Autor Wątek: DCS: F/A-18C przed premierą  (Przeczytany 81463 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: DCS: F/A-18C przed premierą
« Odpowiedź #645 dnia: Maja 10, 2018, 18:07:05 »
No cóż mogę powiedzieć, no kupiłem ;D.

kwadrat

• Gość
« Odpowiedź #646 dnia: Maja 10, 2018, 19:00:38 »
To będzie ciekawa premiera. Ceną dobili już do bardzo dobrze wykonanych modeli w FSX (PMDG) tylko, że tam dostajemy już gotową maszynę. Tutaj to jest bardziej loteria, bo wiecznie nie można trzymać modułu w fazie beta. Wątek śledzę bo maszyna ciekawa ale czekam też na recenzje i pierwsze wrażenia. Sam pewnie wsiądę jak będzie na jakiejś solidnej wyprzedaży bez zbędnych ED punktów. Liczę też, że ominie mnie irytacja związana z optymalizacją i ogólną wydajnością jak sprzęt trochę nadgoni wymagania.

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #647 dnia: Maja 10, 2018, 20:54:28 »
Nurtuje mnie jedna rzecz, skoro Horneta zakupiło już 99% docelowego targetu, czy będzie im się chciało, kończyć te wszystkie systemy i uzbrojenie w jakimś sensownym tempie?
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #648 dnia: Maja 10, 2018, 21:04:26 »
Nurtuje mnie jedna rzecz, skoro Horneta zakupiło już 99% docelowego targetu, czy będzie im się chciało, kończyć te wszystkie systemy i uzbrojenie w jakimś sensownym tempie?

Przecież wiesz, że nie. Nevada, Normandia i podobne przypadki. Dlatego jak bym miał się wahać, to bym wolał przedpłacić na F-14. Dodam, że mam oba przedpłacone jakby ktoś poczuł ból d**y...

Offline xmp19

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #649 dnia: Maja 10, 2018, 21:06:06 »
Szerszeń to sztandarowy projekt  i jeśli teraz zawalą sprawę to  na następne moduły z tego 99% targetu zostanie  połowa :-) .

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #650 dnia: Maja 10, 2018, 21:30:56 »
Szerszeń to sztandarowy projekt  i jeśli teraz zawalą sprawę to  na następne moduły z tego 99% targetu zostanie  połowa :-) .

Biją w klatkę jak zwykle.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #651 dnia: Maja 10, 2018, 21:34:46 »

Nie wierz w cuda, jakby było zero działających systemów to też znajdą się tacy, którzy tam by i tak kupili, dodali donate i jeszcze nie wiem co, a i tak przy kolejnych modułach dostaliby ślinotoku.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Poko

• Gość
« Odpowiedź #652 dnia: Maja 10, 2018, 21:50:03 »
Tempo pewnie spadnie, bo ileż można robić nadgodziny, ale i tak bardzo daleko im do "Fighter Ops" i programu "Area 51". Jeśli dostali zastrzyk finansowy (nie wiadomo jaki, ale pewnie większy niż zwykle), powinni więc zacząć zatrudniać programistów (bo z grafikami raczej problemów nie mają ;))... Z drugiej strony w pewnym sensie tak zrobili - pamiętajmy o outsourcingu z Belsimtek.
W ED jak wiemy zmiany w kierownictwie. Zobaczymy.

« Odpowiedź #653 dnia: Maja 10, 2018, 21:56:08 »
Te ich nadgodziny, o ile były takie, nikną gdzieś w czeluści lat oczekiwania na ten samolot. Gadanie, gadanie a potem wszystko na ostatnią chwilę i "Olo ratuj".  :|  W bonusie za kupno tej maszyny nie powinno być ichniejszych parę dolców, tylko panienka robiąca wiadomo co...  :evil: W zasadzie z tych ich dolców tylko raz skorzystałem i pewnie to był pierwszy i ostatni raz...
« Ostatnia zmiana: Maja 10, 2018, 22:02:24 wysłana przez =OPS=padonis »
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

Poko

• Gość
« Odpowiedź #654 dnia: Maja 10, 2018, 22:01:20 »
Nadgodziny dopiero po pre-orderze. ;) :evil:

« Odpowiedź #655 dnia: Maja 10, 2018, 22:08:58 »
Aaaaa to wszystko wyjaśnia ha ha ha.
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

kwadrat

• Gość
« Odpowiedź #656 dnia: Maja 11, 2018, 03:03:18 »
Dodam tylko, że nawet zdolny programista potrzebuje wdrożenia. Jak teraz nie rozbudują zespołu to mała szansa, że tempo prac na późniejszym etapie się zwiększy. Chociaż po co większy zespół jak można mieć robotę na lata. :) Koniec OT z mojej strony.

« Odpowiedź #657 dnia: Maja 11, 2018, 08:43:34 »
To wszystko to nasza wina (klientów), niejednokrotnie śmiejemy się jak można było brać malucha na przedpłaty, a robimy to samo w trochę zmodyfikowanej formie, znak czasów...
Osobiście dziękuje postoje, jak skończą to kupię, mam dość Alf, bet i tym podobnych.
Taki Hawk na przykład, kasę wzięli i mają w głębokim poważaniu resztę, myślę, że ten sam los czeka Horneta.
Śmigłowce nie mogą latać - są po prostu tak brzydkie, że ziemia je odpycha.

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #658 dnia: Maja 11, 2018, 08:48:56 »
Niekoniecznie, Hornet jest prosto od ED/Belsimtek a ci w miarę kończą to co zaczęli. Hawk to 3rd party i firma krzak. WWII nie liczę, bo to porażka.

Natomiast pewnie jeszcze z rok poczekamy na wszystkie "ficzery", jeśli nie dłużej.

"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #659 dnia: Maja 11, 2018, 08:51:43 »
Ja puki co też daję sobie spokój z Hornetem. Jeśli już to sama mapa Zatoki Perskiej. Wolę kupić Bodenplatte do BoXa. Taki mały OT ode mnie. Sorry.