytuacja jak ch....a.
Co począć, co począć...

Pozdrawiam
Zbyszek
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 14, 2014, 21:31:33 wysłana przez KosiMazaki »
Pozdrawiam.

Odp: DCS World 1.2.7.23803.x
« Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 14, 2014, 21:21:58 »
A jakie moduły masz zakupione i zainstalowane? Bo takie pytania zazwyczaj gra zadaje, gdy są zainstalowane moduły, ale bez wpisywania licencji.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Odinstaluj moduł od A-10C i nie będzie wyskakiwało. Każdy zainstalowany ale nie aktywowany kluczem moduł przy próbie uruchomienia innego modułu upomni się o klucz. Innymi słowy mając Mustanga, Huey'a (aktywowanego) i moduł Warthoga (nieaktywowany) za każdym razem jak odpalisz dwa pierwsze będzie komunikat o podanie klucza do Warthoga.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Ophiuchus  i  KosiMazaki  Wielkie DZIĘKI ,  oczywiście że pomogło !!!     Jesteście Wielcy !!!
Dla porządku mam  samodzielne sym. FC2,  BS2  i  A10-C v. 1.1.1 ten to RU'ski.
Moduły do DCS Worlda: tylko UH-1H, P51-D, FC3 i  BS K50 2. Ten ostatni jakby wszedł do Worlda ?
Dzięki Wam, pozdrawiam.
zbyszek
Pozdrawiam.

Mam pudełkowe wydania A-10C i Ka-50 v2. Obie licencje działają bez problemu z DCS World. Nie wiem tylko jak by to było z wersją RU. Chociaż Rekina mam z dystrybucji CDProjektu. FC2 możesz odinstalować, od niedawna FC3 nie potrzebują licencji LockOna ani starszych Klifów do działania.

No nie A10-C. RU  w DCS World z kodem pudełkowym nie działa, probowałem, lipa ? Szkoda, przeżyje.

zbyszek
Pozdrawiam.