Autor Wątek: Zmiana UTX europe na FTX  (Przeczytany 1417 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Zmiana UTX europe na FTX
« dnia: Listopada 27, 2015, 13:52:23 »
Hej. Mam dylemat.

Obecnie mam zainstalowane FSX + Acceleration i I na to:

Darmowy mesh Polski, UTX Europe, wszystkie krajowe lotniska od  Drzewiecki Design (obecnie zniżka 50%), Warshaw Scenery X - demo (na tą chwilę musi wystarczyć), REX 4 Texture Direct & Soft Clouds i Active Sky Next.

Teraz mój dylemat. Jest promocja na FTX:
http://www.flightsimstore.com/product_info.php?products_id=2542{6}14{12}153&osCsid=hsich6frmf290kcm9pneqmi3m7

http://www.flightsimstore.com/product_info.php?products_id=2712{6}14{12}153

http://www.flightsimstore.com/product_info.php?products_id=2973{6}14{12}153

Łącznie jakieś 92 euro.

Pomóżcie odpowiadając:

1.  Czy warto kupić w moim przypadku te dodatki kosztem niestety deinstalacji UTX Europe (ponoć nie ma sensu mieć tego zainstalowanego gdy ma się FTX) chodzi mi o wrażenia wizualne czy będą dużo lepsze?

2.  Czy mogę odsprzedać legalnie innej osobie (taniej oczywiście) UTX Europe?

3.  Czy jest jeszcze jakiś dodatek FTX który pominąłem a warto by dokupić?

4. Czy może zostać przy tym co posiadam i kupić Radar Contact v 4.3?

5. Czy na RC v4 były kiedyś jakieś promocje? Liczę na okres świąteczny może?

Nie latam jeszcze na Vatsim a chciałbym jak najbardziej urealnić mojego FSX dla lotów VFR na wysokościach do 12000ft.

Dziękuję.

Jeszcze raz apeluję o uszanowanie regulaminu forum. Mazak.
« Ostatnia zmiana: Listopada 27, 2015, 22:10:37 wysłana przez KosiMazaki »

Odp: Zmiana UTX europe na FTX
« Odpowiedź #1 dnia: Listopada 27, 2015, 20:48:21 »
Hey.Z racji ze posiadam wszystkie te programy to postaram sie odpowiedziec.
1._Jak dla mnie warto bo FTX to tak bardziej przyszlosciowe a UTX to sadze ze umrze pozniej._FTX robi tez oddzielnie kraje europejskie jak np._Anglia,_Irlandia,_Szkocja,_Norwegia,_Walia,_Francja(w produkcji) co mnie bardzo osobiscie cieszy._Dodatkowo do Vectora  otrzymasz AEC_(Airport Elevation Correction) co pozowli ci na poprawienie wysokoscie lotnisk jesli kupisz jakis dodatek, a powiedzmy  lotnisko bedzie pod ziemia albo cos podobnego._Dla mnie jest to przydatne bo poprawilem juz kilkanascie lotnisk._UTX kiedys mialem i zrezygnowalem na rzecz FTX._Wybor nalezy do ciebie.

2.Przyczytaj to._Musial bys zapytac u Flight1.
"ALL IP ADDRESSES ARE LOGGED when software is purchased or re-validated, and reinstallation may fail validation if it is discovered that access to the software is potentially fraudulent manner.
 IP addresses, as well as any other information obtained, may be shared with applicable LAW ENFORCEMENT agencies should this information be associated with fraudulent or illegal use of the Wrapper. Please be aware that key files and login data are not part of the purchased software, but instead act as a method for validating legitimate customers subject to the terms listed herein, as well as the vendors EULA (End Users License Agreement).

Key files and login data are subject to temporary or permanent deactivation. This means that if a key file or login data is accessed a certain amount of times, or via IP addresses not consistent with the purchase, then the key file or login data may be deactivated. Flight1.com Customer Service can handle legitimate requests for reactivation. Also note that key files or login data may be deactivated for any reason Flight1.com sees as necessary in order to prevent potential illegal usage of the key file or login data."

3._No tak jak wspomnialem w punkcie numer 1._Dodatkowo wychodza tez lotniska od FTX.

4._Posiadam Radac Contact 4.3 Pierwsze co to wgralem dodatkowe pliki z dzwiekami ATC, bo w default byla cisza ale i te sie nudza, bo sie powtarzaja co jakis czas._Co do programu to jest on spoko ale ostatnio malo latam i go nie uzywam._Do lotow VFR sie nie nadaje z racji ze nie obsluguje.

5._Z tego co pamietam to byla promocja ale dokladnie w jakim okresie to nie wiem :(.

BTW:_Poszukaj sobie info o tym http://www.pointsoftware.de/  i porownaj z RC4.3.

Litości... Mazak.
« Ostatnia zmiana: Listopada 27, 2015, 22:14:02 wysłana przez KosiMazaki »
Jeśli raz posmakowałeś latania, będziesz już zawsze chodził z oczami utkwionymi w niebo; bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić.