Autor Wątek: Zapowiedzi i patche  (Przeczytany 247141 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Odp: Zapowiedzi i patche
« Odpowiedź #1260 dnia: Kwietnia 29, 2022, 15:51:41 »
Też to zrobiłem i faktycznie jest lepiej.

PS Pewnie dlatego ostatnio nie mogles wejsc na serwer…

DD z dzis, collectors planes do FC, na plus ze ich nie bylo w RoF:
https://forum.il2sturmovik.com/topic/168-developer-diary/page/8/#comment-1183839 .
Ten Siemens calkiem, calkiem.
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 29, 2022, 17:55:05 wysłana przez KosiMazaki »
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #1261 dnia: Kwietnia 29, 2022, 17:56:38 »
Kurde, zaczynają już trochę przeginać z tym rozmienianiem się na drobne. Niedługo to krzaki na sztuki będą sprzedawać jako collector krzaki :P.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #1262 dnia: Kwietnia 29, 2022, 19:36:22 »
Kurde, zaczynają już trochę przeginać z tym rozmienianiem się na drobne. Niedługo to krzaki na sztuki będą sprzedawać jako collector krzaki :P.

Ja to bym chciał, żeby zrobili wreszcie tę kampanię dla FC, bo w sumie to kolejne "moduły" bez contentu.

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #1263 dnia: Kwietnia 30, 2022, 15:58:47 »

Dlaczego? Idea "Collector planes" jest okej, jakby to było sensownie wycenione.

Offline KosiMazaki

• Administrator
« Odpowiedź #1264 dnia: Kwietnia 30, 2022, 16:37:14 »
Napisałem dlaczego wyżej. W dodatku jeszcze nie wpadli na pomysł, aby na stronie zaznaczać jaki samolot, dodatek, kampanię posiadasz i za każdym razem trzeba szukać w historii zakupów. A czy jest sensownie wycenione to już indywidualna sprawa. Wolę jak było z FC1 i FC2.

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #1265 dnia: Kwietnia 30, 2022, 17:52:41 »
Napisałem dlaczego wyżej. W dodatku jeszcze nie wpadli na pomysł, aby na stronie zaznaczać jaki samolot, dodatek, kampanię posiadasz i za każdym razem trzeba szukać w historii zakupów. A czy jest sensownie wycenione to już indywidualna sprawa. Wolę jak było z FC1 i FC2.

Nie da się dwa razy kupić tego samego, chyba, że jako gift.

Offline KosiMazaki

• Administrator
« Odpowiedź #1266 dnia: Kwietnia 30, 2022, 21:07:46 »
Możliwe, ale wolałbym prosty komunikat :). Mimo wszystko dobrze wiedzieć. Dzięki :564:.

« Odpowiedź #1267 dnia: Maja 10, 2022, 00:29:26 »
Nie da się dwa razy kupić tego samego, chyba, że jako gift.

Nie jestem pewien. Mam część zawartości gry ze Steam - tam kupowałem główną grę. Później logowałem się na konto Il2 Sturmovik przez Steam i tam (w Il2 Store) kupiłem BoN i parę samolotów CP. Na Steam te samoloty, które kupiłem w Il2 Store, mam zaznaczone jako niekupione.

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #1268 dnia: Maja 10, 2022, 01:04:13 »
Nie jestem pewien. Mam część zawartości gry ze Steam - tam kupowałem główną grę. Później logowałem się na konto Il2 Sturmovik przez Steam i tam (w Il2 Store) kupiłem BoN i parę samolotów CP. Na Steam te samoloty, które kupiłem w Il2 Store, mam zaznaczone jako niekupione.

Steam i strona twórców to dwie różne rzeczywistości, tak jakbyś miał dwa różne konta w różnych bankach - jak zasilisz jedno, to nie dzieje się to samo automatycznie z drugim :-). Ja mam wersję od twórców i w ich sklepie kupuję. W rzeczonym sklepie nie da się 2x kupić tego samego (tak samo na Steam się nie da kupić 2x tego samego), chyba, że jako prezent dla kogoś.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #1269 dnia: Maja 10, 2022, 08:39:33 »

Zdaje się działa tak: dodatki Steam działają na IL2Sturm, ale z IL2Sturm nie działają na Steam. Ogólnie Steam jest dla mocnych leniuchów w tym zakresie :P, więc pokuta, że coś nie działa, albo patch później albo coś być musi.

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #1270 dnia: Maja 11, 2022, 00:03:17 »
Wszystko moim zdaniem działa Yoyku, tylko trzeba zlinkować konto Steam ze stroną Il2 Sturmovik.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #1271 dnia: Maja 13, 2022, 09:37:33 »
Chyba coś dziś będzie o Mossie:

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #1272 dnia: Maja 13, 2022, 16:19:06 »
« Ostatnia zmiana: Maja 13, 2022, 17:18:16 wysłana przez KosiMazaki »

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #1273 dnia: Maja 15, 2022, 13:30:16 »
Ciekawe, czy też zabraknie mu 100 km/h jak temu z DCS... ;)