Autor Wątek: DCS F-14 Tomcat...  (Przeczytany 4099 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: DCS F-14 Tomcat...
« Odpowiedź #15 dnia: Stycznia 30, 2015, 09:14:16 »
Nieeeee, tylko nie kolejny "prop" wyrwany z kontekstu, bez żadnego teatru działań i przeciwnika, wepchnięty do gry, w której dogfight w stylu WWII jest jednym z najsłabszych aspektów.

Yoyo, nie strasz.

A kto mowi ze my cos wydamy bez przeciwników i teatrów w przyslosci?  8)

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #16 dnia: Stycznia 30, 2015, 09:25:14 »
Ekstrapoluję na podstawie dotychczasowych doświadczeń z DCS :)

Niestety póki co DCS jako platforma do symulacji maszyn DWS wypada słabo i sami bez ED tego nie poprawicie. Poza tym nawet prosty samolot z tego okresu to nie jest projekcik na miesiąc/dwa, a osobiście wolałbym, żeby ogarnięci developerzy tacy jak Wy skupili się jednak na ciekawszych maszynach lepiej pasujących do charakteru gry, a nie robili z DCS na siłę kolejny drugowojenny symulator.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #17 dnia: Stycznia 30, 2015, 09:55:54 »
Jeżeli jednak porwiecie się na Tomcata to jak rozwiążecie kwestię atakowania wielu celi jednocześnie? Z tego co wiem w DCS  AI może atakować 4 cele jednocześnie, ale jeszcze nigdy nie udało mi się tego zobaczyć.
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

« Odpowiedź #18 dnia: Stycznia 30, 2015, 09:59:01 »
Ekstrapoluję na podstawie dotychczasowych doświadczeń z DCS :)

Niestety póki co DCS jako platforma do symulacji maszyn DWS wypada słabo i sami bez ED tego nie poprawicie. Poza tym nawet prosty samolot z tego okresu to nie jest projekcik na miesiąc/dwa, a osobiście wolałbym, żeby ogarnięci developerzy tacy jak Wy skupili się jednak na ciekawszych maszynach lepiej pasujących do charakteru gry, a nie robili z DCS na siłę kolejny drugowojenny symulator.

Kompletnie rozumiem obawy. :)
Tak jak wspominalem w wywiadzie ostatnio; DCS jest w tym momencie troche w fazie "transition". DCS 2 na horyzoncie, i moduly z roznych czasów.
Niedlugo wszystkie kawalki zaczna sie ukladac; i zare pare lat mam nadzieje ze DCS bedzie naprawde mialo cos dla kazdego. :)

Wspominam zreszta ze mamy trzy maszyny w zaawansowanym stanie; takze ni obawiac sie. :D

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: Stycznia 30, 2015, 11:10:55 »
Przyślijcie mi te maszyny do testów, to zweryfikuję czy rzeczywiście są `zaawansowane`   :evil: .

« Odpowiedź #20 dnia: Stycznia 30, 2015, 11:57:42 »
Dlaczego jeszcze żaden z marketingowców nie wpadł na to że gdyby ich firma wydała Tomcata to zatarłby mi się przycisk Kup Teraz na stronie.
Polish Virtual Air Force-LO:FC  1st FIS Spec

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #21 dnia: Stycznia 30, 2015, 12:40:10 »
Dlaczego jeszcze żaden z marketingowców nie wpadł na to że gdyby ich firma wydała Tomcata to zatarłby mi się przycisk Kup Teraz na stronie.

Musi być pewnie zgoda od ED i już pełna jasność. Cobra ma tu racje, nie przywiązujmy się tak do tego co jest obecnie, DCS 2 może dać szerszą perspektywę na różne teatry działań za pomocą EDGE.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl