A co z tymi osobami którzy mają "wczesny dostęp " , będą mogli liczyć na aktualizację do wersji PL ?
Cechy gry:- Niespotykany dotąd poziom fizyki, modelu zniszczeń i aerodynamiki, jaki został kiedykolwiek zaprezentowany w wirtualnych samolotach- Realistyczny i złożony system SI- Największa (358 x 230 km) i najbardziej szczegółowa rekonstrukcja bitwy o Stalingrad, jaka została zaprezentowana w symulatorach lotu, na którą składają się unikatowe konstrukcje, budynki i ukształtowanie terenu- Dziesięć legendarnych samolotów, które zostały odtworzone na podstawie szczegółowych planów i schematów z Centralnego Archiwum Ministerstwa Obrony Federacji Rosyjskiej- Kampania dla pojedynczego gracza to wierna historycznym realiom rekonstrukcja wszystkich działań wojennych, które zostały przeprowadzone w trakcie bitwy o Stalingrad- Szybkie potyczki i wielkie bitwy w trybie dla jednego gracza i trybie wieloosobowym na serwerach dedykowanych. Obszerny system osiągnięć w grze pozwoli graczom odblokować historyczne modyfikacje i ulepszenia wraz z postępami w kampanii. Nie ma tu miejsca na pay-to-win, liczą się tylko umiejętności i odwaga!
Prawdę i tylko prawdę ps. Chyba nic by wtedy nie zarobili.
Łał, chyba moja wersja jest przynajmniej w jakiejś części wybrakowana (podaję za cenega.pl):
Zdaję sobie sprawę z podobnych praktyk marketingowych i nie mam żadnej pretensji do Cenegi. Cytowałem za ich stroną w ramach żartu, bo to co spłodzili ludzie od PR (zakładam, że studia) jest dosyć zabawne
Spokojnie, jaki jest koń każdy widzi .