Autor Wątek: DCS po aktualizacji do Windows 10 przestał uruchamiać/wczytywać misje.  (Przeczytany 1844 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Cześć, wstępnie odradzam aktualizację do tegoż systemu, ponieważ przestały uruchamiać (przynajmniej u mnie) się misje. O ile menu działa, to już wczytywanie misji nie bardzo. Na razie piszę po aktualizacji. Spróbuję jeszcze przeinstalować DCS na czysto. Ale optymizmem nie grzeszę w tej materii. Chwilowo i tak nie gram, więc nie jest to jakiś wielki ból, ale informuję profilaktycznie.

Nazwa tematu. Mazak.
« Ostatnia zmiana: Lipca 29, 2015, 23:29:13 wysłana przez KosiMazaki »

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Odp: DCS po aktualizacji do Windows 10 przestał uruchamiać/wczytywać misje.
« Odpowiedź #1 dnia: Lipca 29, 2015, 23:30:01 »
Osobiście zaczął bym od funkcji naprawy DCS i samej aktualizacji DCS jeśli latasz na becie.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

qrdl_logos

• Gość
Odp: DCS po aktualizacji do Windows 10 normalnie uruchamia misje i MP
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 01, 2015, 12:34:59 »
Wczoraj serwer =OPS= w najnowszej wersji open bety stał ok. 3h na Windows 10 bez zauważalnych problemów, zarówno ze strony klientów jak i samego serwera.

Tako rzecze,
Zaratustra

« Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 01, 2015, 14:24:43 »
Można zatem przyjąć, że moja sytuacja to jakiś mało znaczący wyjątek :) Trzeba będzie zrobić reinstalkę gry.

« Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 10, 2015, 09:35:01 »
Takoż uczyniłem, i po czystej instalacji wszystko hula jak drzewiej bywało. Pokój i bezpieczeństwo!