Autor Wątek: Ju-52/3m  (Przeczytany 3714 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Ju-52/3m
« dnia: Grudnia 20, 2016, 18:26:10 »

A desant już "przerobiłeś" :). Widać z kabiny pilota, patrząc do wnętrza samolotu jak wyskakują ?

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Odp: Ju-52/3m
« Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 20, 2016, 23:24:44 »

A desant już "przerobiłeś" :). Widać z kabiny pilota, patrząc do wnętrza samolotu jak wyskakują ?

No właśnie teraz dopiero poskakałem. Z kabiny nie widać, bo nie ma szybki w drzwiach, ale widać przez okienka. Animacje są bardzo ładne i zgodne z rzeczywistością.
Komando też fajnie ubrane. Zrzutu się dokonuje prosto, wciskamy B czy zrzut bomby. W tym wypadku to spadochroniarze.

webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 30, 2016, 19:52:15 »
Dobre video omawiające wnętrze Junkersa: https://www.youtube.com/watch?v=2Kkwxw1qFk8 .

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 05, 2017, 11:33:15 »

Wikendzik u Cioci.

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 05, 2017, 23:46:39 »
Jak byś chciał to tu kiedyś wrzuciłem kilka zdjęć wnętrz AAC 1 Toucan co robi za "Ciotkę" w Krakowie.
"Różnica między mną a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem."
                                                                                  S. Dali

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwca 06, 2017, 07:17:54 »
Jak byś chciał to tu kiedyś wrzuciłem kilka zdjęć wnętrz AAC 1 Toucan co robi za "Ciotkę" w Krakowie.

A to jego otworzyli? Widzę, że masz foto ze wnętrza. Byłem, widziałem, ale był zamknięty dla publiki.

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #6 dnia: Czerwca 07, 2017, 00:30:49 »
W czasie IX Pikniku można było wejść za 2 zyla - taka promocja zaraz po tym jak ją postawili. No i parę osób przyszło...
"Różnica między mną a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem."
                                                                                  S. Dali

« Odpowiedź #7 dnia: Czerwca 07, 2017, 08:50:22 »

Ja też się załapałem, jak znajdę trochę czasu to wrzucę linka do fotek.

Offline Rammjager

• ZB
  • *
  • ex-JG300 pilot.
« Odpowiedź #8 dnia: Czerwca 07, 2017, 09:52:18 »
Ja mam taką prośbę.
Weźcie mnie, prostemu człowiekowi z "tej miejscowości" jak mawia Rutkov, wytłumaczcie, co takiego ciekawego jest w samolocie marki Ju52, aby zaimplementować go do gry "stricte" bojowej jaką jest BoS/M/K ??
Rozumiem pojawienie się tego samolotu w MS Flight, czy w innych cywilnych simach, ale tu ?
Ostatnio widziałem jak gość wystartował pięknie odmalowaną w cywilne barwy ciotką na lot transportowy i dwie raty zmasakrowały go po paru minutach od lotniska.
Gdzie sens takiego latania ?

Ramm.
" only mad men fly there where angels afraid to step... "

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #9 dnia: Czerwca 07, 2017, 10:04:19 »
Nie wszystko musi mieć sens Ramm. Samolot jest fajny. Ot taki latający blaszak. Może ktoś zrobi grupę akrobacyjną na ciotkach albo włączy tylko po to żeby machnąć kilka skrinów. Inny powie, że po co Ju87, bo ten też po starcie zostanie przemielony przez dowolny myśliwiec :). Dla mnie to zwykły skok na kasę.

Popij woda i zapomnij.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #10 dnia: Czerwca 07, 2017, 12:27:34 »
To, że samolot jest "niebojowy" wcale nie oznacza, że nie ma dla niego miejsca na serwerach. Na Random Expert dodali specjalne misje dla Ju-52 i ludzie się bawią, wręcz są pomysły na rozszerzenie palety dostępnych misji.
Wielka szkoda, że dodając ciotkę nie poszli za ciosem i dla drugiej strony nie dodali Li-2.

« Odpowiedź #11 dnia: Czerwca 07, 2017, 15:53:13 »
To, że samolot jest "niebojowy" wcale nie oznacza, że nie ma dla niego miejsca na serwerach. Na Random Expert dodali specjalne misje dla Ju-52 i ludzie się bawią, wręcz są pomysły na rozszerzenie palety dostępnych misji.
Wielka szkoda, że dodając ciotkę nie poszli za ciosem i dla drugiej strony nie dodali Li-2.

Dwa podstawowe samoloty wzorem starego Iłka do "robienia" zaopatrzenia na frontach. Może kiedyś się  jakiś generatorek  urodzi i będzie jak znalazł.