Autor Wątek: Wspólne latanie online.  (Przeczytany 73749 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Odp: Wspólne latanie online.
« Odpowiedź #750 dnia: Lutego 17, 2024, 12:51:25 »
Nie latałem online już chyba ponad 10 lat i może spróbuję. Rozumiem, że do tego potrzeba Bodenplatte (i coś jeszcze)? Cena trochę odstrasza jak na grę z 2019 roku...

Poczekaj, za chwilę, jak mniemam, będzie promocja, wtedy warto ...
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #751 dnia: Lutego 17, 2024, 17:10:20 »
Może się zdecyduję teraz ale widzę, że na liście map dla tego serwera jest np. Stalingrad czy Krym. Nie widzę żeby gdzieś było podane co konkretnie trzeba mieć żeby grać. Samo Bodenplatte wystarczy (Stalingrad już mam), czy muszę mieć jeszcze jakieś inne płatne dodatki?
Русский военный корабль, иди нахуй

« Odpowiedź #752 dnia: Lutego 17, 2024, 22:00:46 »
Online możesz dowolnie latać na każdej mapie, która akurat jest na serwerze, niezależnie czy masz wykupiony dany dodatek.

« Odpowiedź #753 dnia: Marca 16, 2024, 21:34:42 »
A jak wygląda sprawa z wyborem samolotów online? Rozumiem, że tutaj już dodatki warto rozważyć. Zastanawiam się nad Bodenplatte i/lub Kubań. Jakieś sugestie?

« Odpowiedź #754 dnia: Marca 16, 2024, 21:42:29 »
Teraz na tym serwerze jest kampania nad Kubaniem, więc wypadałoby mieć BoK, ale zazwyczaj jest coś z frontu zachodniego czyli BoBP lub BoN. Jak dla mnie BoBp. Ale jak wszystko w życiu kwestia gustu.
Zawsze też możesz sobie kupić pojedynczy samolot premium. Kupisz sobie np. Dorę i na wielu mapach na tym serwerze zagrasz, nie mając całego kupionego modułu. To samo z G-6 lub Spitem mk.V na Kubaniu.
« Ostatnia zmiana: Marca 16, 2024, 21:47:47 wysłana przez =L/R=Rafcio »

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #755 dnia: Marca 17, 2024, 00:00:48 »
A jak wygląda sprawa z wyborem samolotów online? Rozumiem, że tutaj już dodatki warto rozważyć. Zastanawiam się nad Bodenplatte i/lub Kubań. Jakieś sugestie?

Bież Bodenplatte Premium Edition i daj znaka, latam na Combat Box.

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #756 dnia: Marca 17, 2024, 16:30:09 »
To jeszcze jedno pytanie. Mam już BoS ze Steam ale na Steam nie ma Bodenplatte Premium. Rozumiem, że różnica między Standard i Premium to tylko P-38 i Dora? Na Steam i na sturmovik.com są promocje ale za cenę Premium ze sturmovik.com miałbym Standard ze Steam.

Czy lepiej mieć BoS i Bodenplatte ze Steam czy w nie ma znaczenia skąd kupuję?

« Odpowiedź #757 dnia: Marca 18, 2024, 08:56:11 »
Znaczenie jest tylko takie, dokąd idzie Twoja kasa. Premium wersję mają zwykle 2 samoloty więcej. Warto je mieć.

Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka

--------------------------------
Win10 64bit
PC: i7 13700k, 64GB RAM 3200MHz DDR4, RTX 4090, VR Quest 3, M2 Drives, EVGA 1000W GQ

VPC MongoosT-50CM2 Grip, VPC MongoosT-50CM3 Throttle, crosswinds rudder pedals, VPC panel CP3, WinWIng PTO2

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #758 dnia: Marca 18, 2024, 09:15:37 »
To jeszcze jedno pytanie. Mam już BoS ze Steam ale na Steam nie ma Bodenplatte Premium. Rozumiem, że różnica między Standard i Premium to tylko P-38 i Dora? Na Steam i na sturmovik.com są promocje ale za cenę Premium ze sturmovik.com miałbym Standard ze Steam.

Czy lepiej mieć BoS i Bodenplatte ze Steam czy w nie ma znaczenia skąd kupuję?

Bierz z oficjalnego sklepu i to Premium, nawet się nie zastanawiaj. Zazwyczaj modele dodatkowe są najciekawsze (co Dorą, z tego pakietu nie chcesz latać?), a na Steam to teraz oni mają nie wiem jaki przelicznik. Przykład Collector plane wyceniony na 4,99$ na Steam mają za 45,99zł. Elegancki kurs, nie ma co :evil:. To samo dotyczy pełnych tytułów. 19,99$ (czyli coś koło 79zł), na Steam jest za 96,99zł. Rypią ile wlezie, lepiej brać bezpośrednio przy obecnym kursie dolara.

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #759 dnia: Marca 18, 2024, 19:45:13 »
Teraz na Combat Box ruszyła kampania Apollo. Oznacza to dynamiczną kampanię, a zniszczenia przechodzą do kolejnej mapy. Na minus (bo CB się tym wyróżniał) mamy front wschodni, Kubań (i bardziej należy posiadać dodatki z tego tytułu).
Filmiki instruktażowe: https://www.youtube.com/playlist?list=PLIcodPGsdSDilwv94Zq56ppXw3nWxpLYL, opis kampanii: https://static.combatbox.net/Combat-Box-Apollo-Project-Manual.pdf. Ogólnie luda tyle, że wieczorami nie da się wejść (72/72), może dziś będzie mniej, bo mamy "w tygodniu".

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #760 dnia: Marca 18, 2024, 22:54:41 »
Niech będzie - kupiłem Bodenplatte i Kubań. Jak znajdę chwilę to poinstaluję, skonfiguruję i potrenuję trochę offline bo przez parę lat był tylko MSFS...

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #761 dnia: Marca 19, 2024, 08:54:29 »
Poustawiaj sobie joya, grafike, poprobuj starty i ladowania i dawaj :).

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #762 dnia: Marca 21, 2024, 10:04:58 »
Dziś rusza ponownie kampania Apollo (Combat Box): https://www.youtube.com/watch?v=5BGriyGtN9Q.
Start od Maja 1943, Kubań.
« Ostatnia zmiana: Marca 21, 2024, 12:37:58 wysłana przez YoYo »

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #763 dnia: Marca 21, 2024, 18:35:06 »
Ciekawy jestem czy poradzą sobie z tymi furbalami. Ostatnia kampania słabo wyszła. Ciekaw jestem jakie poprawki wdrożyli.

Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka

--------------------------------
Win10 64bit
PC: i7 13700k, 64GB RAM 3200MHz DDR4, RTX 4090, VR Quest 3, M2 Drives, EVGA 1000W GQ

VPC MongoosT-50CM2 Grip, VPC MongoosT-50CM3 Throttle, crosswinds rudder pedals, VPC panel CP3, WinWIng PTO2

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #764 dnia: Marca 29, 2024, 23:16:16 »
Ruszyła nowe wersja kampanii dynamicznej Apollo - "Ren 1944". Tym razem latam jako hamerykanin ;).

www.yoyosims.pl