Autor Wątek: Nieustawiony nigdy przycisk na X-55 uruchamia mi wyjście do menu  (Przeczytany 9307 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
Niech się ktoś zlituje i pomoże mi z tym problemem bo mnie już k!@#ca zalewa. Jak już pisałem w innym wątku przycisk pod małym palcem na drągu, uruchamia mi wyjście do menu. Nigdy tego nie ustawiałem, joy podpięty od nowości, czyściłem już wszystkie ustawienia do zera i nadal  mi to robi. Żadna, powtarzam żadna czynność nie jest do niego przypisana. Przypisanie tego przycisku do jakiejś funkcji nie skutkuje wiadomym komunikatem że jest on już przypisany do innej. Nie wiem już co mam robić, myślałem że może się gryzie z klawiaturą, ale nie. W innych simach nie wywołuje żadnych zdarzeń, tylko w WT.
ponieważ jest on tak umieszczony (ten przycisk) że nagminnie go włączam bezwiednie co powoduje u mnie niesamowitą frustrację (delikatnie mówiąc) bo zdarza się w chwili celowania lub co gorsza ataku na cel naziemny. jedno i drugie kończy się dla mnie źle, to drugie bardzo źle.
Jak mi nie pomożecie to w!@#$lę tego joya za okno razem z tą grą! Bo tak się nie da grać.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
Odp: Nieustawiony nigdy przycisk na X-55 uruchamia mi wyjście do menu
« Odpowiedź #2 dnia: Marca 02, 2015, 10:41:35 »
O! Dzięki, tak czułem że trzeba będzie pogrzebać w plikach
Dam znać jak poszło.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

« Odpowiedź #3 dnia: Marca 03, 2015, 14:35:51 »
To jak działa ?? .

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #4 dnia: Marca 03, 2015, 22:54:08 »
Na razie nie, usunięcie linijek w pliku owszem powoduje że nie działa mój problem ale też nie działa nic bo jest pusto, wybranie w kreatorze Rhino powoduje że problem wraca, testy trwają....

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #5 dnia: Marca 05, 2015, 20:38:36 »
Reinstalka gry, sterów joya i użycie sposobu stąd:
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/167690-saitek-x55-rhino-issue/
pomogło. Na razie jest spokój i oby tak dalej.