Autor Wątek: DCS: F/A-18C przed premierą  (Przeczytany 81440 razy)

Offline JankeS

• 13 WELT
  • *
Odp: DCS: F/A-18C przed premierą
« Odpowiedź #585 dnia: Kwietnia 10, 2018, 19:21:01 »
Kurcze będzie trzeba kupić większe SSD - ciekawe ile będzie zajmował SoH... Ale nareszcie będzie stożek naddźwiękowy i to jeszcze zależny od wilgotności powietrza :) Zawsze mi tego brakowało ;P
F-16C Block50 driver...

« Odpowiedź #586 dnia: Kwietnia 11, 2018, 10:18:56 »
Jeśli ta mapa jest tak bardzo na ukończeniu jak mówią, to dziwne, że nadal nie ma na nią Pre-orderu? W porównaniu z F-18, który też jest na ukończeniu i jego pół rocznym Pre-orderem? Coś  gdzieś przegapiłem? Może nie chcą przyćmić pojawienia się Szerszenia?
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

Poko

• Gość
« Odpowiedź #587 dnia: Kwietnia 11, 2018, 10:33:21 »
Bo nie są pewni na 100%, że zdążą idealnie na premierę EA Horneta, ale jest szansa. Z tego co zrozumiałem została im woda (dopasowanie kolorów, przezroczyste warstwy, przez które widać dno przy brzegach lądu, wysp), dorzucenie kilku typów budynków autogen i irańskie skiny samolotów i śmigłowców.

« Odpowiedź #588 dnia: Kwietnia 11, 2018, 11:21:56 »
No wiesz, w innych modułach brakowało im sporo więcej a Pre-order już był.  8)  Oczywiście Szerszeń przebił już ich wszystkie Pre-ordery jakie mieli... :)  A to, że nie są pewni czegoś na 100%, to raczej ich taki standard he he he.  Mimo to, nigdy nie przeszkadzało im to snuć bajań i wizji zwłaszcza na streamie. Właśnie z tego powodu mam mieszane zdanie o takich wiadomościach, że to już, już, może razem z Szerszeniem. Bo to by znaczyło, że ED zmieniło całkiem polotykę firmy, a w to raczej wątpię.
Latamy dzisiaj?

Poko

• Gość
« Odpowiedź #589 dnia: Kwietnia 11, 2018, 11:52:01 »
A jest sens snuć czarne wizje? W tej branży nikt nie może być pewien niczego na 100%. Może się nachapali przy Hornecie i nie potrzebują już kolejnego pre-ordera. Może wolą sobie to kończyć we własnym tempie bez oficjalnych obietnic, bo mają co najmniej 3 projekty na tapecie (Hornet, Jak-52, Zatoka Perska) + łatanie 2.5. Polityka chyba jednak się zmieniła, bo Wags zrobił się po prostu bardzo rozmowny podczas streamów. Lepiej, żeby jednak nie nagrywał streamów i "nie puszczał farby"? W końcu nie obiecał niczego na 100%, a dał tylko prognozy. To jak tu dogodzić społeczności - i tak i tak nie dobrze...

Offline JankeS

• 13 WELT
  • *
« Odpowiedź #590 dnia: Kwietnia 11, 2018, 12:20:10 »
Idą upały więc w sam raz na SoH  ;D  ;D  ;D
F-16C Block50 driver...

« Odpowiedź #591 dnia: Kwietnia 11, 2018, 12:52:06 »
Szczerze powiedziawszy to bardziej czekam na Orgazmusa aniżeli Horneta, który jest dla mnie daleko z tyłu za Jaszczompem. To będzie chyba pierwsza mapa jaką bym kupił, gdyż Nevada jest dla mnie po prostu nudna, a tutaj mamy ładny teren oraz pasujący jako tako historycznie. Szturmowce będą miały co robić :)

Pozostało ino kupić tylko w miarę akceptowalnego kompa do DCS, a to niestety oznacza fajne granie, ale też suchary na obiad przez kilka miesięcy :D

« Odpowiedź #592 dnia: Kwietnia 11, 2018, 13:36:22 »
Nie snuję czarnych wizji, tylko się głośno zastanawiam, bo na tej mapie zależy mi dużo bardziej niż na Nevadzie czy Normandii.  Co do Jak-52, to samolocik całkiem z innej bajki, robią go dla kogoś innego, dla DCS-a ma on być przy okazji... Wydaje mi się, że raczej nie będzie on miał jakiegoś większego powodzenia.
Jeśli SoH by się pijawił wraz z Szerszeniem, lub niebawem po nim, to bym się piętami ze szczęścia w zadek kopał  ;D .  Jednak osobiście nie liczę na to za bardzo...
Nowy Kuzniecow też był już, już prawie, aż temat nagle zamarł :) . Jednym słowem panowie, nie ma co się napalać jak szczerbaty na suchary. A Wags i jego rozmowność - krowa  która dużo muczy, mało mleka daje.  ;)

PS.  Dogadzanie społeczności polega na tym, by spełniać zapowiedzi-prognozy które sie ma na dany rok, a przynajmnie starać się . ED zawsze miało plany i zapowiedzi, tylko jakoś te terminy im nie wychodzą, średnia obsuwa czasowa  to jakieś 2 lata.
Oczywiście cieszę się z tego co jest i latam dość często, jak tylko mogę i mam z kim. Jednak pozostaje pewien niesmak, bo o SoH słyszymy od 2014 roku, jak nie wcześniej.
https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=129972

@Forsberg  -  Szerszeń jest ładniejszy od Jaszczompa  :evil:  , ale co do Nevady i SoH to zgadzam się z tobą w 100% .
Latamy dzisiaj?

Poko

• Gość
« Odpowiedź #593 dnia: Kwietnia 11, 2018, 14:52:09 »
A kto się napala? Każdy przecież wie jak jest i nikt nie liczy dni, bo przecież Wags obiecał. Ale w sumie racja. Pomarudzić zawsze warto - od razu wiadomo, że taki marudzący użytkownik DCS to człowiek doświadczony, dobrze znający temat, a nie jakiś noob z pierwszej łapanki. :evil:

« Odpowiedź #594 dnia: Kwietnia 11, 2018, 15:20:21 »
He he he he  i o to chodzi Poko  :evil:
A poważnie mówiąc, zwyczajnie drażni mnie gadanie Wags-a, że coś jest już, już, już i jeszcze tylko... Człowiek się napala a potem czeka  dalej  rok czy dwa, a jak się już doczeka, to okazuje się, że coś ciągle jest nie tak... ( Normandia  :cry: )  Nie da się im ufać i traktować poważnie, zostaje tylko czekać i mieć resztki nadziei.
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 11, 2018, 15:35:04 wysłana przez =OPS=padonis »
Latamy dzisiaj?

« Odpowiedź #595 dnia: Kwietnia 11, 2018, 18:17:52 »
Kiedy jest ostatni dzwonek na zakup Horneta ?

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #596 dnia: Kwietnia 11, 2018, 18:23:48 »
Kiedy jest ostatni dzwonek na zakup Horneta ?

Teoretycznie końcowa data wiosny to 20 czerwiec. ED jakoś jak pisało, że coś będzie "do" to nigdy nie było wcześniej, a nawet z tego "do" robiło się jeszcze "po tym do".
Myślę, że jeszcze cały maj na spokojnie. Zresztą pewnie podadzą dokładniejszą premierę by zachęcić do zakupu.
Czyli minimum z 8-9 razy zobaczysz jeszcze newsletter na temat nadchodzącego wydarzenia, że już już, coś jak na miesięcznicach.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #597 dnia: Kwietnia 11, 2018, 18:41:57 »
Dzięki. Zdążę przestać oszczędzać na niego  8)

« Odpowiedź #598 dnia: Kwietnia 11, 2018, 18:48:33 »
Baaaa, zdążysz jeszcze na SoH odłożyć  :evil: .  To jedno trzeba im przyznać, dają sporo czasu na uzbieranie kasy. Jeszcze nie udało im się mnie zaskoczyć i chyba kogokolwiek.  :icon_lol:
Latamy dzisiaj?

« Odpowiedź #599 dnia: Kwietnia 11, 2018, 19:59:41 »
Powinni uruchomić nowy program Hornet +. Kiedyś był już podobny dla F-126. :)
https://www.youtube.com/watch?gl=SN&hl=fr&v=D6aEFPZcnu0