Autor Wątek: Battlefield 1 (znaczy 5).  (Przeczytany 13181 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
Odp: Battlefield 1 (znaczy 5).
« Odpowiedź #60 dnia: Sierpnia 02, 2017, 00:22:05 »
Gdyby ktoś chciał sprawdzić ten serwer to szukajcie shw-clan.de
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #61 dnia: Sierpnia 31, 2017, 20:33:50 »
Wczoraj, po raz pierwszy od kiedy mam grę, zagrałem na serwerze jakim bym chciał grać wyłącznie. Wszystko do dyspozycji ale z prawdziwym HC i 200% damage. Żadnych ikonek np. identyfikujących przeciwnika, musisz wiedzieć że ci z pelerynką nie są twoi ;-). Grało mi się świetnie i po raz pierwszy od wielu tygodni miałem dodatnie kill ratio z Kar '98. Jest jeszcze życie z tą grą :-)

Lepiej zbieraj siły na CoD: WWII ;]. Dobre czasy powrócą :D.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #62 dnia: Sierpnia 31, 2017, 20:41:23 »
Mam nadzieję. Pierwsze informacje dają sporą szansę na to :-)
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM