Autor Wątek: Czas pomyśleć o zmianie leków albo lekarza.  (Przeczytany 1896 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline macieksoft

• Trolle
  • *
Czas pomyśleć o zmianie leków albo lekarza.
« dnia: Lipca 08, 2016, 21:06:26 »
Będzie można nim strzelać do cessny, jeśli tylko taka powstanie.
https://www.youtube.com/watch?v=gHDZqUa0m1s
Na filmie strzelanie do cywilnego samolotu szmuglerów, wszystko to po to aby pilot Tucano miał szansę powdychać tego uzależniającego dymu... ...Czego ludzie nie zrobią aby się upalić...

Nieliczni którzy będą nimi latać zostaną wiecznie napiętnowani za strzelanie do cywilów. Na każdym serwerze będzie auto ban dla każdego pilota Tucano.
Śmieszy mnie to że ten dodatek powstaje ku chwale powietrznych piratów. A co z piratami komputerowymi?? Razbam czci piratów powietrznych, życzę im więc aby zobaczyli jacy są prawdziwi piraci... ...Czyli ci komputerowi...

Swoją drogą może Amerykanie zrobią wersję z zasobnikami z cyjanowodorem. Będą mieli mobilną komorę gazową i będą mogli wykonywać wyroki śmierci!!! Wtedy podpiszą kontrakt z ED oraz Razbam. ED jest specem od dziwnych podwieszeń. Widziałem już A-10C z AIM-120 albo F-15C z całą masą mavericków :D
« Ostatnia zmiana: Lipca 12, 2016, 22:23:04 wysłana przez KosiMazaki »

qrdl_logos

• Gość
Odp: Odp: DCS: EMB-312 Tucano (Razbam)
« Odpowiedź #1 dnia: Lipca 09, 2016, 16:02:23 »
Mscieksoft, na rzeczonym filmie cessna przekroczyła granicę i - jak słychać słowa - jest kilka kilometrów w obszarze powietrznym, w którym nie powinna być. Może wytłumacz w jakich to krajach wojsko nie przejmuje takich wtargnięć i gdzie się nie strzela do intruzów? Chyba to właśnie jest celem obrony lotniczej danego kraju?

Offline JacD

• *
  • 7WEDS
« Odpowiedź #2 dnia: Lipca 10, 2016, 12:36:53 »
Maćkowi raczej chodziło o ten koks na pokładzie, wyczuwam mocną nienawiść do Amerykanów i pilotów Tucano z jego postu. Pomimo, że latam w DCS'ie tylko śmigłowcami, chętnie go zakupię, bardzo miło wspominam bezpłatną wersję z FSXa.
Gravity is a cruel mistress!
7WEDS

« Odpowiedź #3 dnia: Lipca 10, 2016, 20:18:35 »
Misja przechwycenia Cessny to prawda, czy żartowaliście? Bo już nie wiem.
Btw. co z Viggenem? Z tego co słyszałem miał być, a tu nagle widzę tego Tucano.

« Odpowiedź #4 dnia: Lipca 10, 2016, 20:32:25 »
To prawda, tak było.
Moim zdaniem takie robactwo jak handlarze trzeba tępić, co też uczyniono.

Offline macieksoft

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: Lipca 12, 2016, 15:29:15 »
Mscieksoft, na rzeczonym filmie cessna przekroczyła granicę i - jak słychać słowa - jest kilka kilometrów w obszarze powietrznym, w którym nie powinna być. Może wytłumacz w jakich to krajach wojsko nie przejmuje takich wtargnięć i gdzie się nie strzela do intruzów? Chyba to właśnie jest celem obrony lotniczej danego kraju?

Jak do ZSRR gościu poleciał Cessną, to wylądował w Moskwie i jakoś nikt go nie zestrzelił. Nawet widział myśliwiec po drodze... W dodatku to było w czasach zimnej wojny.

Maćkowi raczej chodziło o ten koks na pokładzie, wyczuwam mocną nienawiść do Amerykanów i pilotów Tucano z jego postu.
Bo skoro palił ten koks to jest palaczem i to on jest tutaj największym winnym. Do tego kto normalny wykorzystuje bojowo trampki (trainers). Wykorzystanie trampków to idea wrogów US, pamiętacie czym oberwał Bush??

Co do nienawiści to przesadzasz. Jak wiadomo siły powietrzne US są znane z brutalnych akcji. Dzieci zabite przez hellfire oraz działka, jakieś konające od odłamków kozy itp...
Do tego stosują broń chemiczną, tylko że na własnych obywatelach. Jakby na to nie patrzeć Hitler stosował ten sam gaz, Cyklon B to była nazwa handlowa a chemicznie był to cyjanowodór.
Łącząc to co robią w kiciach i w powietrzu powstaje pomysł takowej broni. A w DCS widziałem dziwaczne podwieszenia.

To taki mój czarny chumor. Niepoprawny politycznie, nawet bardzo, ale na tym właśnie polega czarny chumor.

Błędy!
« Ostatnia zmiana: Lipca 12, 2016, 16:32:15 wysłana przez YoYo »

« Odpowiedź #6 dnia: Lipca 12, 2016, 16:10:38 »
Znowu samolot, w zasadzie do niczego w DCS-e, jak już parę innych... To tylko moje zdanie :) .
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #7 dnia: Lipca 12, 2016, 16:20:36 »
To taki mój czarny chumor. Niepoprawny politycznie, nawet bardzo, ale na tym właśnie polega czarny chumor.

Proponuję najpierw nauczyć się pisać.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

« Odpowiedź #8 dnia: Lipca 12, 2016, 19:50:30 »
Some1, lepsze to aniżeli legendarne ,,klafisze".

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Odp: Czas pomyśleć o zmianie leków albo lekarza.
« Odpowiedź #9 dnia: Lipca 12, 2016, 22:26:16 »
Kolega Macieksoft nie ma już co modować, czego się czepić albo zwyczajnie ma słabszy dzień.  Zamykam i przenoszę, bo się bajzel zrobił.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"