Autor Wątek: Konkurs na screenshot z Viggenem  (Przeczytany 7975 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Konkurs na screenshot z Viggenem
« dnia: Stycznia 24, 2017, 23:35:04 »

Mam przyjemność ogłosić konkurs z okazji premiery DCS AJS-37 Viggen. Konkurs potrwa w dniach 27.01.17-12.02.17 i polegać będzie na wyłonieniu dwóch zwycięzców, którzy wykonają screenshot z myśliwcem Saab "Viggen" w dowolnym symulatorze lotu / grze na PC. Start 27.01.17 po południu.
  • Do wygrania mamy dwie pozycje książki "Viper: Pilot F-16" Dan Hampton:

Regulamin konkursu.

*  *  *

§ I. Postanowienia ogólne

1. Organizatorem konkursu jest serwis internetowy YoYosims.

2. Warunkiem uczestnictwa w konkursie jest zamieszczenie zrzutu ekranu, zwanego w dalszej części Regulaminu jako screenshot.

3. W Konkursie wezmą udział prace zamieszczone na "Forum miłośników symulatorów lotniczych", do którego to prowadzi link z serwisu yoyosims.pl na stronie głównej.

4. Prace nadesłane na Konkurs muszą być pracami własnymi, wcześniej nie nagradzanymi i nie publikowanymi w innych konkursach.

5. Dopuszcza się dowolną edycję zrzutów z ekranu.

§ II. Tematyka konkursu

1. Tematyką konkursu jest samolot SAAB "Viggen" w grach na komputer osobisty (PC).

§ III. Zamieszczanie prac

1. Daty zamieszczania prac: od 27.01.2017 do 12.01.2017 włącznie (do 24:00h) w temacie "Konkurs na screenshot z Viggenem".

2. Swoje prace w postaci screenshotu należy zamieszczać w formacie jpg lub gif na dowolnym serwerze i równocześnie wstawić na Forum serwisu w dziale "Digita Combat Simulator World > AJS-37 Viggen > Konkurs na screenshot z Viggenem" (http://il2forum.pl/index.php/topic,18035.0.html). Zrzuty ekranu można wstawiać np. za pomocą serwisu http://ifotos.pl/ .

3. By zamieścić pracę należy być zarejestrowanym na Forum serwisu.

4. Można zamieścić maksymalnie jedną pracę na użytkownika.

§ IV. Rozstrzygnięcie konkursu

1. Wyniki konkursu zostaną podane maksymalnie do 14.02.2017 na stronie organizatora konkursu - serwisu YoYosims, http://yoyosims.pl/ oraz w konkursowym temacie na Forum.

2. Oceny prac dokona Jury Konkursowe serwisu YoYosims + Leatherneck Simulations.

3. Jury wyłoni dwóch zwycięzców, którzy otrzymają pozycję książkową "Viper: Pilot F-16" Dan Hampton, co stanowi nagrodę w konkursie.

4. Nagroda zostanie wysłana niezwłocznie po zakończeniu konkursu pocztą, po wcześniejszej weryfikacji adresu korespondencyjnego osoby wygrywającej za pomocą "Prywatnej wiadomości" (PW) na Forum serwisu od Administratora Forum.

§ V. Postanowienia końcowe

1. Prace nadesłane stają się własnością organizatora.

2. Uczestnictwo w konkursie oznacza akceptację niniejszego Regulaminu.

3. Organizator zastrzega sobie prawo zmiany niniejszego regulaminu z ważnych przyczyn.

4. W temacie "Konkurs na screenshot z Viggenem" zamieszczamy tylko screeny, nie komentujemy dodanych obrazów, nie dyskutujemy.
« Ostatnia zmiana: Stycznia 25, 2017, 09:42:50 wysłana przez YoYo »
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Odp: Konkurs na screenshot z Viggenem
« Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 27, 2017, 23:13:49 »
Temat otwarty. Zapraszam do wzięcia udziału :-).

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 29, 2017, 17:51:44 »
Ryzen 7 5800x3d, Gainward 4080 Phoenix, 32 Gb RAM, Samsung 980 Pro 1Tb, 4 x SSD, Hotas Warthog, TrackIR 4, HP Reverb

kwadrat

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Lutego 06, 2017, 12:09:10 »
SAAB JA-37Di Viggen 21-02 o numerze 37402 z Flyglottilij 21 bazującej w Lulel w 2004 roku (widoczne w tle). Maszyna w okoliczonościowym malowaniu "północnego słońca" z okazji zbliżającego się wycofania jej ze służby. Samo malowanie odnosi się do zjawiska jakim jest dzień polary występującego w okolicach koła podbiegunowego oraz stref polarnych.            

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #4 dnia: Lutego 10, 2017, 18:43:23 »
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

« Odpowiedź #5 dnia: Lutego 11, 2017, 20:46:40 »

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #6 dnia: Lutego 19, 2017, 09:53:41 »
Werdykt. Przepraszam za opóźnienia w ogłoszeniu zwycięzcy, ale trzeba było skontaktować się z LS (a tu się czeka na maile i czeka ;>) i cały tydzień w rozjazdach.

Niemniej w zakresie wygranych – wędrują one do Kuscha (1e miejsce), oraz do Kwadrata (2e miejsce), chociaż i tu i tu nagroda jest taka sama :).
Gratulację, dziękuję także za udział w konkursie pozostałych. Info na PW.

www.yoyosims.pl

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #7 dnia: Lutego 19, 2017, 14:22:25 »
Dzięki! Nie spodziewałem się. Nagroda zacna :)

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: Lutego 19, 2017, 14:54:45 »
Dzięki! Nie spodziewałem się. Nagroda zacna :)

W sumie ja się też tego nie spodziewałem, ale to raczej układy  8).

kwadrat

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: Lutego 19, 2017, 16:01:20 »
Ja też dziękuje :)

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #10 dnia: Lutego 19, 2017, 16:52:06 »
W sumie ja się też tego nie spodziewałem, ale to raczej układy  8).

Obiecałem redaktorowi chomika, któremu już zaczyna się kończyć ważność i rolkę taśmy z małymi różowymi  nadruczkami krzyża słonecznego.  :icon_chomik-w-tasmiea_274:

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: Lutego 19, 2017, 16:56:45 »
Obiecałem redaktorowi chomika, któremu już zaczyna się kończyć ważność i rolkę taśmy z małymi różowymi  nadruczkami krzyża słonecznego.  :icon_chomik-w-tasmiea_274:

E tam, należysz do GTL i to wpływa na Redaktora, nawet jakby nie chciał - to jak goła baba na poboczu, chcesz nie chcesz i tak łeb odwrócisz. Na Twoją obronę jedynie znajduję znikome zainteresowanie konkursem, bo skrin.... pozwól, że pozostawię bez komentarza  :evil:.
Nie tylko się Ciebie czepiam, drugie miejsce.... hmmm, to jest jak normalnie trzecie, z tym, że dwóch pierwszych nie ma  :P. W ogóle to bym po cichaczu wątek zlikwidował  8).