Autor Wątek: Poszukuję pilotów dobrze radzących sobie w formacji.  (Przeczytany 1616 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Poszukuję pilotów dobrze radzących sobie w formacji.
« dnia: Sierpnia 07, 2015, 10:57:20 »
Witam, poszukuję wirtualnych pilotów, którzy posiadają już jakieś doświadczenie w lataniu w formacji i dobrze sobie radzą na trochę trudniejszym typie samolotów. Konkretnie chodzi mi o akrobację zespołową na MiG-15bis, wydanym przez firmę Belsimtek. Pewnie większość z Was uważa, że jesteście zdyskwalifikowani już na starcie, ponieważ nie posiadacie tego modułu. Teraz być może niektórych zaskoczę, ponieważ powiem tylko tyle, że o to nie musicie się martwić (to nie wymaga żadnych kosztów od Was, oczywiście wszystko odbywa się w legalny sposób). Z góry uprzedzam, że jest to dosyć trudna maszyna do wspólnego latania, także oprócz umiejętności, przydałaby się też cierpliwość. ;)

Wszystkie osoby zainteresowane, lub takie, które mają jakieś pytania, zapraszam do kontaktu poprzez odpowiedzi w tym wątku, lub PW.  :)

Odp: Poszukuję pilotów dobrze radzących sobie w formacji.
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 07, 2015, 15:25:20 »
Witam, na samym początku mam pytanie, jaki to ten legalny sposób, w którym ktoś miał by dostać ten moduł? Na razie wynika z tego, że po prostu ktoś za niego zapłaci i da drugiej osobie kod, po czym druga po otrzymaniu powie grzecznie dziękuję i na tym się skończy, jedna osoba ma darmowy moduł a druga zostanie zwyczajnie okradziona.

« Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 07, 2015, 16:05:48 »
Witam, na samym początku mam pytanie, jaki to ten legalny sposób, w którym ktoś miał by dostać ten moduł? Na razie wynika z tego, że po prostu ktoś za niego zapłaci i da drugiej osobie kod, po czym druga po otrzymaniu powie grzecznie dziękuję i na tym się skończy, jedna osoba ma darmowy moduł a druga zostanie zwyczajnie okradziona.
Nie, nikt nie zostanie okradziony, legalny sposób polega na tym, że sponsorem samolotów jest firma Belsimtek, od której otrzymałem kilka kodów aktywacyjnych. Nie ma żadnych haczyków. Po prostu Pan z wyżej wymienionego wydawnictwa powiedział, że fajnie by było zobaczyć wideo zespołowej akrobacji na MiGach-15bis, ponieważ prawdopodobnie jeszcze tego nikt nie robił w DCS World. Więc chcę zebrać ekipę, żeby stworzyć ten materiał, ale nie chcę też, żeby na tym się kończyła historia grupy.

« Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 07, 2015, 16:41:20 »
I sprawa się wyjaśniła, a o to mi chodziło, jest to ciekawa propozycja choć ja nie mogę skorzystać, ponieważ bardziej skupiam się na walce niż na akrobacjach (chociaż to też potrafię, loty w formacji również), a sam moduł to bym chciał, hehehe  ;D

Offline cygan

• APAsq
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 08, 2015, 23:58:29 »
Brzmi ciekawie. Kiedyś latałem trochę w formacji na Mig-29 ...ale nie tylko. Szczegóły przesłałem na PW.
FS 2004/FSX  DCS  BMS  TOH  ARMA3

« Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 23, 2015, 14:14:07 »
Chętnie spróbuję. Latałem w formacji na A10 i MiG 21. Powinno się udać.

« Odpowiedź #6 dnia: Września 14, 2015, 21:59:28 »
Ja też chętnie spróbuję, uwielbiam rosyjskie samolot ponieważ latam na Su33. Fakt jest to model SFM lecz nie widziałbym większych problemu jeśli chodzi przesiadkę na MiG'a-15. Jedyne ale jakie mam do siebie to że czasami pogubię się w dodawaniu mocy i kończy się to tym że lecę do przodu i się cofam po kilka razy, lecz myślę że kilka treningów i bym "załatał" ten problem :D. Poza tym sam kiedyś chciałem spróbować kogoś zwerbować na MiG'a-29 do akrobacji, ale niestety nie udało się to zbytnio...

Jeśli chcecie się ze mną skontaktować piszcie na e-mail lead.ghost13@gmail.com bądź lead.ghost12@gmail.com (spokojnie, te cyferki to nie wiek :) ).

DCS World: FC3, A10C Warthog, Ka-50 Black Shark, L-39 Albatros, MiG-21 Fishbed