Autor Wątek: Gra nie uruchamia się na Win7 po aktualizacji (Can not create Direct3DDevice).  (Przeczytany 1792 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Po ostatniej aktualizacji wywala mi błąd:

Pisał o tym YoYo na 19 str. tego wątku, z tym że u mnie ten komponent nie daje się zainstalować. Dostaję informację ze nie ma on zastosowania dla mojego komputera... O co kaman? :( Miał ktoś podobny problem?
« Ostatnia zmiana: Czerwca 10, 2017, 15:13:28 wysłana przez KosiMazaki »

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Niestety żadnej z tych aktualizacji nie mogę uruchomić jako administrator. Po prostu nie mam takiej opcji w okienku... Wszędzie jest tylko nie tu. Mogę to otworzyć tylko przez autonomiczny instalator aktualizacji, co powoduje info o braku zastosowania w moim kompie. Może jest jakiś inny, manualny sposób zainstalowania tej aktualizacji?

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
A masz Win 10? To zagadaj z supportem Microsoft poprzez wbudowany chat (musisz być na swoim koncie Microsoft). Już tak ze dwa razy robiłem i pomogli zdalnie.
To chyba najprostsza droga, bo to wina raczej z tego co piszesz Windowsa.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Mam Windows 7 64 bit. Dziś udało mi się na nowo uruchomić Windows Update, bo coś się w nim zacięło. Ściągnął i na nowo zainstalował SP1. Wieczorem zobaczę, czy teraz uda mi się zainstalować KB2670838.

No i problem z głowy. Miałem źle zamontowanego Service Pack'a i dodatek do niego nie był rozpoznawany przez Windowsa. Teraz Iłek hula jak ta lala :)

Ludzie wszechmogące pomóżcie. Od pewnego czasu nie mogę odpalić  Steam. Na krótko pojawia się strona logowania i zanika na wieczność. Po konsultacji ze suportem  :o Żadnego rezultatu. Poproszę o najmniejszą wskazóweczkę bo tyle się dzieje beze mnie.