Nie snuję czarnych wizji, tylko się głośno zastanawiam, bo na tej mapie zależy mi dużo bardziej niż na Nevadzie czy Normandii. Co do Jak-52, to samolocik całkiem z innej bajki, robią go dla kogoś innego, dla DCS-a ma on być przy okazji... Wydaje mi się, że raczej nie będzie on miał jakiegoś większego powodzenia.
Jeśli SoH by się pijawił wraz z Szerszeniem, lub niebawem po nim, to bym się piętami ze szczęścia w zadek kopał

. Jednak osobiście nie liczę na to za bardzo...
Nowy Kuzniecow też był już, już prawie, aż temat nagle zamarł

. Jednym słowem panowie, nie ma co się napalać jak szczerbaty na suchary. A Wags i jego rozmowność - krowa która dużo muczy, mało mleka daje.
PS. Dogadzanie społeczności polega na tym, by spełniać zapowiedzi-prognozy które sie ma na dany rok, a przynajmnie starać się . ED zawsze miało plany i zapowiedzi, tylko jakoś te terminy im nie wychodzą, średnia obsuwa czasowa to jakieś 2 lata.
Oczywiście cieszę się z tego co jest i latam dość często, jak tylko mogę i mam z kim. Jednak pozostaje pewien niesmak, bo o SoH słyszymy od 2014 roku, jak nie wcześniej.
https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=129972@Forsberg - Szerszeń jest ładniejszy od Jaszczompa

, ale co do Nevady i SoH to zgadzam się z tobą w 100% .