Autor Wątek: SPRZEDAM// VKB T-Rudder Mk III  (Przeczytany 1078 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

SPRZEDAM// VKB T-Rudder Mk III
« dnia: Czerwca 01, 2016, 07:52:45 »
Jak w temacie- do sprzedania mam zestaw pedałów steru kierunku produkcji VKB.
Orczyk kupiony był w październiku ubiegłego roku w sklepie flightsimcontrols.com (gwarancja, zdaje się, nadal obowiązuje) i używany regularnie, ale jest zadbany, czysty, nie oblepiony kurzem (odkurzany i przedmuchiwany sprężonym powietrzem co najmniej raz w tygodniu), nie poobijany/ odrapany. Stan techniczny i wizualny- 10/10.
Wszyscy chyba wiedzą jak ten zestaw wygląda, dlatego też ewentualne zdjęcia wyślę zainteresowanym mailowo, nie ma sensu zawalać wątku zbędnymi obrazkami.
W skład kompletu wchodzą:
- pedały, oczywiście,
- TinyBox,
- dwa kabelki do połączenia orczyka z TinyBoxem i, dalej, z komputerem,
- dwa kluczyki potrzebne do złożenia pedałów i poustawiania ich zgodnie z własnymi preferencjami,
- skrócona instrukcja,
- promo- dvd z filmikami z DCSa,
- piękne pudełko, które niewątpliwie podniosło sklepową cenę nowego zestawu o kilka ładnych eurosów  :|

Cena, za jaką kupiłem te pedały to ~240 euro razem z przesyłką (potwierdza to faktura będąca podstawą gwarancji- leży w pudełku z pedałami i czeka na nowego właściciela).
Moja cena za nieco ponad półroczny zestaw to 700 zł plus koszt przesyłki kurierskiej lub pocztowej ubezpieczonej. Możliwy jest także odbiór osobisty w Warszawie na Białołęce lub Żoliborzu.

S!

Odp: SPRZEDAM// VKB T-Rudder Mk III
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 09, 2016, 13:10:44 »
Orczyk sprzedany, temat do zamknięcia.
Dzięki.