Autor Wątek: Robak w matrycy monitora - ku przestrodze !  (Przeczytany 5746 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

qrdl_logos

• Gość
Odp: Robak w matrycy monitora - ku przestrodze !
« Odpowiedź #15 dnia: Lipca 26, 2017, 12:10:33 »
Oooooo nastepny   8) . Zatem co wy robicie w tej grze ?  :evil:  i nie mówcie mi, że to tylko gra... :)

Nie dość, że gra, to jeszcze ja tylko wykonuję rozkazy. A tak na serio, to śniło mi się dziś, że prosiłem Ciebie o naukę strzelania Maverickami z A-10C.... horror!

« Odpowiedź #16 dnia: Lipca 26, 2017, 12:35:36 »
He he he he, prosić o przekazanie wiedzy to nie wstyd, wiem że boli ale to nic złego...  W snach ujawniają się ukryte potrzeby i jak widać ukryte lęki, wiem że na co dzień to ty wkładasz wiedzę na uczelni ale tak jak mówiłem to nie wstyd pytać 8) .
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

Offline macieksoft

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #17 dnia: Lipca 26, 2017, 14:59:25 »
Było oddać monitor do serwisu.
Mina gościa przyjmującego zgłoszenie serwisowe...
...Bezcenna :-P

Takie "bugi" to tylko w DCS. W żadnym innym symulatorze bym się tego nie spodziewał. Ale jak widać w DCS wszystkie bugi są, nawet te żyjące.
Koniecznie wstaw to na forum DCS, bo co jak co, ale tego buga to oni nigdy nie usuną.

A tak na serio, to śniło mi się dziś, że prosiłem Ciebie o naukę strzelania Maverickami z A-10C.... horror!

Ja jak kiedyś LMAVa znalazłem to czekałem chyba rok aby ktoś wyjaśnił mi jak kod lasera ustawić. :evil:

« Odpowiedź #18 dnia: Lipca 26, 2017, 15:51:05 »
No też to rozgryzałem, nie wiedziałęm wówczas, że kod  lasera  jest  w jakimś tam przedziala, a nie dowolną liczbą. A co do ED to pewnie z miejsca bym dostał ban-a, za robienie sobie z nich jaja.
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #19 dnia: Lipca 30, 2017, 18:57:36 »
Trzeba było wejść na większą wysokość i by go wyssało ;).

ps. nie wygląda to za ciekawie, dobrze, że skończyło się tylko tak, a nie uszkodzeniem matrycy.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #20 dnia: Lipca 30, 2017, 19:04:18 »
ps. nie wygląda to za ciekawie, dobrze, że skończyło się tylko tak, a nie uszkodzeniem matrycy.

Znam takich co jak im jakiś owad siądzie to go z laczka pociągnąć chcą. Szkoda by było monitora ;).
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #21 dnia: Kwietnia 02, 2020, 08:04:40 »
[quote author=Leon link=topic=18307.msg354447#msg354447 date=1501017271
------------------------------

On musiał zabić tego robaka, gdyż jakby mu na środku monitora zdechł, to nie wiem jak by to było. To by było bardzo uciążliwe, jakaś środkowa kropka. To co miał zrobić, zostawić tego robaka, żeby mu łaził po komputerze?