Autor Wątek: Ziemia jest PŁASKA........  (Przeczytany 28556 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Stratos FEAR

• Trolle
  • *
  • Make the atmosFEAR! thiner..
Odp: Ziemia jest PŁASKA........
« Odpowiedź #90 dnia: Stycznia 01, 2016, 02:21:12 »
Podsumowując:

- Ziemia jest płaska.
- Słońce jest 6654km (4138mil) od powierzchni Ziemi i to ono krąży wokół Ziemi. Wymiary "Słońca" szcowane są na 50km średnicy.
- Księżyc również nie jest sferą  a czymś na kształt hologramu.
- To prawdopodobnie największe kłamstwo w historii i jest to dzieło szatana, któremu służy Masoneria. Ludzie są jak tępe owieczki które nie wiedzą gdzie i po co idą. Einstein też był z Masonerii. Masoneria kultywuje symbole. Połączcie kropki..

Bezsprzeczne dowody na niekulistość Ziemi:

https://www.youtube.com/watch?v=8PDwI_pUuHQ   :o
https://www.youtube.com/watch?v=3KeuPUigJM0    !!!!

Ps. Będziecie pewnie zaskoczeni, że załoga promu Challenger który eksplodował 28 stycznia 1986 roku nadal żyje!

https://www.youtube.com/watch?v=4HQSptqjp60
I shave myself with MACH 3! ™ ®
- Tower, request FL800.
- Eeeeee... how you suppse to get up there?
- I'm actually desceding.

« Odpowiedź #91 dnia: Stycznia 01, 2016, 02:29:03 »
Podsumowując:

- Masz zrytą banie
- Opieka zdrowotna w Polsce pozostawia wiele do życzenia
- Ludzie uwierzą we wszystko co zobaczą w Internecie, ironicznie wyzywając innych od tępych owieczek
- Cały ten temat i absolutnie wszyscy którzy tu cokolwiek napisali powinni się wstydzić

Szczęśliwego Nowego Roku!

« Odpowiedź #92 dnia: Stycznia 01, 2016, 02:42:36 »
...- Cały ten temat i absolutnie wszyscy którzy tu cokolwiek napisali powinni się wstydzić...

Dlaczego? Bo próbowali wytłumaczyć komuś, że jest niestety nie d******y mózgowo za przeproszeniem, i wymyślił sobie teorię o płaskiej Ziemi, chociaż nawet nie próbował tego zbadać na własną rękę i podpierał się filmami z YouTube? Niech obleci planetę dookoła to zobaczy, że się myli, a tym czasem idę się wstydzić, bo coś tu napisałem, Ty powinieneś zrobić to samo, bo też coś napisałeś.

Offline Stratos FEAR

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #93 dnia: Stycznia 01, 2016, 04:07:03 »
Masz zrytą banie

Udowodnij! Nie jesteś w stanie!
Podobnie jak tego, że Ziemia jest kulą....

Gdybym przeniósł się w czasie do 19 wieku i zaczął opowiadać o komputerach, ifonach, samolotach, tańcu z Gwiazdami i locie na Marsa to też pewnie wzięli by mnie za
nie d******y mózgowo

Także darujcie se.

https://www.youtube.com/watch?v=dTqmcvdm4hM  :564:

Ziemia jest płaska - jest na to tysiące niepodważalnych proof, jest Radio Maryja i BrazzersTV - na to też są dowody.
Masoneria rządzi na tej planecie a ludzie to submissive sleeping sheep, którzy tylko consume, shit i sex sometimes beer.
Bracia i Siostry miłujmy się!  :icon_kajdankiplusz_126:
Okrągła Ziemia to deception.
NASA to hoax.

- Tower, request FL800.

« Odpowiedź #94 dnia: Stycznia 01, 2016, 04:36:20 »
A mi panienka dała liścia... (bo objaśniałem jej jak wyglądają relacje damsko męskie) a później mnie pocałowała (bo mówiłem, że jestem fajny koleś który chce kochać). Faje, ładne dziewczęta. Jejku. jak one są słodkie. Stratos FEAR... masz dziewczynę? Nie powiem, bo fajnie jest się kochać z młodymi pannami.  8)

« Odpowiedź #95 dnia: Stycznia 01, 2016, 04:49:31 »
Aaaa, siedziała mi na kolanach :p Stary... zajmij się życiem, wiesz... takie błahe, przyziemne sprawy :)

« Odpowiedź #96 dnia: Stycznia 01, 2016, 10:37:58 »
Panie i Panowie,

"Stratos FEAR" jest botem, któremu ktoś ręcznie założył konto na The Forum. W tym wątku udowodnił, że nie przeszedł testu Turinga. Nie potrafi zbudować spójnej wypowiedzi, nie potrafi podjąć dyskusji, nie potrafi ustosunkować się do podawanych informacji, nie jest w stanie interpretować materiałów video ani obrazów.

A wy dajecie się wkręcać! :D

« Odpowiedź #97 dnia: Stycznia 01, 2016, 11:32:09 »
Rozmowa z tym userem to jak rozmowa do wyznawcy Jarosław_Polskę_Zbaw na temat afer PISlamistów czy też tzw. mitycznym "dziedzictwie" Zimnego Lecha :)
Po prostu nic mu nie wmówi, że białe jest białe, a czarne jest czarne jak mawiał pewien klasyk znany z tego, że za cukier w biedronce płacił banknotem 200 zł miętoląc go w każdą stronę jak by to robił pierwszy raz :)

Offline Stratos FEAR

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #98 dnia: Stycznia 01, 2016, 12:25:00 »

.....

Jeszcze się przekonacie, że Ziemia jest płaska!!! Od ponad 500 lat nikomu nie udało się udowodnić że Ziemia jest okrongła w tym również przez 50 lat "podboju kosmosu" nikomu się to nie udało.
Może niektórzy po prostu potrzebują usłyszeć o tym z telewizji skąd czerpią wiedzę objawioną na temat życia, bo przecież internet i yt to stek bzdur...  ;)

Ten arabski myśliciel ma rację.
https://www.youtube.com/watch?v=-9Jp_XCvVto
- Tower, request FL800.

Offline Stratos FEAR

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #99 dnia: Stycznia 01, 2016, 12:31:58 »
Jak wyjaśnić, że Ziemia podobno jest przechylona o 23.4 stopnia co daje 6.66 stopnia. 666!  :622:
Tak samo trójkąt równoboczny pokazujący dystans do Słonca z powierzchni zawiera trzy kąty po 60 stopnii. 666  :622:
To odzwierciedlenie wszystkowidzącego oka z rewersu dolara. Wszędzie symbole masonerii! To nie jest przypadeg! :wink: Nie ma czegos takiego jak przypadeg!

Zresztą, deception jest większy. Oto dowód na chmemtrails. Nie umiecie tego wyjaśnić. Jedyne co umiecie to śe śmiać!

https://www.youtube.com/watch?v=K2z2ZzXFeKo
- Tower, request FL800.

« Odpowiedź #100 dnia: Stycznia 01, 2016, 12:32:45 »
Dlaczego? Bo próbowali wytłumaczyć komuś, że jest niestety nie d******y mózgowo za przeproszeniem, i wymyślił sobie teorię o płaskiej Ziemi, chociaż nawet nie próbował tego zbadać na własną rękę i podpierał się filmami z YouTube? Niech obleci planetę dookoła to zobaczy, że się myli, a tym czasem idę się wstydzić, bo coś tu napisałem, Ty powinieneś zrobić to samo, bo też coś napisałeś.

Ano dlatego, że jeżeli temat zaczyna się i kończy na jednym, idiotycznym poście, to oznacza to, że nikt nie połknął przynęty. :) A tutaj proszę - siedem stron a temat jeszcze nie spłukany w kiblu.

« Odpowiedź #101 dnia: Stycznia 01, 2016, 12:34:55 »

Taaaa...
MSI MAG B650 TOMAHAWK, Ryzen 7 7800X3D, DDR5 2x32GB, Arctic Liquid Freezer II 2x120, RTX4080S, W11

Offline Mekki

• Global Moderator
  • Tępy Ch**:)
    • 13 WELT
« Odpowiedź #102 dnia: Stycznia 01, 2016, 13:02:45 »
Nie lubię, jak ktoś robi ze mnie debila.
Mam kaca, jestem wredny i głupi. Jeszcze jedno twierdzenie na podstawie obrazków i wiedzy z jutuba i jeśli nie będziesz w stanie dopisać do niego matematyki ze szkoły podstawowej, wylatujesz.
A w jaki sposób Ty jesteś upośledzony?

Kanał youtube 13WELT

« Odpowiedź #103 dnia: Stycznia 01, 2016, 13:14:55 »
Jeszcze jedno twierdzenie na podstawie obrazków i wiedzy z jutuba i jeśli nie będziesz w stanie dopisać do niego matematyki ze szkoły podstawowej, wylatujesz.
Do tego momentu byłem pewien, że to eksperyment socjotechniczny Qrdla lub Administracji :D
Panowie - nie rozbrajajcie mnie, że poważnie traktowaliście/traktujecie ten wątek!?

« Odpowiedź #104 dnia: Stycznia 01, 2016, 13:18:56 »
To co? Mam dokupić pop-corn-u czy nie? Skończył mi się i muszę wyjść z domu. :053:
"Różnica między mną a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem."
                                                                                  S. Dali