Autor Wątek: Leatherneck / Magnitude 3 LLC (aktualizacje)  (Przeczytany 20520 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Odp: Leatherneck (aktualizacje)
« Odpowiedź #15 dnia: Września 29, 2015, 10:43:01 »
@ Cobra8472 – czekamy cierpliwie :). Jeśli ktoś tutaj psioczy i przebiera nóżkami to tylko dlatego, że nie może się doczekać tych "słodkości" w Waszym wykonaniu. Szczerze MiG-21Bis to obecnie dla mnie najlepszy samolot w DCS. Następne Wasze moduły kupuję w ciemno. ;)

Tylko błagam zróbcie coś z tym upierdliwym starforcem i przeczuloną aktywacją na każdą zmianę sprzętu, bo to chyba jedyna bolączka tego modułu... przynajmniej dla mnie.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #16 dnia: Września 29, 2015, 15:21:55 »
Szukamy jescze rozwiazania na SF w MiG-21. Niestety jest to troche problem gdy zrobimy jakis wiekszy 'fix' to modul moze przestac dzialac wszystkim, i dlatego bojimy sie robic duzych zmian az bedziemy wiedzec wszystkie skutki. W prszyslych modulach bedziemy bardzo szcegolowa uwazac zeby nie popelnic bledy, bo wiem ze to jest bardzo irytujace. Niestety dla nas tez bo duzo czasu odpada na support.

Dziekuje za wsparcie! Przepraszam równiez za moj ton wczoraj. Dzis z nowej perspektywy widze ze on byl niechcaco bardzo agresywny.

Mysle rowniez ze jak dla milosnikow IL-2,  bedziemy mieli dla was pare fajnych niespodzianek w krotce. :)

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #17 dnia: Września 29, 2015, 18:48:37 »
Od agresywnosci bylo tu daleko, spokojnie jak na wojnie ;)! Czekamy zatem na newsy i liczymy ze pierwsze beda podane w kraju macierzystym dla firmy hihi.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

dufay

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: Września 29, 2015, 19:58:48 »
Mysle rowniez ze jak dla milosnikow IL-2,  bedziemy mieli dla was pare fajnych niespodzianek w krotce. :)
Nie jestem fanem II WŚ, ale kupię cokolwiek wydacie bo MiG21-bis to klasa sama w sobie. Prawdopodobnie gdyby nie Wasz naprawdę solidny moduł to odpuściłbym sobie DCSa w ogóle.

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: Września 29, 2015, 20:02:09 »
Sliiiiiiiiiiiippppppppp.

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #20 dnia: Września 29, 2015, 20:27:36 »
A ja nie jestem fanem II WŚ i nie kupię, dawać mi tu następne rury!  :P
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

« Odpowiedź #21 dnia: Września 29, 2015, 20:31:01 »
+1 do tego Kusch pisze, Cobra wiecej zimnej wojny... no i sprawnego ECMa do MiGa ;)

« Odpowiedź #22 dnia: Września 29, 2015, 20:53:16 »
Takie piękne okazy jak Su-17M4 czy MiG-27 czekają..... smutno im jest, że nikt się nimi nie interesuje ;)

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #23 dnia: Września 30, 2015, 07:36:38 »
Takie piękne okazy jak Su-17M4 czy MiG-27 czekają..... smutno im jest, że nikt się nimi nie interesuje ;)

webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Poko

• Gość
« Odpowiedź #24 dnia: Września 30, 2015, 12:19:25 »
A ja nie jestem fanem II WŚ i nie kupię, dawać mi tu następne rury!  :P
+1 ;)

« Odpowiedź #25 dnia: Września 30, 2015, 16:44:10 »
Niestety ja jestem fanem śmiglaków . Oczywiście też kultową rurą  nie pogardzę.
Wasz Mig 21 to cudo , dlatego jak dacie coś z WWII to biorę w ciemno zwłaszcza te samoloty ze strony aliantów.
Na słowa o niespodziance dla fanów iłka od razu zrobił mi się banan na ustach.
czekam niecierpliwie na wieści.
pozdrawiam

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #26 dnia: Września 30, 2015, 16:49:05 »
Był kiedyś taki kawał o facecie co się schował babie pod spódnicę. Ona do niego: Ja jestem Mariola, a ty jak masz na imię? Leeeeeeeeesiiiiiuuuuuuu.

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #27 dnia: Grudnia 06, 2015, 20:33:20 »
No i misterny plan Cobry z projektem niespodzianką spalił na panewce. Ktoś zajrzał na https://steamdb.info/app/223750/dlc/, a tam:

App 411930 (DCS: AJS-37 Viggen)
App 411940 (DCS: F4U-1 Corsair)
App 411941 (DCS: Iwo Jima Map)

Dobry wybór, czekam cierpliwie aż będą dostępne. :)
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

« Odpowiedź #28 dnia: Grudnia 06, 2015, 21:07:16 »
Dobre .Podoba mi się. Hmmm  Iwo Jima Map to akurat chyba prosta mapa z wyspami .

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #29 dnia: Grudnia 06, 2015, 21:09:02 »
Some1 jesteś straszny! :P. Zapowiada się ciekawie. Oby tylko Cobra wiedział na co się pisze, bo Labi i Sundowner każdy najdrobniejszy błąd w tym "kaloryferze" odnajdzie i nie zostawi na nim suchej nitki :P.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"