Generalnie obecny właściciel ma w d... klientów zawierających umowy z poprzednim. Złamas jeden i tyle.
A ktoś się tam podpisał pod tym mailem? Bo ja zamieniłem jedno zdanie z nimi w ciągu 2 ostatnich dni, ale mam wrażenie, że to inna osoba niż kiedyś. Niestety nie podpisała się.
Zapytałem się, czy ktoś tam siedzi pod tym ichniejszym mailem (ale po imieniu które znam). Przyszło tylko "yes". Więc zacząłem kontynuować gadkę, czy nie chcą zrobić płatny dodatek pod Tobruk w starym stylu Desastersoft.
Osoba, która odpisała nic nie wiedziała o zmianach w CoD, nowej mapie i współpracy z 1CGS, do tego napisała tylko coś w stylu "jak zapłacą to zrobię" (a przecież to oni wydawali dodatki, zgarniali kasę za to). Hmmm, z lekka się zdziwiłem, bo osoba, z którą miałem kontakt kiedyś tam była bardzo obeznana w temacie i sympatyczna. Dlatego przecież pojawiła się kampania dla 303, do której sam nagrywałem swoje głosy i robiłem malowania. Może ktoś się tam podszywa pod kogoś?
Ps. pomimo, że pokazałeś te dowody zakupu i te dane nie chcą dać ściągnąć tytułu???