Autor Wątek: SPRZEDAM// Thrustmaster Warthog (używany)  (Przeczytany 1444 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
SPRZEDAM// Thrustmaster Warthog (używany)
« dnia: Stycznia 25, 2017, 18:28:41 »
... ale jeszcze nie w tej chwili. Mogę przyjąć rezerwację.

O co chodzi? Sprzęt kompletny aczkolwiek powiem, że sprzedaję teoretycznie samą przepustnicę, a joystick dorzucam po prostu w gratisie (patrząc na obecne ceny TH Warthog) :icon_wink: . Zestaw działa w 100% poza jednym przyciskiem (wewnętrzny spust nr 2 na joysticku - jak ktoś nie wie o co chodzi to joystick pod "typowym" fire ma spust nr 1 i 2, jak się mocniej wciśnie, ten nr 2 nie działa, temat opisany tutaj http://il2forum.pl/index.php/topic,12341.msg347557.html#msg347557). Jak ktoś nie używa dwóch spustów to nawet tego nie zauważy (ponoć zresztą można to naprawić ale to już nie moje "loty", ew. za jakiś czas można sobie dokupić sam joystick). Sprzęt jest nieco przetarty na drążku oraz obudowie przepustnicy. Działa bez zarzutu, dobra partia. Przeustnica jest w 100% sprawna i tutaj wszystko jest okej. Daję 3 tyg. gwarancję na przetestowanie sobie urządzenia od chwili wysłania. Pudło oryginalne, cena przepustnica + stick 799 zł plus dostawa (30 zł kurier). Zestaw będę sprzedawał zapewne z końcem lutego, może wcześniej. Ew. jak ktoś potrafi może sobie to rozebrać, ładnie opiaskować i pomalować pod natryskiem będzie miał jak nowy. Mi nie przeszkadzało, a nawet dodawało klimatu. Zestaw ma wgrany najnowszy firmware: 11 i 23.
Jeśli ktoś jest zainteresowany rezerwacją to poproszę o PW. Wysyłka w ciągu 1-2 dni roboczych po zaksięgowaniu wpłaty, zależy jak odbierze to kurier. Jeśli nie będzie chętnych daję na Allegro.

Mała uwaga: jest szansa, że ten element naprawię (marzec 2017). Info dam jak dojdzie mi zamienny element.
« Ostatnia zmiana: Lutego 26, 2017, 17:58:05 wysłana przez YoYo »
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Odp: SPRZEDAM// Thrustmaster Warthog (używany)
« Odpowiedź #1 dnia: Lutego 11, 2017, 20:17:01 »
Sprzęt doczyszczony, zapakowany. Dorzucam zdjęcia zestawu.

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Odp: SPRZEDAM// Thrustmaster Warthog (używany)
« Odpowiedź #2 dnia: Marca 03, 2017, 09:32:37 »
Update: element dla Fire nr.2 dotarł wczoraj od TH (zatem znów komplecik i powinno wszystko działać) :):

Ps. HOTAS właśnie został wstępnie zarezerwowany.
Sprzedany.
« Ostatnia zmiana: Marca 09, 2017, 21:09:34 wysłana przez YoYo »

www.yoyosims.pl