Autor Wątek: Zapowiedzi i patche  (Przeczytany 247778 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Odp: Zapowiedzi i patche
« Odpowiedź #825 dnia: Września 13, 2019, 17:27:33 »
DD dziś, trochę screenów, natomiast widać nieco z nowej mapki.

https://forum.il2sturmovik.com/topic/168-developer-diary/page/6/?tab=comments#comment-818033
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #826 dnia: Września 13, 2019, 19:21:54 »
Lightning wygląda bardzo ładnie. Ma w sobie coś fajnego jak na dwusilnikowy myśliwiec.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline Rammjager

• ZB
  • *
  • ex-JG300 pilot.
« Odpowiedź #827 dnia: Września 18, 2019, 09:46:54 »
Lightning wygląda bardzo ładnie. Ma w sobie coś fajnego jak na dwusilnikowy myśliwiec.

Z alianckich samolotów to czekam głównie na niego Kosi.
Ani dzbanek z opływową kabiną, ani konik w wersji D czy tempest nie budzą we mnie jakiegoś szczególnego entuzjazmu. A P-38 już tak :-)
Może to wpływ lektur "Burzy nad Pacyfikiem" i misji na odstrzał Yamamoto :-D

Ramm.
" only mad men fly there where angels afraid to step... "

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #828 dnia: Września 18, 2019, 09:56:14 »
Mnie kręcą takie mniej oklepane dziwadełka np.: P-47C, P-39, Hs-129, Tempest etc. ;).
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #829 dnia: Września 18, 2019, 10:12:15 »
Mnie kręcą takie mniej oklepane dziwadełka np.: P-47C, P-39, Hs-129, Tempest etc. ;).
O to, to, to. Tempest to przecież taka herbatnicza foka . A panzerknacker (lub jak kto woli  Fliegender Büchsenöffner) to moja ulubiona maszyna.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #830 dnia: Września 18, 2019, 10:22:07 »
Tylko kiedy, kiedy? Bo w sumie zaczynam mieć większy fun z tej gry niż z DCSa z jego kiepską optymalizacją i wiecznymi babolami i niedoróbkami.

Offline Rammjager

• ZB
  • *
  • ex-JG300 pilot.
« Odpowiedź #831 dnia: Września 18, 2019, 10:50:53 »
Tylko kiedy, kiedy?

Sorki, ale to aż się prosi o zacytowanie klasyka:
"Be sure, two weeks" :-D :-D :-D
Tak na poważnie coś szykują większego pod koniec miesiąca, nie wiem czy nie rzucą własnie P-38 i P-51, aby trochę zyskać na czasie.
Zaślinieni na samą myśl o "da best plane ever" fanboye z Kansas dostaną swojego konika i na forum rozgorzeją dyskusje na temat dlaczego to a tamto w P-51 jest źle zrobione i temat mapy (w sumie najważniejszej rzeczy teraz) do BoBp ucichnie ...
Latam teraz sobie na zwykłych dogowych serwerach i słyszy się (czyli czyta na czacie) ciekawe rzeczy. Już mnie straszyli, że jak wyjdzie konik i tempest to będę po niemieckiej stronie latał krótko i boleśnie ;-)

Tempest to przecież taka herbatnicza foka.

Typhoon Rutkov, Typhoon to jest co tygryski lubią najbardziej :-P Tempest to taki ugładzony, wyżelowany i "ah, gin wstrętny nieprzyjacielu" samolocik ;-)

Ramm.
" only mad men fly there where angels afraid to step... "

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #832 dnia: Września 18, 2019, 11:06:54 »
Coś mi się wydaje, że własnie Tempest będzie takim "uberkillerem".  Ale zobaczymy.

« Odpowiedź #833 dnia: Września 18, 2019, 12:20:27 »
Nowe samoloty powinny być do końca miesiąca jak zapowiedziano. Choć nie wiadomo jaki na to wpływ będzie miał wypadek samochodowy jednego z kluczowych członków zespołu (ponoć bardzo poważne obrażenia). Rozmawiałem z jednym z testerów. Samoloty testy przechodzą w miarę gładko. Najlepiej podoba mu się P-38. Dla niego najbardziej miodzio samolot z całego BoX. Zresztą może sam coś na ten temat napisze jak będzie miał ochotę, bo często tu zagląda.

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #834 dnia: Września 18, 2019, 12:46:17 »
Mały zespół, to pewnie w wielu kluczowych sprawach mają "bus factor" 1. :(

OT: Nie no, Ramm, Tempest bardziej wygląda na Fokę. A już szczególnie z silnikiem gwiazdowym (miałem kiedyś taki model Matchbox'a).

Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

« Odpowiedź #835 dnia: Września 18, 2019, 16:42:17 »
Tylko kiedy, kiedy?

W ostatnim mailu napisali że zniżka na Early Access niedługo wygasa, pewnie w tym samym momencie wyjdzie pełna wersja BoB.

« Odpowiedź #836 dnia: Września 20, 2019, 14:34:10 »
Nie ma co rozwijać tego tematu. To nie miejsce dla tego typu dyskusji. Mamy nowy dev diary. I o tym podyskutujmy.
https://forum.il2sturmovik.com/topic/168-developer-diary/page/6/?tab=comments#comment-820277
Potwierdzone trzy maszyny dla graczy, B-25, mapa i kilkanaście pojazdów.

Posprzątane. Mazak.
« Ostatnia zmiana: Września 20, 2019, 20:56:55 wysłana przez KosiMazaki »

« Odpowiedź #837 dnia: Września 28, 2019, 10:19:19 »
Niektórzy czekają na DCS-a i "niedorobioną" F-16tkę ;) Inni na BoBp-a i różne fajne rzeczy dla IL-2 Sturmovik: Great Battles.
Więc przechodząc do meritum czyli dla każdego coś miłego wczorajszy Dev blog #232:
https://il2sturmovik.com/news/496/dev-blog-232/

« Odpowiedź #839 dnia: Października 11, 2019, 10:40:51 »