Drodzy Koledzy, Użytkownicy tego forum!
Niedługo minie siedem lat od chwili, gdy zarejestrowałem się tu. To był czas bardzo ciekawy, zarówno z powodu poznanych ludzi, ale także mnóstwa dobrych chwil spędzonych na wspólnej rozrywce. Było zabawnie, pouczająco, emocjonująco. Czasem było też cierpko, ale raczej mniej niż tego słodkiego. Chciałem Wam wszystkim, których tu poznałem, i z którymi mogłem spędzać czas na dyskusjach lub wspólnej zabawie, podziękować.
Te podziękowania pojawiają się tu ponieważ przyszła pora, żeby się pożegnać z tym forum i skupić na działalności w innych miejscach. Mimo tego, że symulatory nie umarły (choć dawno wróżono im koniec), to wirtualni lotnicy zebrani na tym forum powoli stają się dinozaurami. Więcej polityki i światopoglądów, mało aktywności w dziedzinie symulatorów lotniczych. Do tego ludzie, którym wolno więcej niż innym i mogą mieć "specyficzne poczucie humoru", bo znają kogo trzeba. Może taki mamy tu klimat, ale nie jest to mój klimat.
Zdaję sobie sprawę, że niektórzy z satysfakcją odczytają tę wiadomość i będą cieszyć się jak opozycja z wyboru D. Tuska na przewodniczącego Rady Europejskiej. Całujcie mnie wszyscy w dupę.
Jeszcze raz dziękuję Wam za obecność tu i dyskusje, i wszystko inne dobre. Bawcie się dobrze symulatorami!
Pozdrawiam
K/Grover