Pewnie nie wszyscy zauważyli/wiedzą ale właśnie w maju minęło Nam (w sensie forum) równe 15 lat. Ja zarejestrowałem się jako 37 użytkownik 13 maja 2002 roku. Yoyo był 8 userem, a Apacz numerkiem 2 od 9 maja. Także można uznać, że Dzień Zwycięstwa dla zachodu to urodziny naszego THE Forum w tej postaci czyli na skrypcie SMF. Warto również pamiętać, że wcześniej forum żyło jeszcze na skrypcie PHPbb by Przemo oraz w bardzo surowej formie wisało na jakimś cudzie w HTML czy księdze gości na stronie Yoyka. Starzy już jesteśmy... jak węgiel. Sporo użytkowników przewinęło się przez nasze progi. Jedni zostali, inni nie, a jeszcze inni wrócili po okresie niebytu. Byli też tacy co mówili, że forum z racji swojej niszowości długo nie pociągnie, a nie ukrywajmy byli też tacy co źle życzyli. Po drodze było kilka awarii - większych, mniejszych ale po każdej wracaliśmy i wciąż mamy się dobrze

. Internet się zmienił, to miejsce się zmieniło i My się zmieniliśmy. Można powiedzieć, że obecnie jesteśmy jednym z najstarszych tego typu miejsc w Polsce, o ile nie na świecie. Dużo miejsc związanych ze Szturmowikiem już nie istnieje. Uświadomiłem sobie to kiedy robiłem porządki w "ulubionych" (dla tych co nie wiedzą to taka funkcja w przeglądarce internetowej w której zapisywało się ulubione strony

). Warto również pamiętać, że sama gra jest od nas starsza jedynie o pół roku. Premiera pierwszego "Szturma" miała miejsce 21 listopada 2001 roku (14 grudnia w PL). Kawał czasu.
Aha, w czasie tych 15 lat, a dokładnie w 2001 roku odbył się tylko jeden oficjalny zlot w Krakowie i to jest absolutny SKANDAL
TM TM TM ale na pocieszenie powiem, że było kilka nieformalnych spotkań np. w Radomiu.
http://kg200.il2forum.pl/inne/articles/zlot/zlot.htmDzięki za ten wspólny czas. Forum bez użytkowników by już dawno nie było. Życzę wszystkim kolejnych 15 lat i jak ktoś ma pod ręką piwo to teraz jest dobra okazja żeby je wypić

.