Autor Wątek: Bug Ai przy lądowaniu  (Przeczytany 2967 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Bug Ai przy lądowaniu
« dnia: Stycznia 23, 2017, 14:04:51 »
Z Iłka wróciłem do RoF'a, dopóki nie podkręcę grafy. RoF o dziwo działa dużo płynniej. Ale do rzeczy...

Latam w trybie kariery w Jasta 6. Ostatnio miałem przebazowanie na lotnisko w Marville, na którym wszystkie lądujące samoloty Ai zaliczają na końcu kapotaż... wszystkie w tym samym miejscu za każdym razem. Fakt, że lotnisko tam nie jest zbyt równe i sam mam czasem kłopoty, ale strasznie to psuje zabawę kiedy samoloty za każdym razem lądują u mechanika, a wyżsi rangą piloci lądują jak ciamajdy a tylko ja jeden ląduję jak trzeba. Próbowałem lądować przed nimi i kończyć misję zanim wylądują, ale ostatecznie i tak po zakończeniu misji mają lądowanie awaryjne i czasem są ranni.

Ktoś się spotkał z tym problemem? Występuje na innych lotniskach? Czyt jest jakiś sposób na obejście go, najlepiej bez zaczynania nowej kariery?
Piszę najpierw tutaj bo nie wiem czy support RoF jeszcze coś w nim grzebie, czy wychodzą jakieś update'y?

Dzięki i pozdrawiam

Odp: Bug Ai przy lądowaniu
« Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 23, 2017, 15:16:30 »
Ktoś się spotkał z tym problemem? Występuje na innych lotniskach?

Tak, spotkałem się z tym.. 7 lat temu. Jeśli nie naprawili tego do dzisiaj to raczej nie spodziewałbym się że kiedykolwiek to zrobią. Przyzwyczaj się i nie zwracaj uwagi, ew. kończ misję zaraz po wylądowaniu.