Autor Wątek: Zapowiedzi i patche  (Przeczytany 247636 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Zapowiedzi i patche
« Odpowiedź #135 dnia: Kwietnia 09, 2016, 10:37:45 »
Chyba nie latałeś w FB ...

W ogóle nie latałem. Dopiero przez "to" forum i filmiki na YouTube zainteresowałem się tematem. Znaczy jakieś 10 lat temu miałem kontakt z demo pierwszego Il-2, ale po 40 przywaleniach w glebę (Ił-2), tudzież kilkunastu wpadnięciach w korkociąg (Bf-109) czy ciągłym obrywaniu od strzelca Ju-87 (P-39) zniechęciłem się na dłużej ;)

W lipcu 2015 kupiłem (z trudem) Il-2 BOS w wersji pudełkowej - znaczy zamówiłem na Allegro, ale odbierałem osobiście i sprzedawca pyta się czy znam się na tym, a ja że spoko, poradzę sobie. On na to "proszę się nie zniechęcać, ale przez 2 tygodnie to pan nawet nie wystartujesz" - nie wiedział, że można wybrać opcję rozpoczęcia w locie ;)

Przyznaję początki były ciężkie. Uważam też, że powinni wprowadzić nawet skrót klawiaturowy "Uruchom misję od początku", ale tym razem się nie poddawałem. Mało tego - stwierdziłem, że trzeba się zaopatrzyć w coś pokroju FreeTracka (uznałem, że kupowanie na sam początek TrackIR to przesada) i od paru miesięcy powoli nabijam rękę - mam obecnie wylatane 140 godzin i prezentuję poziom... czerwonoarmisty po szkole, znaczy na razie nie wchodzę w multi żeby nie być czyjąś statystyką ;)

Offline noe

• PAT
  • *
  • War Thunder
    • BILT POLSKA
« Odpowiedź #136 dnia: Maja 18, 2016, 18:48:18 »

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #137 dnia: Czerwca 29, 2016, 11:42:34 »
Jakiś pucz wczoraj pociągnąłem, chyba 2.002. Pojawił się Marder m.in.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #138 dnia: Lipca 04, 2016, 20:06:11 »
Po patchu wywaliło mi błąd: libcurl64.dll , pomaga restart kompa.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #139 dnia: Lipca 29, 2016, 23:06:11 »
Pojawił się nowy wpis http://forum.il2sturmovik.com/topic/168-developer-diary/page-4#entry373223

Ale najciekawsze są informacje o pracach nad Jak-1b oraz... Ju-52, bo to jego wnętrze:

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #140 dnia: Lipca 30, 2016, 07:22:05 »
O kurde, a jednak.... sporo ludzi pisało, że chciałoby mieć Ju-52 i jednak. Co prawda co nim robić ;) no chyba, że trzepną jakąś kampanię składającą się z liniowych misji?

www.yoyosims.pl

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #141 dnia: Lipca 31, 2016, 04:25:29 »
Jestem daleko i nie mam siły kopać w ich forum - a pisali coś kiedy będzie RC tego BoS, no i najważniejsze - co po tym? Ten Ju-52 by się przydał w Afryce, no i na Krecie, wiadomo. ;)
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

« Odpowiedź #142 dnia: Sierpnia 01, 2016, 07:48:30 »
Dalsze plany.

"We have plans to update the engine to DX11. That will take a few months if everything goes well. And we will build support for VR as we have said.
We continue to have discussions on what to build next and the team works to put BOM on Steam.
When we're ready we'll make an announcement."

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #143 dnia: Sierpnia 01, 2016, 08:27:17 »
No to czekamy na BoM na Steamie (podali jakąś datę?) i ich ogłoszenia parafialne co dalej... I tak kanikuła...
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #144 dnia: Sierpnia 01, 2016, 08:38:27 »
Jestem daleko i nie mam siły kopać w ich forum - a pisali coś kiedy będzie RC tego BoS, no i najważniejsze - co po tym? Ten Ju-52 by się przydał w Afryce, no i na Krecie, wiadomo. ;)

BoS już dawno jest wersją finalną, a nie betą, czy RC.

Dx11 w silniku to fajna sprawa. Może poprawi się też wygładzanie ;>.

www.yoyosims.pl

Offline Rammjager

• ZB
  • *
  • ex-JG300 pilot.
« Odpowiedź #145 dnia: Sierpnia 09, 2016, 22:04:54 »
Wyszedł jakiś patch.
W skrócie - trawa mniej jest zielona, dźwięki działek  jak z COD Modern Warfare , Fw-190 przestał skręcać w ogóle.
Tyle.

Ramm.
" only mad men fly there where angels afraid to step... "

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #146 dnia: Sierpnia 09, 2016, 23:35:13 »
Wyszedł jakiś patch.
W skrócie - trawa mniej jest zielona, dźwięki działek  jak z COD Modern Warfare , Fw-190 przestał skręcać w ogóle.
Tyle.

Ramm.

Zmian trochę więcej: http://forum.il2sturmovik.com/topic/12826-game-updates/#entry375962 . Można też kupować te dodatkowe samoloty z BoM jak ma się tylko BoS'a.

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #147 dnia: Sierpnia 09, 2016, 23:56:14 »
Gra nie działała z powodu wadliwego pliku fmodex64.dll, teraz to poprawili i daje się uruchomić.
"Pan Jezus Chrystus jest obok ciebie wystarczy
jeden krok aby zaprosić go do swojego życia!"

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #148 dnia: Sierpnia 10, 2016, 10:50:08 »
Ojej, odblokowali wszystkie dodatki samolotów, nie trzeba już przedzierać się przez kampanię! I, jeśli dobrze rozumiem, mając tylko zakupionego BoS mogę sobie dokupić maszynę z BoM'a i potem wejść z nią na serwer z mapą BoM i latać nim. Oby tak było.

PS: Unlock przez ich stronę niby działa, zobaczymy w grze, czy też. ;)
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

« Odpowiedź #149 dnia: Sierpnia 10, 2016, 15:49:10 »
Jednak się myliłem ten plik fmodex64.dll był blokowany przez Nortona.
"Pan Jezus Chrystus jest obok ciebie wystarczy
jeden krok aby zaprosić go do swojego życia!"