Autor Wątek: Jakie moduły DCS kupić na początek aby polatać w sieci.  (Przeczytany 4405 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Jakie moduły DCS kupić na początek aby polatać w sieci.
« Odpowiedź #15 dnia: Kwietnia 03, 2017, 23:39:10 »
Dzięki.
Z tym tankowaniem to taka moja fanaberia. W Falconie BMS uwielbiałem tankować w dzień i w nocy po okręgu.
Podziękowania dla wszystkich.

« Odpowiedź #16 dnia: Kwietnia 04, 2017, 07:36:07 »
Oczywiście nikt Ci nie broni :) , niestety w DCS-e to często koszmar.  Zabierałem się do tego wiele razy i ciągle jest to koszmar, zwłaszcza po okręgu. Duże  by opowiadać, a zmienić czułość osi tylko do tankowania mnie drażni. Tankowanie w nocy w tej grze - nie widziałem...
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: Kwietnia 04, 2017, 08:52:42 »
Przyjdź jak wspólnie latamy =OPS=, to ci zatankuję ołowiu  :evil:.

Offline petros13

• *
  • Zawsze jest dobrze, tak musi być.
« Odpowiedź #18 dnia: Kwietnia 18, 2017, 19:23:05 »
Dzień dobry.
Ponieważ jestem zielonym pilotem, to pytam weteranów DCS'a, które moduły zainstalować (około 6-8 szt. mam już A-10c i BS2) korzystając z obniżki cen.
Pozdrowieńka,
Piotr1szy Nerwowy.

Czy tak trudno przewinąć ekran trochę niżej żeby znaleźć ten temat i zadać w nim pytanie zamiast robić bajzel? Mazak.

http://il2forum.pl/index.php/topic,18139.0.html
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 18, 2017, 19:29:05 wysłana przez KosiMazaki »
Piotr1szy Nerwowy.

« Odpowiedź #19 dnia: Kwietnia 18, 2017, 19:51:07 »
To zależy co lubisz, ogólnie FC3 to takie must have, raczej większość ludzi od tego zaczyna, a reszta to już Twój wybór. Lubisz śmigłowce to weź sobie może Huey albo Mi-8 czy nawet Gazelę. Może WWII albo coś bardziej współczesnego typu Mirage-2000 (najnowszy to on nie jest, chodzi mi o jego systemy itp.), albo coś z wojny koreańskiej, no nie wiem, wybór należy do Ciebie, musisz doprecyzować pytanie, to i my sprecyzujemy odpowiedź.

P.S. Skoro bierzesz na początek A-10C to chyba taki zielony nie jesteś, albo nie masz pojęcia czego się podejmuesz, IMO to jest najtrudniejszy do opanowania moduł, jeżeli nie znasz angielskiego to będzie naprawdę ciężko, choć nie mówię że nie do zrobienia, Padonis coś o tym wie.

Offline petros13

• *
  • Zawsze jest dobrze, tak musi być.
« Odpowiedź #20 dnia: Kwietnia 18, 2017, 20:48:36 »
Dzień dobry.
Ponieważ jestem zielonym pilotem, to pytam weteranów DCS'a, które moduły zainstalować (około 6-8 szt. mam już A-10c i BS2) korzystając z obniżki cen.
Pozdrowieńka,
Piotr1szy Nerwowy.

Czy tak trudno przewinąć ekran trochę niżej żeby znaleźć ten temat i zadać w nim pytanie zamiast robić bajzel? Mazak.

http://il2forum.pl/index.php/topic,18139.0.html

Bardzo Cię przepraszam Mazak, że nabruździłem w Twojej "witrynie" to już nie będzie miało miejsca..., w temacie było "...kupujemy..." więc kwestię wstawiłem, dziękuję za jej rozwiązanie.
Pozdrowieńka,
                    Piotr1szy Nerwowy.
Piotr1szy Nerwowy.

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #21 dnia: Maja 21, 2017, 19:15:55 »
Gdyby ktoś się zastanawiał, co kupić w najbliższym czasie:

"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #22 dnia: Maja 21, 2017, 20:00:23 »
Tu chyba lepiej pasuje i tak szybko się nie zgubi ;).
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"