Autor Wątek: Pokaż Mi Twój Logbook a powiem Ci...  (Przeczytany 1110 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kusch

• Global Moderator
Pokaż Mi Twój Logbook a powiem Ci...
« dnia: Lutego 09, 2017, 12:46:50 »
...Kim jesteś. Jak wygląda u was czołowa trójka maszyn pod względem wylatanych godzin? U mnie na pierwszym miejscu jest Wieprz, później Hip a na brązowym miejscu uplasowało się "latające żelazko". Gdybym wziął pod uwagę czas kiedy nie było jeszcze maszyn klikanych, to z pewnością palmę pierwszeństwa dzierżyłby MiG-29 razem z żabą, dlatego przyjmijmy okres od wydania Ka-50 i A-10C, bo inaczej wyjdą nam na podium samoloty z LO FC/FC3.
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

Odp: Pokaż Mi Twój Logbook a powiem Ci...
« Odpowiedź #1 dnia: Lutego 09, 2017, 14:01:32 »
Najwięcej godzin miałem natrzepane w UH-1, potem P-51, ale u mnie często dochodzi do czyszczenia folderów użytkownika, i jakoś nie przywiązuję wagi do jego zawartości ;)

« Odpowiedź #2 dnia: Lutego 09, 2017, 14:14:38 »
Ja właśnie ostatnio też tam zajrzałem z ciekawości, i mimo że latam głównie w F-15, to ku mojemu zdziwieniu nawet się na podium nie łapie... Na pierwszym miejscu Mirage, następnie MiG-29 nie wiem jakim cudem i A-10....

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Lutego 09, 2017, 16:09:46 »
Ja właśnie ostatnio też tam zajrzałem z ciekawości, i mimo że latam głównie w F-15, to ku mojemu zdziwieniu nawet się na podium nie łapie... Na pierwszym miejscu Mirage, następnie MiG-29 nie wiem jakim cudem i A-10....

Może patrzyłeś kto najbardziej Ci złoił skórę? Wiem, że kierownicy żabolotów mają podpiłowany spust, przynajmniej drzewiej tak bywało, i często gęsto spuszczali swoich  :evil:.

« Odpowiedź #4 dnia: Marca 07, 2017, 21:27:07 »
Su-33
MiG-29S
Su-25T