Autor Wątek: Próba stworzenia modyfikacji. SU-27 cele naziemne.  (Przeczytany 1014 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Próba stworzenia modyfikacji. SU-27 cele naziemne.
« dnia: Lipca 15, 2016, 19:05:47 »
Witam! Na potrzeby misji staram się przystosować SU-27 do przenoszenia rakiet Kh-29L po kilku godzinach zabawy udało mi się je podpiąć do SU-27 i niestety na tym się skończyło...
Już tłumaczę na czym polega problem, w tłumaczeniu nie jestem najlepszy więc będę podawał przykłady i screeny.
Su-27 nie może wystrzelić rakiety Kh-29L ponieważ nie ma możliwości namierzenia celu na trybie do niszczenia celów naziemnych po przez uruchomienie lasera i ekranu tak jak w SU-25T(Nie ma tego kółeczka którym się steruje po HUDzie. Mam na myśli ten tryb po naciśnięciu "7" oraz "O"). Dorobiłem więc kokpit SU-27 do SU-34 aby sprawdzić czy zadziała i tam ekran uruchamia się bez problemu (Zrzut ekranu 2.) jednak nie ma on tego samego trybu do walki powietrze powietrze co SU-27 (mam na myśli ten tryb po naciśnięciu "2" oraz "i") ---> Zrzut ekranu 1

Co chcę zrobić.
Chcę aby SU-27 posiadało wszystkie swoje tryby lecz po przejściu w tryb powietrze-ziemia ("7") radar wyłączał się i po naciśnięciu ("O") uruchamiał się ekran ten z SU-25T tylko że w SU-27 tak jak na zżucie ekranu z SU-34 z kokpitem SU-27 czyli w dużym skrócie chcę zrobić z Su-27 samolot wielozadaniowy.

Więc podsumowując:

Zrzut ekranu 1.
Kokpit SU-27 z włączonym trybem powietrze-powietrze i radarem ("2" oraz "i"):

Ta opcja musi być zachowana.

Zrzut ekranu 2.
Samolot SU-34 z kokpitem SU-27 oraz ekranem który chcę uruchamiać w trybie zwalczania celów naziemnych w SU-27 by mieć możliwość wystrzelenia rakiet Kh-29L ("7", "O", "Prawy Shift + O"):

To chcę uzyskać po naciśnięciu trybu zwalczania celów naziemnych w SU-27.

Zrzut ekranu 3.
Rakiety Kh-29L na SU-27:

A tak się prezentuje SU-27 z rakietami których nie mogę odpalić.

Mam nadzieję że z mojej wypowiedzi coś rozumiecie :)
Kto pomoże mi to zmodyfikować :) ?

Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Lipca 15, 2016, 19:11:40 wysłana przez KosiMazaki »

Odp: Próba stworzenia modyfikacji. SU-27 cele naziemne.
« Odpowiedź #1 dnia: Lipca 15, 2016, 19:39:11 »
A może przed próbą zmodyfikowania Su-27, po prostu spróbuj dodać kokpit Su-27 do Su-30. Kiedyś próbowałem tego co Ty, tylko właśnie na Su-30 i w Lock On. Ostatecznie mi się udało tylko że był taki mały bug, że na TV widziałem przednią goleń mimo że podwozie było schowane :P.

Odp: Próba stworzenia modyfikacji. SU-27 cele naziemne.
« Odpowiedź #2 dnia: Lipca 15, 2016, 20:45:39 »
W przypadku SU-30 nie działa niestety.