Autor Wątek: Niewycentrowany obraz.  (Przeczytany 3661 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Niewycentrowany obraz.
« Odpowiedź #15 dnia: Lipca 08, 2017, 23:22:07 »
Ogólnie to raczej muszę sobie nieco odświeżyć pamięć co do eFa, także dam sobie radę, a w razie co dam znać. Ogólnie to B3rNo mnie zaraził i przez swoje filmy zachęcił do latania, wszystko jego wina :evil:. Teraz szukam jakiegoś celu do dogfight'u :evil:. Jak latam na AI który jest na poziomie asa to nie stanowi to większego wyzwania, dlatego "człek" będzie lepszy :P.

Poko

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: Lipca 09, 2017, 00:59:00 »
Dokładnie. AI wystarczy sprowadzić do parteru i tam głupieje. Tylko "ludzki" przeciwnik da radę. A dam Ci namiary właśnie na ekipę, gdzie często siedzi mój krajant B3.

« Odpowiedź #17 dnia: Lipca 09, 2017, 14:26:47 »
No... Slider masz rację ...trzeba kombinować... Po kilku "chwilach" ustawiania w setapie, przyszedł czas na zmianę gniazda USB i to wszystko co napisaliście (dzięki), niby było mi wiadome, okazało się prawdą, tyle ze nie w tym gnieździe USB! Dzięki, ustawiam dalej Falcona pod moje wajchy.
Grafika wydaje mi się jest super, w porównaniu z tą z przed kilku lat, tu nie będę grzebać.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.

« Odpowiedź #18 dnia: Lipca 09, 2017, 14:40:06 »
Wszytko można dopracować pod możliwości sprzętowe. Grafikę i resztę ustawień.
Żeby latać Falconem BMS trzeba dorosnąć ... i nie mówię tu o wieku ...

Offline B3rNO

• *
  • B3 all day
    • http://www.youtube.com/user/b3rno
« Odpowiedź #19 dnia: Lipca 09, 2017, 14:49:46 »
Ogólnie to B3rNo mnie zaraził i przez swoje filmy zachęcił do latania, wszystko jego wina :evil:.

Bardziej obwiniać mnie powinna twoja żona/dziewczyna, że przeze mnie ucierpią twoje "stosunki" z drugą połówką, chyba że jesteś z tych nielicznych szczęśliwców, którzy nie mają takich zmartwień a jedyną połówką z którą spędzają wieczory to "czysta", "wyborowa", "absolutna" frajda z falcona. :evil:  ;)

Tak poważnie to miło wiedzieć, że moje filmy przynoszą pozytywne efekty.
Zarejestruj się na Falcon-Online.org, gdzie spotkasz wielu chętnych sparing-partnerów do polatania.

Poko

• Gość
« Odpowiedź #20 dnia: Lipca 09, 2017, 16:13:23 »
Zarejestruj się na Falcon-Online.org, gdzie spotkasz wielu chętnych sparing-partnerów do polatania.

Jeśli oczywiście w miarę biegle posługujesz się angielskim w mowie. ;)

« Odpowiedź #21 dnia: Lipca 09, 2017, 16:22:11 »
Z angielskim raczej problemu nie mam, nigdy się na niego nie uczyłem a zawsze na koniec wynosiłem 5 lub 6. Jak się coś lubi to nie trudno się czegoś nauczyć ;).

Offline B3rNO

• *
  • B3 all day
    • http://www.youtube.com/user/b3rno
« Odpowiedź #22 dnia: Lipca 09, 2017, 18:28:25 »
Najważniejsza jest motywacja. Możesz coś lubić, ale bez motywacji ciężko się czegoś nauczyć.
Poznałem wielu ludzi, którzy twierdzili, że uwielbiają walki powietrzne, ale już po pierwszym zetknięciu się z "rzeczywistością" on-line i laniu jakie serwowali im "starzy wyjadacze", przerzucili się na szachy.
Nie potrafili przyjąć do wiadomości, że ktoś kto siedzi w tym "biznesie" dłuższy okres czasu, może okazać się od nich lepszy. Co gorsza, nie zrozumieli lekcji i nie wyciągnęli wniosków, które było przesłaniem:

"You can only get better by playing a better opponent"

Dogfight nie jest łatwą "sztuką" do opanowania i wielu miało do tej sztuki słomiany zapał.
Dlatego uważam, że bez odpowiedniej motywacji człowiek się szybko wypala, ponieważ sądzi, że jest słaby w tym co lubi robić.
Miej pozytywne nastawienie, schowaj swoje ego do kieszeni i nie przejmuj się porażkami, bo tylko one mogą Cie czegoś nauczyć.

Tu masz link do filmu od gościa, który jest uważany za najlepszego w falconowym świecie, z którym miałem przyjemność wczoraj polatać:

https://www.youtube.com/watch?v=u2L2GvIF5EQ&lc=z13hfvqauvbmvf0qa04cdrphcp3zyhipsho.1499608172680502

« Odpowiedź #23 dnia: Lipca 09, 2017, 19:24:11 »
B3, nie bądź taki skromny :). O Twoich Dogfight mówi się już w wielu zakątkach świata ;).