Autor Wątek: Scenerie od D-A-F  (Przeczytany 2647 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Scenerie od D-A-F
« dnia: Czerwca 19, 2014, 23:28:47 »
Ktos sie orientuje, gdzie i czy mozna sciagnac te scenerie od DAF polskich lotnisk? Jakis czas temu zniknela ta jego strona www, a i jakies chodzily sluchy, ze znudzily mu sie symulatory. Szkoda, ze nie powrzucal je na Avsim czy Flightsim, ale moze gdzies jeszcze siedza?
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline JacD

• *
  • 7WEDS
Odp: Scenerie od D-A-F
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 20, 2014, 16:47:42 »
Z tego co mi wiadomo, Wojtek zaangażował się w projekt VFRPoland i obiecywał wydanie PAB pod ten projekt ale to było w sumie dwa lata temu, miał specyficzne podejście do swoich prac i udostępniał je tylko na swojej stronie, dlatego myślę, że znajdziesz je... ponizej:

http://d-a-f.forumpl.net/

:D
Gravity is a cruel mistress!
7WEDS

« Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 23, 2014, 00:56:51 »
Ktos sie orientuje, gdzie i czy mozna sciagnac te scenerie od DAF polskich lotnisk? Jakis czas temu zniknela ta jego strona www, a i jakies chodzily sluchy, ze znudzily mu sie symulatory. Szkoda, ze nie powrzucal je na Avsim czy Flightsim, ale moze gdzies jeszcze siedza?

Jutro lub po jutrze upnę  na konto mega  te paczki które mam od DAF i podrzuce linkę. Zadziwiające,  mam dwie  i jedynym lotniskiem które jest w obu to Malbork  pozostałe lotniska są zupełnie odmienne. Tak więc poczekaj spokojnie do wtorku max środy  :)

Edit.
Ma ktoś może dostep do malowań migaczy  które DAF  swego czasu miał na stronce? O ile scenerie pobrane mam to  malowania jakoś  tak sikiem prostym,  prostopadłym  zignoworałem.
ASUS  STRIX  GL503VD-FY260T

« Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 23, 2014, 19:12:16 »
ASUS  STRIX  GL503VD-FY260T

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 23, 2014, 21:53:09 »
Dzięki wielkie! Już ciągnę (R) ;) !
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #5 dnia: Lutego 06, 2021, 12:59:47 »
Witam !
Zwracam się z prośbą o udostępnienie dwóch plików scenerii D-A-F od Error, gdyż nie ma ich już dostępnych do pobrania. Szukam również plików AFCAD, które D-A-F tworzył w swoim czasie i które były do pobrania free za darmo, ze strony płatnej VFR Poland - dziś również ta strona nie działa. Kolejna sprawa to mam problem i nie wiem jak go rozwiązać? Mianowicie po zainstalowaniu pakietu "Polish Airbases Fsx v2" na lotnisku Świdwin (EPSN) mam obiekty defaultowe domyślne na drogach kołowania oraz drzewa widoczne na screenie, który tutaj pokazuję. Myślę, że jest to wina pliku Afcad. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.

https://imgur.com/a/Lw7msTP

Pozdrawiam
Mariusz
« Ostatnia zmiana: Lutego 25, 2021, 09:17:26 wysłana przez KosiMazaki »

« Odpowiedź #6 dnia: Lutego 25, 2021, 03:42:59 »
Halo!
Czy można prosić o kontakt? Wiem, że byłeś aktywny dzisiaj. Chociaż odpowiedz.

Pisownia/Regulamin forum. Mazak.
« Ostatnia zmiana: Lutego 25, 2021, 09:18:22 wysłana przez KosiMazaki »

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #7 dnia: Lutego 25, 2021, 09:18:56 »
Napisz PW, może będzie szybciej...
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"