Autor Wątek: Zapowiedzi i patche  (Przeczytany 248644 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rammjager

• ZB
  • *
  • ex-JG300 pilot.
Odp: Zapowiedzi i patche
« Odpowiedź #180 dnia: Sierpnia 30, 2016, 12:21:55 »
Ramm sens pewnie jest taki sam dlaczego jeden lata Foką, a dla innego spełnienie marzeń to He-111. Na ichniejszym Forum jest cały wątek ile to ludzi chce mieć Ju-52, pewnie nawet w związku z kwestiami sentymentalnymi. Online da rade coś z nim zrobić w sensie misji coop oczywiście (jakiś transport, eskorta), chociaż bardziej będą to płonące pochodnie niż samoloty. Offline za to ponoć ma mieć funkcję zrzutu desantu/załadunku towarów więc mogą być też jakieś misje pod to albo i kampania. Cenowo mogłoby być natomiast na pewno taniej....

Od kwestii sentymentalnych to jest MS Flight Simulator. Tam można polatać w pełnej krasie, pozwiedzać różne lotniska, pobawić się klikalnym kokpitem i możliwością obsługi trzech silników.
Ale w simie "bojowym" ???
Jeszce gdyby BoS (BoM) miał chociażby taką kampanię offline jak w starym ile (że o EAW nie wspomnę) - to rozumiem.
Ale tak drewnianego offline nie widziałem nigdzie :-P
Online ja to już przerabiałem na frontach. Jedna, dwie misje w rodzaju ciekawostki, a potem i tak ludzie brali heńka czy juhasa bo dawał większe szanse przeżycia. Ale przecież w BoS (BoM) nie ma misji coop w rodzaju starych frontów, są tylko serwery w stylu ADW, gdzie zaopatrzenie (o ile jest taka możliwość) dowozi się za pomocą He-111 czy Ju-88.

Wygląda na to, że mają wolne moce przerobowe skoro biorą się za takie samolociki. Dziwi tym bardziej, że można się zabrać za inne, bardziej przydatne samoloty (Dorniery, Henschle, wczesne radzieckie bombowce, czy inne myśliwce ...)

Ramm.
" only mad men fly there where angels afraid to step... "

« Odpowiedź #181 dnia: Sierpnia 30, 2016, 18:27:34 »
 To trzeba im podsunąć, że jak już jest ten transportowy gruchot, to może by tak ten Olegowy "generator" przysposobić do BoS-a.
 Dorobiliby Li2 i gitara :)
 A na poważnie,  pomijając problemy licencji, zgody i kasy, to technicznie chyba byłoby to do zrobienia?
« Ostatnia zmiana: Września 05, 2016, 19:24:08 wysłana przez Leon »

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #182 dnia: Sierpnia 30, 2016, 19:24:50 »
Panowie, tego typu działania i maszyny są pod fanbojów serii. Pewnie ktoś tego Ju sobie dłubał, dłubał, aż nagle się okazało, że tanim kosztem można go wydać, a fanboje i tak kupią, bo sami sobie dośpiewają co z tym można robić. To samo przecież w DCSie mamy. Sam nie raz, nie dwa kupiłem moduł `z du*y`, którym przez lata nie miał żadnego zastosowania, albo do tej pory nie widać takowego. Myślę, że cokolwiek wyhaczą na Ju, to będzie finansowy sukces.

Tako rzecze,
Zaratustra

« Odpowiedź #183 dnia: Września 05, 2016, 07:43:29 »
Zmiana w fizyce "podwozia" (ma być dostępna w następnym update).
https://www.youtube.com/watch?v=CMILz8dgyP8
« Ostatnia zmiana: Września 05, 2016, 19:23:08 wysłana przez Leon »

« Odpowiedź #184 dnia: Września 05, 2016, 12:26:00 »
W porę się ocknęli... Jak już się nauczyłem lądować Bf-109 bez odbijania. A teraz się okazuje, że to był problem z silnikiem gry i w rzeczywistości nie trzeba było tak uważać przy lądowaniu, żeby jajek nie potłuc (tak testowali zawieszenie Citroena 2CV - kosz jajek i jazda po zaoranym polu).
« Ostatnia zmiana: Września 05, 2016, 19:22:56 wysłana przez Leon »

« Odpowiedź #185 dnia: Września 06, 2016, 05:51:54 »
Zmiana w fizyce "podwozia" (ma być dostępna w następnym update).
Tak z ciekawości:
Na filmie jest mowa o "Battle of Moscow" czyli w "BoS" tego już nie będzie ?  ;)

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #186 dnia: Września 06, 2016, 07:03:22 »
To jest jedna gra.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #187 dnia: Września 08, 2016, 17:53:33 »
http://forum.il2sturmovik.com/topic/25072-announcing-battle-kuban-and-development-plan/

Mają plany B of Kuban, a w przyszłości Midway i Okinawa..... no, no, no.

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #188 dnia: Września 08, 2016, 18:04:55 »
Obyśmy dożyli :evil:

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #189 dnia: Września 08, 2016, 19:38:54 »
Fajne maszynki, do tego potwierdzili już oficjalnie - Dx11.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #190 dnia: Września 08, 2016, 20:36:28 »
Przeczytałem całego newsa - i kierunek zmian jest rewelacyjny. Oby to wszystko się zadziało.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #191 dnia: Września 08, 2016, 20:46:29 »
"New Career for Kuban, Moscow, Stalingrad (ROF-like)" Już mnie kupili.....  a właściwie to ja kupię...

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #192 dnia: Września 08, 2016, 20:47:32 »
Chyba doszli do wniosku, że wieje nudą i kasy to oni na Stalingradzie i Moskwie nie zarobią.

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #193 dnia: Września 08, 2016, 21:16:52 »
Za nową grę z Pacyfikiem chyba bym nawet kogoś od nich w dupę pocałował. No, OK, może jednak nie, ale chętnie zapłacę nawet tak dużo, ile kosztuje teraz BoM...
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

« Odpowiedź #194 dnia: Września 08, 2016, 21:23:04 »
Za nową grę z Pacyfikiem chyba bym nawet kogoś od nich w dupę pocałował. No, OK, może jednak nie, ale chętnie zapłacę nawet tak dużo, ile kosztuje teraz BoM...

To jest nas dwóch :D. Oby tylko to wszystko wypaliło.