Autor Wątek: Zapowiedzi i patche  (Przeczytany 248122 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

qrdl_logos

• Gość
Odp: Zapowiedzi i patche
« Odpowiedź #645 dnia: Września 14, 2018, 21:39:38 »
Może nie do końca bajzel, bo wszystkie tytuły są zintegrowane w jednym środowisku i wszystko może razem być na jednym serwerze - to akurat to co wszyscy zawsze uważali za punkt docelowy różnych symulatorów :-).

« Odpowiedź #646 dnia: Września 14, 2018, 22:39:56 »
Bajzel to wprowadzają sami twórcy publikując zapowiedzi do trzech tytułów w jednym wątku. Dziś to jeszcze ujdzie, ale w którymś poprzednim cała zapowiedź dotyczyła tylko czołgów. I tak jestem nieźle wkurzony na tą sytuację gdy devsi zamiast robić to co obiecali czyli symulator lotu z 2 wś nagle zabrali się za dwie inne sprawy bez zwiększenia swojego zespołu. Widać to wyraźnie po tempie prac nad BoBp i innych usprawnieniach, które wcześniej częściej wprowadzano. Po prostu mnie się to bardzo nie podoba i dlatego mam taki stosunek do FC i tego symulatora czołgów, którego niestety nazwy nie pamiętam.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #647 dnia: Września 14, 2018, 23:07:18 »
Może nie do końca bajzel, bo wszystkie tytuły są zintegrowane w jednym środowisku i wszystko może razem być na jednym serwerze - to akurat to co wszyscy zawsze uważali za punkt docelowy różnych symulatorów :-).

Na ichniejszym devsi mogą sobie pisać jak chcą. Tu są odpowiednie działy i skoro kiedyś to działało nie widzę powodów dlaczego dzisiaj mogłoby nie działać. W przeciwnym wypadku mogę zrzucić wszystko do jednego działu i luz. Po co się męczyć, po co przestrzegać jakiś zasad. Fuck it i tyle.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #648 dnia: Września 14, 2018, 23:14:53 »
Na ichniejszym devsi mogą sobie pisać jak chcą. Tu są odpowiednie działy i skoro kiedyś to działało nie widzę powodów dlaczego dzisiaj mogłoby nie działać. W przeciwnym wypadku mogę zrzucić wszystko do jednego działu i luz. Po co się męczyć, po co przestrzegać jakiś zasad. Fuck it i tyle.

Jasne :-). Twój cyrk, Twoje małpy :-). Jednak niewątpliwie przełomem jest to, że w końcu doczekaliśmy się platformy dla różnych rodzajów uzbrojenia.

Offline KosiMazaki

• Administrator
« Odpowiedź #649 dnia: Września 15, 2018, 19:47:30 »
Ani nie mój cyrk ani małpy. Tylko jak wszyscy będziemy olewać to ostatni wyciągnie wtyczkę z gniazdka i tyle będzie z forum. Poza tym wiadomy jest fakt, że cierpię na nadmiar wolnego czasu i mogę go spożytkować na robienie porządków czy kilka edycji postów na forum tylko dlatego, że komuś się nie chciało napisać tam gdzie powinien. Szanujmy siebie, miejsce i swoją pracę.

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #650 dnia: Września 15, 2018, 21:05:14 »
To może czas podzielić dział BoXa podobnie jak DCSa, z subforami dla każdego tytułu?

Offline KosiMazaki

• Administrator
« Odpowiedź #651 dnia: Września 15, 2018, 22:24:35 »
Wszystko jest już elegancko podzielone.

« Odpowiedź #652 dnia: Września 21, 2018, 11:46:48 »

« Odpowiedź #653 dnia: Września 21, 2018, 12:02:47 »
No i się wyjaśniła celność sowieckiego sprzętu.

Offline KosiMazaki

• Administrator
« Odpowiedź #654 dnia: Września 21, 2018, 12:08:42 »
Spoko Shoki teraz między oczy dostaniesz szybciej ;). No i ta jaskółeczka wygląda obłędnie, dzbanek także prezentuje się elegancko :).

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #655 dnia: Września 21, 2018, 20:01:42 »
Nie mam pytań.  8)

webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Online Rammjager

• ZB
  • *
  • ex-JG300 pilot.
« Odpowiedź #656 dnia: Września 24, 2018, 08:48:11 »
Tak na dobrą sprawę nigdy mi się ten samolot nie podobał.
Inna sprawą jest, że bardzo lubiłem nim latać w FB, bo zobaczenie takiej ilości bezradności po stronie czerwonych jest sporo warte :-D

Ostatni z Benkiem rozmawialiśmy jak to będzie latać i zwrócił mi uwagę na jedną rzecz.
Widoczność samolotów w uniwersum BoX a ... prędkość 262.
Przy tej widoczności kontaktów (ok. 10 km) i prędkości Schwalbe (ok. 850 km/h na wysokości 7k) na zidentyfikowanie celu, manewry i celowanie mamy jakieś 95 sekund. Czas ten skraca się do 60 sekund jeśli lekko zanurkujemy ...

Ramm.
" only mad men fly there where angels afraid to step... "

« Odpowiedź #657 dnia: Września 24, 2018, 09:33:31 »
Dla mnie ten samolot w BoX (w wersji myśliwskiej) to zagadka. Jego przeznaczeniem było zwalczanie dużych formacji wielosilnikowych bombowców, których w BoX nie ma i nie będzie.

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #658 dnia: Września 24, 2018, 10:32:49 »
Dla mnie ten samolot w BoX (w wersji myśliwskiej) to zagadka. Jego przeznaczeniem było zwalczanie dużych formacji wielosilnikowych bombowców, których w BoX nie ma i nie będzie.

Takie posty, to tylko wyraz nadmiaru i rozpasania :-). Popatrz na DCSa, tam nic do niczego nie pasuje... no może na upartego MiG-21 do F-5, ale tego pierwszego zrobił ktoś poza ED. A jeśli nawet coś pasuje, np. F-15 vs Su-27, to są to moduły sprzed 10 lat. Ja tam się bardzo cieszę na 262, bo interesuje mnie jak zostanie zrobiony samolot odrzutowy w uniwersum czy też sandboxie (fuj określenia :-) BoXa.

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #659 dnia: Września 24, 2018, 10:48:55 »
Samolot bardzo fajny, ale fakt, jak on się sprawdzi w walkach ze śmiglakami. Jedynie P-47 i P-51 oraz Tempest będą mogły w określonych warunkach cokolwiek zdziałać.