Autor Wątek: Dodatkowe kampanie (płatne)  (Przeczytany 5240 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Dodatkowe kampanie (płatne)
« dnia: Grudnia 01, 2016, 17:23:07 »
Dzieje się! Wzorem DCS ;> płatne kampanie w zapowiedzi.
Na tę chwilę jedna, ale zaczyna wyglądać to ciekawie i wreszcie coś sensownego dla singla.

http://forum.il2sturmovik.com/topic/26413-scripted-campaign-mode-announcement-and-pre-order-historical/#entry415310

Premiera grudzień.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Odp: Dodatkowe kampanie (płatne)
« Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 10, 2016, 09:31:17 »
Dobry news, realizm kampanii będzie "kustomizowany", a nie tylko Normal i Expert.

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 03, 2017, 21:03:04 »

Taka ciekawostka, Iłka mam ustawionego in englisz, ale zmieniłem z ciekawości na język polski i widzę, że te dodatkowe kampanie są lokalizowane. Miło.

Warto też dodać, że na ukończeniu jest kampania dla Jak-1 seria 69. Już zakupiona :]. Wyjdzie w czerwcu.

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 12, 2017, 14:23:27 »
Yoyo latałeś jakieś misje z tej pierwszej kampanii? Ciekawsze są niż te generowane losowo w standardowej kampanii?

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 16, 2017, 16:02:21 »
Yoyo latałeś jakieś misje z tej pierwszej kampanii? Ciekawsze są niż te generowane losowo w standardowej kampanii?

Nie, to są skryptowane misje, czyli zawsze ten AI będzie leciał w tej samej linii, natomiast misje mają treść fabularną i są przygotowane pod to by się różniły między sobą.

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #5 dnia: Lipca 30, 2017, 20:23:10 »
Ps. zamawiając też (w pre order) dostawało się skina, w przypadku ostatniej kampanii to był ten:

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 05, 2018, 13:29:21 »

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #7 dnia: Grudnia 05, 2018, 19:50:07 »
Coś nakombinowali z tym nowym sklepem (metoda płatności XSolla), chyba kupowałem kilka razy tę kampanię. Przychodzą jakieś kody, potem kody do tych kodów, coś tam blokują najpierw (mniej niż dolar), finalnie chyba się udało, poza mailem, że mnie obciążyli kilka razy ;) + chat z kimś nie wiem skąd. Ale w końcu chyba jest ok. Za 30 min mam wiedzieć.

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #8 dnia: Grudnia 08, 2019, 09:24:47 »
Gambit zabrał się za nową kampanię - Hell Hawks over Bulge.

https://forum.il2sturmovik.com/topic/56722-announcing-hell-hawks-over-the-bulge-an-official-historical-scripted-campaign-p-47d/

Będziemy tutaj ciąć na Thunderbold'ach, tak więc zapowiada się fajna kampania.

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #9 dnia: Czerwca 02, 2020, 22:08:22 »
Zapowiedziano nową kampanię, skryptowaną, płatną, dla IL-2 mod.1942: Ice Ring.
https://forum.il2sturmovik.com/topic/62251-ice-ring-scripted-campaign-now-available-for-pre-order/?fbclid=IwAR37uqPOGLY2zvcsPMG83e1tAt0kpY45-UY53YMObA6rVV0hh4-mh2U7Wh0
Pre order za dychacza ($), premiera two weeks czyli tego lata kiedyś :).

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #10 dnia: Lipca 31, 2020, 23:17:54 »
Pre order na kampanię: Hell Hawks Over the Bulge. Tradycyjnie za 10$.
https://forum.il2sturmovik.com/topic/63927-hell-hawks-over-the-bulge-now-available-for-pre-order/
Wyjdzie z kolejną łatką 4.009.

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #11 dnia: Lutego 05, 2026, 21:39:53 »
Które z kampanii płatnych możecie polecić? Czy są jakieś z fabułą (w sensie takie z nagranymi, a nie generowanymi automatycznie komunikatami radiowymi)?

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #12 dnia: Lutego 06, 2026, 11:54:28 »
Które z kampanii płatnych możecie polecić? Czy są jakieś z fabułą (w sensie takie z nagranymi, a nie generowanymi automatycznie komunikatami radiowymi)?

Możliwość podpinania plików dźwiękowych dodali parę lat temu, więc dziś część posiada jakieś swoje voice packi, ale nie jest to poziom i możliwość jak w DCS, chociaż klimatu oczywiście dodaje. Część darmowych także je posiada (nowsze). No właśnie, a nie lepiej sobie polatać w coś za free (czyli w te skryptowane, które są podpięte pod tytuł lub darmowe)? Tu masz listę aktualnych darmowych kampanii: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Xb1Won_5Jl0PxBRq72Th8YYLCvo4Vai7TfoNh6Ehn5E/edit?gid=495430815#gid=495430815. Z tych fajniejszych płatnych to polecam tę Hell Hawks Over the Bulge (zresztą była przed chwilą na promocji za grosze). Nie wszystkie latałem i nie mam wszystkiego, ale mam chcicę na tę na La-5 jeszcze.

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #13 dnia: Lutego 06, 2026, 13:26:42 »
Fajne zestawienie, dzięki.

Ja w sumie posiadam zdecydowaną większość płatnych kampanii (skupuję je na majowych wyprzedażach). Zastanawiam się po prostu w co warto zagrać. Na razie wrzuciłem sobie pierwszą misję z Blazing Steppe.

Latam też znowu trochę generowaną karierę, ale to jest bieda straszna jeśli chodzi o złożoność misji. Są proste jak konstrukcja cepa, na dodatek AI skrzydłowych jest do bani (latając karierę Bf-109 E-7 JaBo, wszyscy z klucza zrzucają bomby dokładnie w to samo miejsce :) ). Dlatego szukam czegoś co dostarczy lepszych doznań (choć czasem w tych auto-generowanych w karierze też potrafi się fajna misja przytrafić). Choć w zakresie AI, to czy misje są skryptowane czy nie, raczej nie ma znaczenia.

Na razie z tej listy pobrałem sobie Lions of Kalinin właśnie dla Emila. Może wieczorem sprawdzę.