YoYo, żeby z wami polatać trzeba mieć jakiegoś Teamspeak'a, albo jakis wymagany soft? Serwera "YoYo server" szukać zwyczajnie w Ilku jako publiczny? Dzisiaj dopiero kupiłem Flying Circus i trochę jestem zawiedziony, że tam nie ma kampanii jak w ROFie, chciałem sobie spokojnie pograć w singla, bo w multi zawsze w dupę dostaję... No ale w takim razie skoro nie ma singla porządnego, to może jednak dołącze do was 
Na forumowym
Discord. Co do kampanii - niestety, jest tak jak piszesz, brak. Dali ciała po całości ale to wiemy nie od dziś (posiadacze FC1). Światełkiem w tunelu jest wydanie nowej mapki, może ten rok (
część 2) i kolejnym będzie kampania na kształt tych z BoX dla każdej z części ale tu bym się nie nastawiał na 2022 szczerze powiedziawszy. Nie zapomnij za to, że masz kampanie SP oskryptowane w zestawie obecnie, lepsze to niż nic.

Ja to dziś chętnie znów polatam online (będą chetni?). Jak tak to 21:30 - 24:00 "YoYo server: WW1 1918". Szmatoloty z WW1 z FC1 i FC2. Na lotniskach działa też rearm / refuel, wejście bez hasła. Ostatnio było fajnie, zwłaszcza w Gotha G.V lub HP 0-400 jak się towarzystwo władowało

.