Autor Wątek: Zapowiedzi i patche  (Przeczytany 247739 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Zapowiedzi i patche
« Odpowiedź #1530 dnia: Marca 03, 2024, 11:32:55 »
Spoko, żeby to dostać na TAW trzeba będzie mieć rangę generalisimusa i airkilstreak 30 :-P
A Tempestem 11lbs będzie mógł latać każdy :-)

Ramm.
Ramm napisz choć raz na temat TAW coś mądrego.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #1531 dnia: Marca 25, 2024, 09:54:14 »
Tak, z kronikarskiego obowiązku, ukazało się streszczenie wywiadu, czy raczej luźnych rozmów na temat IL-2 i tej serii. Przeczytałem, ale w zasadzie nic odkrywczego nie ma. Z ciekawostek, wprowadzany radar ma przyjmować zakłócenia, w tym gruntu i nie przechwytywać sygnałów ukrytych za czymś co nie przewodzi wiązki. Do tego oczywiście wzrosną wymagania sima na nowym silniku: https://il2sturmovik.com/news/844/dev-blog-359/, a tak to takie pitolenie na rauszu ;).
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #1532 dnia: Kwietnia 12, 2024, 22:49:20 »
Trochę wieści na temat kolejnej paczki samolotów WWI, która ma się ukazać tego lata. https://il2sturmovik.com/news/849/dev-blog-361/
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #1533 dnia: Kwietnia 21, 2024, 16:34:30 »
Pomysł Karelia map przerodził się jednak w ... Battle of Leningrad. Czyżby zatem pełny moduł z samolotami? Mapka będzie, w sumie I-153 zapowiedzieli, do tego mogliby dorobić Fokkera XXI, Gladiatora, bombowce SB i byłoby całkiem ciekawie.
https://www.patreon.com/posts/new-map-plans-of-102761103?utm_medium=clipboard_copy&utm_source=copyLink&utm_campaign=postshare_fan&utm_content=join_link

www.yoyosims.pl

Offline Rammjager

• ZB
  • *
  • ex-JG300 pilot.
« Odpowiedź #1534 dnia: Kwietnia 25, 2024, 08:17:11 »
Kupię sobie ten BoL (BóL :-D ) bo to w sumie ciekawa mapa, ale zestaw samolotów już taki ciekawy nie jest :-)
Chociaż Ci co lubią dwupłaty (Blackmessiah :-P ) będą zadowoleni :-D

Ramm.
" only mad men fly there where angels afraid to step... "

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #1535 dnia: Kwietnia 25, 2024, 08:23:35 »
A gdzie to kupić? Trzeba zapłacić piątaka i dorzucić się do ściepy czy dopiero będzie gdzieś do kupienia?
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #1536 dnia: Kwietnia 25, 2024, 08:57:40 »
Nie, nie ma nic oficjalnie jeszcze potwierdzonego. Na razie wiemy tylko, że mapka, która miała być darmowa będzie płatna, ale za to dostaniemy ją szybciej i od razu całą bo włączy się w jej produkcję 1CGS, producent iłka. To podstawowa różnica. Reszta, to na razie gdybanie. Mają puścić newsa, więc wszystko jeszcze przed nami. Mam cichą nadzieję, że będzie to właśnie jako pełny addon, tym bardziej, że w zeszłym roku czytałem te wspomnienia fińskiego pilota (nie zmuszajcie mnie bym napisał jak się nazywał, albo to wymówił ;)), który latał właśnie m.in. na Bf-109F i byłby to ciekawy powrót nad opisywane okolice (dokładnie to ten sam obszar i lotniska opisywane w książce).

www.yoyosims.pl

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #1537 dnia: Kwietnia 25, 2024, 09:45:23 »
Dzięki. To teraz mam jasność :).
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #1538 dnia: Kwietnia 25, 2024, 13:41:30 »
Dzięki. To teraz mam jasność :).

Natomiast fakt, że ponoć ma mieć to nazwę "Battle of Leningrad" czyli IL-2 BóL jak napisał Ramm ;) i jak pozostałem BoX'y. Możliwe więc, że skoro dadzą taką pełną nazwę, to pójdzie to też w samoloty, pre order i jakiś EA, być może. Może jutro w DD coś będzie wiadomo.

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #1539 dnia: Maja 14, 2024, 00:24:02 »

www.yoyosims.pl

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #1540 dnia: Maja 14, 2024, 11:27:01 »
Strasznie przynudzają. Kompletny brak pomysłu co dalej.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #1541 dnia: Maja 14, 2024, 12:12:44 »
Strasznie przynudzają. Kompletny brak pomysłu co dalej.

To to raczej produkt uboczny, klepany na kolanie od dawien dawna. Teraz skupiają się na nowym silniku i Koreą przecież. Po wydaniu tej Oddesy, Karelii i paru samolotów kolekcjonerskich raczej IL-2 BoX w obecnym wydaniu nie będzie już rozwijany.

www.yoyosims.pl

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #1542 dnia: Maja 14, 2024, 12:17:40 »
Pisali niedawno, że prawie wszyscy w studiu pracują nad nowym projektem. BoX idzie do przodu głównie siłą modderów i zewnętrznych kontraktorów (Flying Circus), plus dłubną od czasu do czasu jakieś drobne poprawki w silniku.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #1543 dnia: Maja 15, 2024, 11:03:47 »
Chciałem coś kupić od nich w promocji, ale okazało się, że już to kupiłem kiedyś... Takie jest moje zaangażowanie w projekt, nawet nie pamiętam co mam. #smuteczek
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

« Odpowiedź #1544 dnia: Maja 15, 2024, 23:31:26 »
A ten nowy silnik to ma wyjść jako (płatny?) update do BoX? Czy zupełnie nowy tytuł i znowu wypuszczanie osobno frontów, samolotów kolekcjonerski, Flying Circus Vol. XXXX itp.?