Autor Wątek: Leatherneck / Magnitude 3 LLC (aktualizacje)  (Przeczytany 20534 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Leatherneck / Magnitude 3 LLC (aktualizacje)
« dnia: Września 03, 2015, 08:40:05 »
LT opublikowało nową, wrześniową, aktualizację - http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=2464034&postcount=1
Jak na "mały" update sporo tam ciekawych informacji. Mam nadzieję, że uda im się zrealizować wyznaczone sobie cele.

Odnośnie nowych tajemniczych samolotów niektórzy stawiają m.in. na "Viggena"... fajnie by było.

I still think it's the AJ/JA-37 Viggen.

"The Saab 37 Viggen ("Thunderbolt", ambiguous with;"Tufted duck")"

A duck.

"New or unique methods of propulsion or force distribution"

Could be the thrust reversal capability of the tufted duck

"and 'unique' terrain features (Some terrain features require extra detail, an unrelated example would be Mt. Rushmore)."

It's Gotland and it's Hoburgsgubben. The distance to get Kaliningrad to Ronneby to the south of Stockholm is a bit large compared to the 250x250Km mentioned as an example but I'd say that example only applied to land.

I think we will get a map of the Baltic sea with Gotland pretty much smack in the middle and a campaign about the ultimate baltic aircraft carrier. The E1 attack squadron will be featured flying the AJ-37 against the Soviet ships. This will include the RB-04 sea skimming missile that Cobra had as an avatar. There will also be the Maverick (RB-75) which will require the CRT-shader they mentioned. This would probably also include the JA-37's Ericsson PS-46/a radar display.

The other plane is more of a mystery.

-C-

Read more: http://simhq.com/forum/ubbthreads.php/topics/4164332#ixzz3kegBhCSi
Follow us: @SimHQ on Twitter | SimHQ on Facebook
« Ostatnia zmiana: Stycznia 23, 2019, 23:08:11 wysłana przez YoYo »

Odp: Leatherneck (aktualizacje)
« Odpowiedź #1 dnia: Września 04, 2015, 08:53:46 »
Osobiście wolał bym WW II.
Ala nie zapowiada się na to.

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #2 dnia: Września 28, 2015, 11:37:43 »
Z cyklu Delayed Combat Simulator 1.5/2.0, Leatherneck jednak nie ogłosi w tym miesiącu dwóch pozostałych projektów. Mimo to nadal planują wydać je w tym roku.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #3 dnia: Września 28, 2015, 11:57:35 »
To może być jakoś sterowane odgórnie. Jak by ogłosili, że w grudniu wydają to i to, to ludzie zamiast rzucać kasą w nadchodzącego L-39 zostawili by sobie miedziaki na co innego. ;)
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #4 dnia: Września 28, 2015, 13:17:10 »
Niby Cobra tłumaczy się, że chcą zrobić dobre pierwsze wrażenie a cały marketing jest na jego głowie (oprócz wielu rzeczy związanych z developmentem) i stąd obsuwy. No ale trochę to naciągane ;)

« Odpowiedź #5 dnia: Września 28, 2015, 13:32:29 »
Po LN co prawda spodziewałem się czegoś więcej, ale reszta wygląda tak samo jak czego świadkami już bywaliśmy - najpierw pospolite ruszenie, wielkie plany, po których następuje zderzenie z szarą rzeczywistością i wielkie "g".
Między innymi dlatego nie mogę pojąć dlaczego ludzie dalej się nabierają na preordery i "ogłoszenia", z których nic nie wynika.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #6 dnia: Września 28, 2015, 15:01:31 »
Z cyklu Delayed Combat Simulator 1.5/2.0, Leatherneck jednak nie ogłosi w tym miesiącu dwóch pozostałych projektów. Mimo to nadal planują wydać je w tym roku.

Może, będzie jak z Belsimtek, ogłoszone co wyjdzie i po 2 tyg. premiera : D.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #7 dnia: Września 28, 2015, 15:30:18 »
A ja na ich miejscu wstrzymałbym się z ogłaszaniem czegokolwiek do czasu, aż dany projekt nie będzie gotowy do wydania. Po co robić szum, podawać konkretne daty bez pewności, że wszystko idzie w dobrym kierunku. Najpierw robią wielkie halo, akcja promocyjna, zapowiedzi, daty, filmiki, eyecandy itp. a potem kiszka. Naprawdę nie da się w dzisiejszych czasach cicho pracować, robić swoje, a jak już jest gotowe to ogłosić światu efekty ?
Ryzen 7 5800x3d, Gainward 4080 Phoenix, 32 Gb RAM, Samsung 980 Pro 1Tb, 4 x SSD, Hotas Warthog, TrackIR 4, HP Reverb

« Odpowiedź #8 dnia: Września 28, 2015, 15:44:26 »
Mam wrażenie, że jedyny termin jaki potrafi dotrzymać ED & Spółka to data kolejnej wyprzedaży ;-)

« Odpowiedź #9 dnia: Września 29, 2015, 05:00:16 »
A ja na ich miejscu wstrzymałbym się z ogłaszaniem czegokolwiek do czasu, aż dany projekt nie będzie gotowy do wydania. Po co robić szum, podawać konkretne daty bez pewności, że wszystko idzie w dobrym kierunku. Najpierw robią wielkie halo, akcja promocyjna, zapowiedzi, daty, filmiki, eyecandy itp. a potem kiszka. Naprawdę nie da się w dzisiejszych czasach cicho pracować, robić swoje, a jak już jest gotowe to ogłosić światu efekty ?

A nie jest to dokladnie to co robimy skoro nieoglaszamy nad czym pracujemy i planujemy wydawac w tym roku?

« Odpowiedź #10 dnia: Września 29, 2015, 05:02:07 »
Niby Cobra tłumaczy się, że chcą zrobić dobre pierwsze wrażenie a cały marketing jest na jego głowie (oprócz wielu rzeczy związanych z developmentem) i stąd obsuwy. No ale trochę to naciągane ;)

Moze naciagane; ale 11-14 godzinne dnie 7 razy w tygodniu sobie nie pracuje z przyjemnosci. ;)

« Odpowiedź #11 dnia: Września 29, 2015, 06:38:23 »
A nie jest to dokladnie to co robimy skoro nieoglaszamy nad czym pracujemy i planujemy wydawac w tym roku?

Wasze studio jest wogóle jedynym pozytywnym wyjątkiem potrafiącym dotrzymać obietnic, za co należy się Wam wielki szacunek :)
Ryzen 7 5800x3d, Gainward 4080 Phoenix, 32 Gb RAM, Samsung 980 Pro 1Tb, 4 x SSD, Hotas Warthog, TrackIR 4, HP Reverb

« Odpowiedź #12 dnia: Września 29, 2015, 08:43:27 »
Cobra, długotrwałe obcowanie z DCS-em jako całością skutkuje "syndromem agenta Mulder'a" - Trust No One, Mr Mulder  ;)
Tak bardziej na poważnie to wszyscy sobie wiele obiecywali po LN (przynajmniej ja), więc trudno się dziwić, że reakcje na "wpadki" są może trochę na wyrost.

Chciałbym bardzo, żeby przynajmniej jedno niezależne studio zrezygnowało z oferowania preorderów na nieskończone wersje produktów, ale domyślam się, że z biznesowego punktu widzenia to nie jest dobre rozwiązanie.

Poko

• Gość
« Odpowiedź #13 dnia: Września 29, 2015, 10:26:56 »
Wasze studio jest wogóle jedynym pozytywnym wyjątkiem potrafiącym dotrzymać obietnic, za co należy się Wam wielki szacunek :)
Dokładnie.

@ Cobra8472 – czekamy cierpliwie :). Jeśli ktoś tutaj psioczy i przebiera nóżkami to tylko dlatego, że nie może się doczekać tych "słodkości" w Waszym wykonaniu. Szczerze MiG-21Bis to obecnie dla mnie najlepszy samolot w DCS. Następne Wasze moduły kupuję w ciemno. ;)

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #14 dnia: Września 29, 2015, 10:34:46 »
Moze naciagane; ale 11-14 godzinne dnie 7 razy w tygodniu sobie nie pracuje z przyjemnosci. ;)

Ryzyko zawodowe :)