Autor Wątek: DCS: F/A-18C przed premierą  (Przeczytany 81739 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: DCS: F/A-18C przed premierą
« Odpowiedź #495 dnia: Stycznia 13, 2018, 14:20:39 »
No tak, czekaliśmy tyle lat, no coś co miało być już, już. To się cieszymy, że prawie już, już mamy. Jest o czym pisać przynajmniej.
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #496 dnia: Stycznia 13, 2018, 14:47:59 »
Ubiegłeś mnie, miałem to samo napisać  :evil:  :evil:  :evil:.

Nie tylko Ciebie :). Poko baw się dobrze, nawet jeśli to będzie za pół roku :).
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #497 dnia: Stycznia 13, 2018, 14:57:05 »
Pocieszam się tylko tym i czekam jak inni koledzy:

Originally Posted by Wags View Post

And it could be sooner. As I said, end of Spring is just latest possible time.

Some of you are missing the "by" in by end of Spring 2018.
Latamy dzisiaj?

Offline Lukas

• 13 WELT
  • *
  • MiG Killer
« Odpowiedź #498 dnia: Stycznia 13, 2018, 15:02:26 »
Wy tu tylko narzekacie czy jakieś pozytywy ktoś tu widzi?

Jest sporo ludzi, którzy widzą pozytywy ale już im się nie chce dyskutować w kółko i co tydzień na ten sam temat. ;) 
"Throw a nickel on the grass, save a fighter pilot's ass"

Poko

• Gość
« Odpowiedź #499 dnia: Stycznia 13, 2018, 15:05:30 »
A ja wcale nie czuję, że to akurat na mnie wszyscy siedli. Ja tylko pyskaty jestem to tak wygląda. ;D
Wszystkie opinie są zrozumiałe i ja nie z tych, co wpłacają na kickstartery w Star Citizen (BTW teraz może być jeszcze zbiórka na odszkodowania dla twórców CryEngin :evil:), itp. Po prostu wiem, że Horneta kupię na bank i po prostu w taki sposób odłożyłem sobie pieniądze, okazując wyjątkowo zaufanie ED tym razem, bo wierzę w ten moduł, podoba mi się to co zobaczyłem na filmikach Wagsa i zdaję sobie doskonale sprawę z braków w EA akceptując to. Dzięki chłopaki :564:.

« Odpowiedź #500 dnia: Stycznia 13, 2018, 15:17:20 »
Podobnie jak i ja, mimo że jestem znany wszem i wobec z marudzenia.  Nie ruszył mnie Hary, nie rusza mnie też F-14, ale F-18 zawsze chciałem, więc kupiłem.
Co do pozytywów, dobrze że są ludzie którzy je widzą, jest też wielu takich co słuchali setek obietnic i jakoś nie mogą się wielu z nich nadal doczekać. Pewnie z tego powodu ich "pozytywne nastawienie" troszkę zmalało i nie ma się czemu dziwić.
Mimo że jestem marudny (i podobnie jak Poko troszkę pyskaty), to jednak mimo wszystko mam jeszcze tycio nadziei. Jak to mówią: "Nadzieja umiera ostatnia", no  i coś  że jest "matką głupich" też było.  :005:
Latamy dzisiaj?

Offline Lukas

• 13 WELT
  • *
  • MiG Killer
« Odpowiedź #501 dnia: Stycznia 13, 2018, 15:32:35 »
Co do pozytywów, dobrze że są ludzie którzy je widzą, jest też wielu takich co słuchali setek obietnic i jakoś nie mogą się wielu z nich nadal doczekać. Pewnie z tego powodu ich "pozytywne nastawienie" troszkę zmalało i nie ma się czemu dziwić.

Rozumiem. Być może Falcon nauczył mnie cierpliwości, tam nikt niczego nie obiecywał a nowa wersja pojawia się ni z gruchy ni z pietruchy raz na 4 lata.  :002:
"Throw a nickel on the grass, save a fighter pilot's ass"

Poko

• Gość
« Odpowiedź #502 dnia: Stycznia 13, 2018, 15:37:09 »
My tu wszyscy wszystko verstehen, tylko tak sobie strzelamy z gumy w majtach, hehe. ;D
Wszyscy wiemy, że ten moduł będzie udany i tak samo każdy wkurzony, że tak późno wyjdzie, a zbieranie kasy zbyt wcześnie to chamstwo - a tak chamstwo! ED niech się wstydzi tak żerować na wygłodniałych fanach nowoczesnych suszarek wielozadaniowych. Zarezerwowałem sztukę, ale z obrzydzeniem. ;D
« Ostatnia zmiana: Stycznia 13, 2018, 15:44:36 wysłana przez Poko »

« Odpowiedź #503 dnia: Stycznia 13, 2018, 15:51:30 »
Żeby Ci Poko ta gumka nie pękła i żebyś z gołą dupą nie latał  8)
Żeby latać Falconem BMS trzeba dorosnąć ... i nie mówię tu o wieku ...

« Odpowiedź #504 dnia: Stycznia 13, 2018, 15:53:36 »
No chyba by nas nie narażał na taki widok....?
Latamy dzisiaj?

Offline Hegemon

• *
  • DCS Pilot na L4
« Odpowiedź #505 dnia: Stycznia 13, 2018, 16:31:53 »
A tak na zimno koledzy, zastanawiam się co ED powstrzymuje przed wydaniem Szerszenia teraz? Na filmikach Hornet lata, systemy jak i uzbrojenie jakie wymienili w early access też działa,
DCS World 2.5 ma być za dwa tygodnie.
Mam nadzieje że ED postanowiło dać sobie więcej czasu żeby bardziej u kompletować F-18 przed wydaniem, czego sobie jak i Wam drodzy symulanci życzę.

A co do kupna F-18tki teraz "To mam silną wolę" i coś mi się za tą silna wolę należy, kupie po wypłacie;).

Pozdrawiam.
"Źle, źle zawsze i wszędzie"

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #506 dnia: Stycznia 13, 2018, 16:44:55 »
A tak na zimno koledzy, zastanawiam się co ED powstrzymuje przed wydaniem Szerszenia teraz?

Może po prostu czekają aż wyjdzie 2.5 a z nią masa baboli. Muszą też na tej nowej wersji zrobić misje szkoleniowe, etc.
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

Offline JankeS

• 13 WELT
  • *
« Odpowiedź #507 dnia: Stycznia 13, 2018, 19:09:06 »
Co za problem, że preorder będzie dopiero na "jesień"? Nie chcesz nie kupuj KROPKA. Znowu leje się deszcz łez wietnamskich matek na polach ryżowych :P Ja kupiłem i czuję się świetnie :D Tak jak to Poko ujął - już malują mój callsing pod owiewką - fajnie będzie odebrać taki model, a poczekam... Im dłużej czekasz tym większa później radość :) Już nie będę wam tu opowiadał na jaki preorder dałbym się namówić w przypadku F-16C Block 52... To by dopiero kartofle poleciały  :roll:
F-16C Block50 driver...

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #508 dnia: Stycznia 13, 2018, 19:40:33 »
Rozumiem. Być może Falcon nauczył mnie cierpliwości...

Zrobił z Ciebie Mistrza Jodę  :evil:.

Offline Mekki

• Global Moderator
  • Tępy Ch**:)
    • 13 WELT
« Odpowiedź #509 dnia: Stycznia 13, 2018, 20:01:38 »
A bo Wy się wszyscy mylicie, żaden z Was nie ma racji. >:D  To jest wszystko wina Grooza. Jakby na discordzie nie przypomniał, to i impulsu by nie było. >:D
A w jaki sposób Ty jesteś upośledzony?

Kanał youtube 13WELT